ragu Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna @Panchart Přenechal mi hodinky z prodeje, i když byl první v pořadí. Tchanovi udělají radost k narozeninám. Dík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února ragu Je fajn udělat jen tak někomu radost tak ať ji má i tchán! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února waran Marku, moc děkuji - poptal jsem gumu na RLX a vzápětí dostal nabídku, která mi vyrazila dech - zadarmo Zealande, jen si prý musím zaplatit poštu :-))). Smekám a jsem dlužníkem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února @kuncák7 Martine diky, ale musim to uvest na pravou miru. Ja ho puvodne takhle dostal od@Monkey, takze zasluha je jeho a ne moje. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se