tomi33cz Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2015 SNKF11 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petr_cha Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2015 Tak uz vim, k cemu je ta vetsi vyska Tunaku dobra... Abych nepoztracel v plavecky vsechny ty klicky, co jsem dostal na starost :-)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Anela Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2015 Dnes - po dlouhé době - koktejlky :-)To je fantazie, ten ciferník
Marcus Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2015 14 dnů skoro pořád na ruce. Vysoké teploty jim asi dělají dobře, jdou naprosto přesně, sledováno i v průběhu dne. To znamená, že vloni v létě to nebyla náhoda. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Xenomorfus Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2015 S Drakulou na tahu :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2015 M:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
guzmic Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2015 Máš to pěkný B-)Já dnes vzal Bulíky na pivo. :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Alexion Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. aj v teple sa dá nosiť koža
mlsoun1 Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 Je to divný,ale mám je pořád rád a pociťuji s nimi chronoklid
lucid Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 Zkusit se má všechno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 Tak u tebe mi to prijde jako takova normalni geneze na ceste ke Grand Seiko....
kamilb Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 Konečně z lázní domaPo 25 dnech na ruce,cca +30sec,ujde to.A pak že 8L35 nejde poladit
jovani Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 (upraveno) Máš to pěkný B-)Já dnes vzal Bulíky na pivo. :-)ja na cafe Zkusit se má všechno tak uz ich mas doma Upraveno 14. srpna 2015 uživatelem jovani
tano Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 Lezely na Protarasu ve vode, hned jsem je vzal:). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 Něco ze včerejška.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MaraThon Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petr_cha Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 Zkusit se má všechno Hezke :-) to jsem zvedav na tve shrnuti a komentare... Gratulace! :-)
lucid Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 Tak u tebe mi to prijde jako takova normalni geneze na ceste ke Grand Seiko.... tak uz ich mas doma Hezke :-) to jsem zvedav na tve shrnuti a komentare... Gratulace! :-)Díky. Naštěstí jsem neměl předem žádná přehnaná očekávání. Spíše jsem si myslel, že přijdou, chvilku pobydou a já zkonstatují dobrý, zkusil jsem je, ale pošlu je dál ... Sice je nemám více než týden, ale musím přiznat, že zatím převládají sama pozitivita. Na cestu se tedy v dohledné době rozhodně chystat nebudou. A to mi ani nevadí, že nemají safír či keramickou lunetu
Fade Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 Tak moje nové krásky :-) Děkuji Liqidovi! Hned jsem to musel vzít se svým druhým japončíkem :-D Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se