Dokusan Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Odesláno 10. července 2017 Tooly na skvělém pásku ze Strapcode
little_w Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Odesláno 10. července 2017 Predkrm Takze prodavas Credory? Chci!
matthias Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Odesláno 10. července 2017 Credory nedam (zatim)! Trosku sem se bal, ze to bude prusvih (na netu neni v podstate zadna pouzitelna ziva fotka), ale jsou fakt hezky. Takovy trosku jiny, no... A ta modra je nazivo super.
boban Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Odesláno 10. července 2017 Tak ty jsou hodne dobry. Krasná barevná kombinace, super velikost. Fak pěkný.
Chumpus Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Odesláno 10. července 2017 Hezký Já jsem si podle tahu myslel, že to bude sbgt005, ale spletl jsem se. Na tenhle model jsem si nevzpomněl. Těším se na další fotky
matthias Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Odesláno 10. července 2017 Diky panove, mam z nich radost.
petr_cha Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Odesláno 10. července 2017 (upraveno) To neunosis... Muzem zacit davat rezervace?... :-)) Modre sbgf jsem kdysi mel, ale tohle je jeste jiny level... :-) Upraveno 10. července 2017 uživatelem petr_cha
Svatoslav Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Odesláno 11. července 2017 Koupačka ;-)Moc hezké, ten zrcadlový odraz ve vodě. Kdo umí ten umí.
farbakp Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Odesláno 11. července 2017 shewcza: klobuk dole nad tvojimi fotkami.. vidno, ze ich mas rad.. Odoslané z iPhone 7 Plus cez Tapatalk
shewcza Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Odesláno 11. července 2017 Tano, Svatoslav, farbakp: pánové děkuji, moc si Vaší pochvaly vážím. Mám je opravdu rád a mé díky patří také chronomagu a všem co mi poradili, neboť mé oči se upínaly úplně jinam, ale nakonec jsem moc rád, že to dopadlo právě takto. Seiko sem před tím vůbec nějak obcházel a pořádně o nich ani nevěděl, nebo věděl, ale díky jejich široké nabídce jsem se do toho neměl chuť ponořit. Teď už mám vyhlídnuté další hodinky a všechno jsou zase seiko. Jen nevím jak doma obhájit na co dvoje stejné hodinky, jelikož chci koupit želvy a přítelkyně tvrdí, že to je to samé. Budu to muset udělat na "tajňáka" a když si toho všimne, tak ji řeknu:" Jak jsi to poznala, když jsou stejné?"
tano Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Odesláno 11. července 2017 (upraveno) Jojo, toto zna spousta z nas jake zelvouny mas v merku?Edit: myslim, ze to Tva pani pozna jsou to uplne jine hodinky. Upraveno 11. července 2017 uživatelem tano
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se