01axel01 Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Odesláno 9. května 2018 Tak tak Ty máš ale klenuty safír že ?
McLenin Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Odesláno 9. května 2018 Ty máš ale klenuty safír že ? Dobre vidíš súdruh.Viem, že to nie je cosher, ale zatiaľ sa to meniť nechystám
AndyAaron Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Odesláno 9. května 2018 @beeman tvl zas nemusis fsecko modovat. Zrovna takovej peknej a celkem raritni kousek... :/
shewcza Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Odesláno 9. května 2018 @beeman?: tím matovákem jsi to totálně zabil... ale snad to půjde spravit.
beeman Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Odesláno 9. května 2018 kdyz jsem se do nich pustil, tak jsem zjistil, ze je musim rozebrat na soucastky, pac byly total zahnuseny a to uplne vsude ;-)a bohuzel vlozka je v takovem stavu, ze kdyz jsem je jakztakz zJeronimoval, tak jsem uz ji nechtel davat zpatky. Mam ji ofc odlozenou, ale shanim a budu shanet puvodni origo, kterou tam pak vrznu, prozatim jsem tam soupnul vlozku, co jsem mel pripravenou pro skx007 @beeman tvl zas nemusis fsecko modovat. Zrovna takovej peknej a celkem raritni kousek... :/
beeman Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Odesláno 9. května 2018 to jenom tak divne vypada na fotkach, vzal jsem to jenom houbickou na nadobi ;-)v realu je to uplne v pohode :-) @beeman?: tím matovákem jsi to totálně zabil... ale snad to půjde spravit.
beeman Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Odesláno 10. května 2018 setrim origo vlozku a nemuzu si pomoct, me se takhle libi ;-) z eteru
siwi Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Odesláno 10. května 2018 (upraveno) setrim origo vlozku a nemuzu si pomoct, me se takhle libi ;-) z eteruJo, taky se mi to líbí. Upraveno 10. května 2018 uživatelem siwi
Dokusan Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Odesláno 10. května 2018 (upraveno) OT, žádná GS nemám Upraveno 10. května 2018 uživatelem Dokusan
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se