xbraj19 Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 @Vladar91 letos jsem je párkrát viděl na prodej, tak ti dám vědět, až je uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 @Ace84 přemýšlím, že bych na ně koupil ten jejich matný Kirkstead tah. Jak jsi s tím Gecko tahem spokojený? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Tah je super. Jedntlivé dílky jsou moc hezky zpracované. Řekl bych, že úprava materiálu je lepší než třeba u Strapcode. Nemají však šroubovací systém spojů jednotlivých dílků. Spona je příjemně malá, ale má na sobě embosovaný nápis "Geckota". Za mě jediná nevýhoda tohoto tahu jsou plechové endlinky. Na ty už nejsem zvyklý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 před 10 hodinami, Ace84 napsal: To je Geckota jubilee. Teď ho mají v BFR za pár korun. Díky, objednal jsem ho. Mám na nich tah od strapcodu a vypadá to skvěle. Dokonce se mi zdá, že kvalita se malinko posunula od té doby, co jsem ho měl asi před 2 lety na zelených sarbech. Pořád mi tam však vadí ta obrovská, neohrabaná spona, to je hrůza. Máš i tu americkou limitku, že? Jak bys tyhle dva kousky porovnal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 před 21 hodinami, DanHampl napsal: Opět pracovní fotka, dnes SKX009 s pohledem na Drachenburg kousek od města Bonn. Wristshotu se SKX009 je tady asi milion, ale tenhle je jeden z nejpusobivejsich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 před 12 hodinami, Vladar91 napsal: Sagarmathy sou samozřejmě super, o tom není třeba diskutovat ale příjdou mi na běžné nošení moc vzácné, zlaté atd. Ty 007 se mi líbí protože budou lehčí než MM300 (což mi na nich vadilo ). Tak co půl roku mě napadne že je zkusím sehnat ale nejsou a neumím Jasne, 009 su predsa len anniversary model, ale v zaklade ide o tool hodinky do kazdeho prostredia. 007 som zvazoval, ale akosi som sa nedokopal k finalnej realizacii. A tiez napriklad nepochopim, preco som predal SBDB005. Proste, nevyspytatelne josu cesty Paně ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 před 5 minutami, EpsteinBarr napsal: A tiez napriklad nepochopim, preco som predal SBDB005. Lebo sú nezmyselne veľké? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 (upraveno) před 15 minutami, wawrik napsal: Lebo sú nezmyselne veľké? Nie zeby neboli velke. Su. A riadne. Na druhej strane, moja tlapa 21-22cm unosi aj tieto velkosti. Pritom, ja hodinky casto nepredavam. A uz nehovorim o tom, ako som ich zhanal a polovicu roka presviedcal chlapika, ze by ich mal predat Edit: Teraz pozeram, ze som uviedol nespravnu referenciu, myslel som na predaj SBDB003, nie 5. Presne tie, co mas na ne recenziu. Upraveno 29. listopadu 2020 uživatelem EpsteinBarr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 i v nedeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Crafter blue je teda o fest lepší než sem čekal.Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 (upraveno) před 3 hodinami, EpsteinBarr napsal: A tiez napriklad nepochopim, preco som predal SBDB005. Proste, nevyspytatelne josu cesty Paně ... Měl jsem je dvakrát a taky mě štve že jsem je pustil. Nejsou velké, mají velký cifr v pouzdře běžné konfeční Seiko velikosti. Byly lehké a perfektně seděly na ruce. Vlhne mi oko když procházím archiv. Upraveno 29. listopadu 2020 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 před 5 hodinami, ondrejm napsal: Díky, objednal jsem ho. Mám na nich tah od strapcodu a vypadá to skvěle. Dokonce se mi zdá, že kvalita se malinko posunula od té doby, co jsem ho měl asi před 2 lety na zelených sarbech. Pořád mi tam však vadí ta obrovská, neohrabaná spona, to je hrůza. Máš i tu americkou limitku, že? Jak bys tyhle dva kousky porovnal? Ta spona na Strapcodu je opravdu otřes. Škoda, že nedělají nějakou menší sponu pro hodinky jako jsou Alpinisty. Mám Strapcode oyster na té US limitce a jediný problém je opravdu ta spona. Na druhou stranu Strapcode má plné endlinky. Geckota pouze plechové. Co se týče porovnání US a EU limitky, tak jediné dvě místa, ve kterých u mě vede EU limitka jsou cifr a 6r35. Všechno ostatní se mi líbí na US. Plně dýnko, nepřítomnost kyklopu, nápis Alpinist na cifru místo X. Pravděpodobně pustím EU limitku a nechám doma US. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Potom co mi je Ruda poladil, nešly z ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 (upraveno) Odpolední MM na novém Strapcode Angus Jubileé Upraveno 29. listopadu 2020 uživatelem Piplík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
addpar Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 Jedna z léta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 (upraveno) Podle prastarého daydate nesuďte, nechtělo se mi to nastavovat, zatím spinkají v krabičce, víte o nich jen vy a já ;o) Upraveno 30. listopadu 2020 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karloss Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Poslušně se hlásím k Willardistům. Hodinky mě moc příjemně překvapily, i na mojí menší ruce sedí perfektně, leštěné indexy a ručky krásně na ciferníku svítí, celkově jsem moc spokojený (moje první Seika). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Doprčytz, kam to Seiko spěje... Nový Seika a všechno lícuje. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Náhoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se