Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 29,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tah je super. Jedntlivé dílky jsou moc hezky zpracované. Řekl bych, že úprava materiálu je lepší než třeba u Strapcode. Nemají však šroubovací systém spojů jednotlivých dílků. Spona je příjemně malá, ale má na sobě embosovaný nápis "Geckota". Za mě jediná nevýhoda tohoto tahu jsou plechové endlinky. Na ty už nejsem zvyklý.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 10 hodinami, Ace84 napsal:

To je Geckota jubilee. Teď ho mají v BFR za pár korun.

Díky, objednal jsem ho. Mám na nich tah od strapcodu a vypadá to skvěle. Dokonce se mi zdá, že kvalita se malinko posunula od té doby, co jsem ho měl asi před 2 lety na zelených sarbech. Pořád mi tam však vadí ta obrovská, neohrabaná spona, to je hrůza.

Máš i tu americkou limitku, že? Jak bys tyhle dva kousky porovnal?

Odkaz ke komentáři

před 12 hodinami, Vladar91 napsal:

Sagarmathy sou samozřejmě super, o tom není třeba diskutovat ale příjdou mi na běžné nošení moc vzácné, zlaté atd. Ty 007 se mi líbí protože budou

lehčí než MM300 (což mi na nich vadilo ). Tak co půl roku mě napadne že je zkusím sehnat ale nejsou a neumím :D

Jasne, 009 su predsa len anniversary model, ale v zaklade ide o tool hodinky do kazdeho prostredia. 007 som zvazoval, ale akosi som sa nedokopal k finalnej realizacii. A tiez napriklad nepochopim, preco som predal SBDB005. Proste, nevyspytatelne josu cesty Paně ...

Odkaz ke komentáři

před 15 minutami, wawrik napsal:

Lebo sú nezmyselne veľké?

Nie zeby neboli velke. Su. A riadne. Na druhej strane, moja tlapa 21-22cm unosi aj tieto velkosti. Pritom, ja hodinky casto nepredavam. A uz nehovorim o tom, ako som ich zhanal a polovicu roka presviedcal chlapika, ze by ich mal predat 🙂

Edit: Teraz pozeram, ze som uviedol nespravnu referenciu, myslel som na predaj SBDB003, nie 5. Presne tie, co mas na ne recenziu.

Upraveno uživatelem EpsteinBarr
Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, EpsteinBarr napsal:

A tiez napriklad nepochopim, preco som predal SBDB005. Proste, nevyspytatelne josu cesty Paně ...

Měl jsem je dvakrát a taky mě štve že jsem je pustil.

Nejsou velké, mají velký cifr v pouzdře běžné konfeční Seiko velikosti. Byly lehké a perfektně seděly na ruce.

Vlhne mi oko když procházím archiv.

dogfox_foud.jpg

Upraveno uživatelem kamilb
Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, ondrejm napsal:

Díky, objednal jsem ho. Mám na nich tah od strapcodu a vypadá to skvěle. Dokonce se mi zdá, že kvalita se malinko posunula od té doby, co jsem ho měl asi před 2 lety na zelených sarbech. Pořád mi tam však vadí ta obrovská, neohrabaná spona, to je hrůza.

Máš i tu americkou limitku, že? Jak bys tyhle dva kousky porovnal?

Ta spona na Strapcodu je opravdu otřes. Škoda, že nedělají nějakou menší sponu pro hodinky jako jsou Alpinisty. Mám Strapcode oyster na té US limitce a jediný problém je opravdu ta spona. Na druhou stranu Strapcode má plné endlinky. Geckota pouze plechové.

Co se týče porovnání US a EU limitky, tak jediné dvě místa, ve kterých u mě vede EU limitka jsou cifr a 6r35. Všechno ostatní se mi líbí na US. Plně dýnko, nepřítomnost kyklopu, nápis Alpinist na cifru místo X. Pravděpodobně pustím EU limitku a nechám doma US.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...