Pivas Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Vodeodolny canvas,nositelnost je lepší, ale vzhledově je asi lepší tah za mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 před 1 hodinou, Pivas napsal: Vodeodolny canvas,nositelnost je lepší, ale vzhledově je asi lepší tah za mě. Ten canvas je na ně dost tenký, moc jim nesedí. Nějaký vintage kožený řemen, pořádně hrubý, by jim podle mě sedl skvěle. Jen je otázka, jestli překousneš potápky na kůži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Já bych to viděl na crafterblue Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Jojo,mate pravdu,nevypadá to úplně dobře,ale zkusit se má všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 vubec nejsou spatne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 CrafterOdesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 před 5 hodinami, Pivas napsal: Vodeodolny canvas,nositelnost je lepší, ale vzhledově je asi lepší tah za mě. Ne e.. Vrat to na to pekne jubi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Po čase opět Seiko . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanHampl Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Pohled směrem k moři, Amsterdam #SKX009.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Prosim můžete mi dát tip kde seženu fakt kvalitní NATO řemen ... to co mám od hodinek 365 stojí za starou bačkoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 ja som na MM300 cele leto pouzival tieto: https://www.strapshop.cz/premium-seatbelt/ na zaciatku mi prisli trochu "hladke" ale po chvili nosenia a pobytu v mori to sadlo a bez straty kyticky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 Včera Ripley, dneska Pandy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 Nejfotogeničtější Seika co jsem kdy měl. A jako bonus se SD (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 Trocha alpského vzduchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 Vojáčci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Makam jako sroub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 S takovymhle uchopem jsi tím Pelikánem moc hodnot asi nevytvoril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Foto pouze ilustracni :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Zatím první Seika, které mě fakt vzaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Pěkná fotka, mě se nikdy nepodařilo takhle pěkně chytit tu modrou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se