p3k Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 V 1. 3. 2021 v 12:35, McStinger napsal: Pondelková pohoda A všichni čekají na vakcinaci B všichni čekají na uvolnění Toi Toiky C zombie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 (upraveno) B Upraveno 2. března 2021 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Mi dneska o chlup utekly sedmnáctky. To neva, 031 jsou taky fajn parťák pro občanskou neposlušnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 (upraveno) Tenhle měsíc je jim 44 let. Vědět přesný den tak bych asi uspořádal malou oslavu Upraveno 3. března 2021 uživatelem VendoL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 před 10 minutami, VendoL napsal: Tenhle měsíc je jim 44 let. Vědět přesný den tak bych asi uspořádal malou oslavu Vnučky ze šuplíku přejí babičce vše nejlepší! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Už odpoledne jsem si musel svítit Seiko lumi (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 este si posvietit na datum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 V 2. 3. 2021 v 14:41, p3k napsal: A všichni čekají na vakcinaci B všichni čekají na uvolnění Toi Toiky C zombie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Mini tuniaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 Dnes dorazil nový tah. Zrovna tyhle se mi líbily i na NATO, ale když jsem je tu u někoho zahlédl na tahu musel jsem to taky zkusit. Najednou vypadají víc “dospěle”. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 před 2 hodinami, adam.ra napsal: Dnes dorazil nový tah. Zrovna tyhle se mi líbily i na NATO, ale když jsem je tu u někoho zahlédl na tahu musel jsem to taky zkusit. Najednou vypadají víc “dospěle”. Co to je prosím za tah? A jak sedí? Jsi spokojen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 (upraveno) před 4 hodinami, Emiliano napsal: Co to je prosím za tah? A jak sedí? Jsi spokojen? Spokojený jsem. Vzhledem k ceně. Je to noname z eBay za 347,- korun. Nesedí úplně 100% ale určitě by se s tím dalo trochu pohrát. Teda koncovky je třeba trochu poštelovat, tah samotný je super a spona je laciná. Přemýšlím, že tu ještě zkusím vyměnit a pořád to bude za pár kaček. Původně jsem objednal Uncle seiko, bylo to kolem Vánoc takže jsem na něj čekal skoro dva měsíce, stál 69$ + mě stáhli o clo a ještě zjistím že sem se spletl a objednal malej. Na vyzkoušení už jsem teda nechtěl objednávat nic obdobného cenou a časem doručení. Teď se mrknu po nějaké sponě a časem třeba po něčem “značkovém”. Nosí se super a je pohodlný. Jak jsem psal, jsem spokojený. Upraveno 4. března 2021 uživatelem adam.ra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 Vintážní Kyklop a epesní vintage krokouš od R4B4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Starý, ale nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daluck Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Seiko srpc13 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se