EpsteinBarr Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 bambule znie dost nepekne, ale mam ju/to tiez tam Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 před 4 hodinami, pebe napsal: jsem se byl podívat v Helveti, dobrý jsou Sede jsou taky fajn Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 před 9 minutami, EpsteinBarr napsal: bambule znie dost nepekne, ale mam ju/to tiez tam Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. By mě teda zajímalo, když zme u tý bambule ještě, jak to jako mám chápat, že nějaký pětky ji mají a nějaký ne. To skoro vypadá, jako by měly pětky v Seiku nějak tajně interně rozdělený na Seiko 5\ Seiko Grand5 A nebo naopak některý GS interně suspendovali... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 Ja myslim, ze nad tim zbytecne moc premyslis… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 Tak, musí v tom bejt jistá filosofie, když tu nad tím nepřemýšlím sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatraplan Odesláno 4. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 4. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2021 Tak tyhle 007 s extra cifrem 011 se mi už na ruku nedostanou vubec. Pokud by měl někdo by zájem, pište sz. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 4. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2021 ky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 4. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2021 MM Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 4. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2021 Já věděl, že se mi na živo budou líbít. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 4. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2021 před 4 hodinami, Jeronimo napsal: Já věděl, že se mi na živo budou líbít. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Co je to za referenci? Vypadají parádně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 5. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2021 SNZD69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 5. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2021 před 3 hodinami, Jeronimo napsal: SNZD69 Kdybys je někdy prodával, tak dej vědět. Tyhle jsou zajímavé! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 5. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2021 Kdyby byly moje, tak bych je neprodal. Jsou zákazníka, který si přišel včera vyzvednout opravu. Zkoušel jsem ho zlomit a prodat je nechce. Objeví se tady tak jednou do roka a nikdy to nestihnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 5. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2021 Sarb Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 5. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2021 před 16 hodinami, Jeronimo napsal: Já věděl, že se mi na živo budou líbít. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ty jsou uplně boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 5. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2021 Ano, jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2021 Mate stesti, ze jdu prave kolemhttps://chrono24.app/seiko/seiko-5-sports-snzd69k1-blue-dial-rare-automatic-new-fullset--id16848064.htm?SETLANG=en_CZ&SETCURR=CZKhttps://chrono24.app/seiko/seiko-5-sports-snzd65k1-white-dial-rare-automatic-new-fullset--id16848020.htm?SETLANG=en_CZ&SETCURR=CZK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 5. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2021 Chápu to správně, že 7s strojek za skoro 9 tis, plus 1300,- doprava..? Tvl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 5. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se