chief Odesláno 26. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2023 Šedivák na weekend Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 26. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2023 Dobre ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 26. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2023 Také přeji dobré ráno z rozmoklého Liberce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 26. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2023 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 26. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2023 Proti strojku 8L35 němůžu říct křivýho slova. Po více než 100 dnech odchylka něco přes 3s. Výborně funguje regulace do mínusu přes noc díky volbě odkládací pozice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 26. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2023 @Waya03 na tom béžovém řemenu vypadají výborně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 26. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2023 Originál Arnie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harrior Odesláno 26. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2023 Dneska po delší době želvy na vyvenčení. Široký tak dokáže kupodivu dobře roznést homtnost celých hodinek a i při nějakém tom sportu pak na zápěstí menšího obvodu zásadně nepřekáží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 29. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2023 večerní hraní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 titanove baterky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 Šedivej den se šediváky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harrior Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 Tady byl o něco míň šedivý, ale to myslím vůbec nevadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 3. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 3. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2023 Velkým překvapením je pro mě moje poslední modifikace, kterou jsem popsal v příslušném vláknu. Na to, že jsou tyto hodinky prakticky vedlejším produktem, poskládaným výhradně ze zbylých dílů, tak se mi výsledek nezdá vůbec špatný. Provedenou operací jsem k nim získal téměř otcovský vztah a potešily mě skoro víc, než skutečný cíl modifikace, kterým byla výměna bílých datových věnců za černé v mých 5kx mantách. Hodinky jsou pěkně přehledné, takový čistý disajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2023 Bez oramovania day/date je to take ...polovicne, nepekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 3. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2023 (upraveno) U toho maleho pouzdra by podle me to oramovani day/date pusobilo trochu humpolacky a rusive. Me se to moc libi. Pekna prace Upraveno 3. dubna 2023 uživatelem Pepino777 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 3. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2023 (upraveno) Co soudruh, to názor. 5kx orámování data nemají. Také mě napadlo, že by se mi tam ten rámeček líbil, ale víte, jaký by s tím bylo sraní? Napřed bych ho musel urvat z původního cifru. Pak broušením zvětšit to okýnko na novým cifru a pak vlepit rámeček na místo. V každém kroku, bych mohl hodinky nenávratně zničit. Takže to jsem zavrhnul a jsem spokojený s tím, co už je. Však jsou to jenom zbytky Ještě musím vyzdvihnout super luminiscenci, kterou hodinky v originále neměly. Upraveno 3. dubna 2023 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se