Jörg8X Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Téměr celý týden sarb033 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Po čase opět na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Kde jste hoši byli, když jsem je v inzerci musel upovat? Jednak se mi fakt víc líbí ta barevná varianta s modrou a oranžovou, jednak jsem nejspíš zrovna pečlivě pozoroval dražbu těch svých současných, prozatím posledních, a ostatní hodinky mne při tom pomalu se zvyšujícím napětí ponechávaly chladným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Cegy byl i pro mně inspirující, jenže někdy mám dlouhé vedení a tak musel upovat a já jinde kupovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 To je vpoho, hoši. Btw, teď mám zase jedny pěkný tuňáčky v prodeji.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Dnes poprvé MM ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Monstra si se mnou minulý týden pěkně užily (bazén, sauna, vířivka), tak jsem je včera nechal odpočnout a přezul na hranaté pětky. Ale moc mě nechytly, takže dnes už mám na ruce opět monstra.Přemýšlím, že bych ty hranáče pustil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Ale jsou takové správné, fotrovské... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Včera jsem zkušebně prsknul na SKX009 modrou gumu z Glycine Sub, co na to říkáte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pítrs 81 Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Pěkný pětky. To je nějaká modifikace? Ještě jsem takový neviděl.Dík, máš pravdu je to letošní model, někdo jim říká sumo monstrozní . Kdyžtak nějaké fotky jsou v chlubírně http://www.creationwatches.com/products/seiko-automatic-sports-89/seiko-5-sports-automatic-srp599k1-srp599k-mens-watch-5555.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Ale jsou takové správné, fotrovské... A hlavně jsi je letos ještě neměl Jestli chceš, tak je s tebou vyměním za pepsiny než je dojebeš v hospodě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Včera jsem zkušebně prsknul na SKX009 modrou gumu z Glycine Sub, co na to říkáte?Seiko.jpg Že to vůbec nevypadá špatně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reborn Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Tak já jsem na moje SKX 007, po třech a půl měsících na meshi, hodil origo gumu a zas na chvilku změna. Jen nemám kdy to fotit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 (upraveno) Včera jsem zkušebně prsknul na SKX009 modrou gumu z Glycine Sub, co na to říkáte?Seiko.jpgže bys to měl zase rychle sundat, jako experiment to chápu, jinak ani náhodou ** Upraveno 16. prosince 2014 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Tak abych si nenicil GMT kinetiky a monstra, pořídil jsem pracovní pětky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Dnes taky Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Tady jsem se ještě nevytahoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Po delší době: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Po delší době:To jsou pro mě určitě jedny z top 3 od seika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 17. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 (upraveno) double Upraveno 17. prosince 2014 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se