kamilb Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 SEIKO SZSC004 , zelene SUMO ostali tu na fore? Ano dogfox_zero.12.4.jpg Super nášivka Odkud je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 (upraveno) Ano IMG_5243.JPG Super nášivka Odkud je? tie zelene monstra tu snad vidim prvykrat a su fakt dobre. Upraveno 12. dubna 2018 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 Dobré to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 v dobrých rukách krále Miroslava, sluší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 Hustý. Ty chci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 (upraveno) Ano parada inak, ktore Seiko MM sa oplatia kupit? Upraveno 12. dubna 2018 uživatelem jovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 parada inak, ktore Seiko MM sa oplatia kupit? SBDB013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 Za 5, ale ještě nevím, zda jsou do zelena nebo do šeda? Edit: fotka včera večer, ještě nastavit datum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 Dobré to je _R012769.jpgTa tvá sestava už začíná být fakt masakr!Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 v dobrých rukách krále Miroslava, sluší Hustý. Ty chci.Ta tvá sestava už začíná být fakt masakr!Gratulace. Díky. Je to fakt moc dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 matthias: Moc dobrá fotka! Gratuluji ke skvělým diverům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 tie zelene monstra tu snad vidim prvykrat a su fakt dobre.A přitom jich tady je tolik. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 Ace84: Obávám se, že si pleteš Monstra a Sumo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 Ace84: Obávám se, že si pleteš Monstra a Sumo.Máš pravdu. To si pletu dost často. Hlavně tahle pozdě, když na to už sotva vidím. Nějak mě zmátla Chumpusova fotka s oběma a taky tím, že zelené Monstra jsem tady viděl víc jak Suma. Teď bych to zachránil jen tím, že bych vytáhl i Monstra. Ale bohužel.. Kaju se. Pardoon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 Díky. Je to fakt moc dobrý. Tak to je minimálně fotka dne ;-) seiko parádičkachlapi jak to děláte..:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 Paráda Máš k nim aj ťah? Kedy asi budú na predaj? By som predbežne javil záujem...Díky, tah mám bohužel taky ;-) jak najdu čas a převléknu tak dám i foto..a prodej...zatím mě baví a nosí se skvěle, ale kdyby něco dám vědět ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 Dneska titanové B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 Máš pravdu. To si pletu dost často. Hlavně tahle pozdě, když na to už sotva vidím. Nějak mě zmátla Chumpusova fotka s oběma a taky tím, že zelené Monstra jsem tady viděl víc jak Suma. Teď bych to zachránil jen tím, že bych vytáhl i Monstra. Ale bohužel.. Kaju se. Pardoon. mne sa suma nepacia, takze ich uplne prehliadam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se