instant Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 ze wawrik toto unosi.. asi sa tym kotvi ked fuka vetér Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Ocean Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mateon Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 SEIKO Bell-Matic 4006-6031 April 1972; automatické hodinky s alarmom Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 @mateon Ty 6117 byly zatím nejlepší... A hodily by se Kde jsi je pořídil, smím-li se ptát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mateon Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 @mateon Ty 6117 byly zatím nejlepší... A hodily by se Kde jsi je pořídil, smím-li se ptát? Kúpil som ich cez ebay z USA, ale ich cena je uz dost vysoká oproti tomu co som ja zaplatil, z vintage GMT od Seiko su totižto najvyhľadávanejšie. Ostatne majú dost pestré farby a design s mestami sveta ktorý je dost bijúci do očí. Tieto jednoduché su ale podla mna najlepšie Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 ze wawrik toto unosi.. asi sa tym kotvi ked fuka vetér Aj to, ale veľmi mi pomáha, že mám lunetu otočenú správne, to sa potom nosí úplne inak. Vyskúšaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Co ze otocenu, ale spravne farebnu, ty luneticky rasisto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Vetram obyc SKX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mateon Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Blue or Black? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Hezky pěkně, ty jedeš. A oboje proof/proof....Máš to rok 69 nebo 70? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Vedro jako v Thajsku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mateon Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Hezky pěkně, ty jedeš. A oboje proof/proof....Máš to rok 69 nebo 70?Oboje so Proof/Proof 1970. Modré sú 6139-6010 Maj 1970 a čierne su 6139-6011 September 1970. Obe hodinky majú v sebe stroj 6139A Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 mohlo by ti z toho vedra hrabnout a udelat neuvazeny krok ;-) Vedro jako v Thajsku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 seiko s palivoměrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 U tých SD si aj sleduješ presnosť, keď si ju už spomínal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 U tých SD si aj sleduješ presnosť, keď si ju už spomínal?mám je třetí den a jsou na nule ...... ale už jsem jednou SD měl a dělal sekundu za měsíc ...... tak jestli to takhle bude i tady tak budu spokojenej to astrony jsou jiná liga ...... klidně pět sekund za čtrnáct dní pokud s nima nevylezeš ven ...... naštěstí jdou do plusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 mám je třetí den a jsou na nule ...... ale už jsem jednou SD měl a dělal sekundu za měsíc ...... tak jestli to takhle bude i tady tak budu spokojenej to astrony jsou jiná liga ...... klidně pět sekund za čtrnáct dní pokud s nima nevylezeš ven ...... naštěstí jdou do plusuTy krávo, to je trochu moc, ne? Já měl za to, že u Astronu je ta přesnost více či méně absolutní, ne že to lítá víc jak mechanickej strojek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Bez synchronizace je to obyč quartz. Jako zobrazovací terminál atomových hodin to funguje jen s ní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 (upraveno) přesně tak ..... výhoda astronů tkví v tom že můžou chrápat měsíc v šuplíku, pak je vyndáš a všechno se samo porychtuje aniž bys na to musel šáhnout ..... to mě baví ..... není s tím žádný sraní Upraveno 24. července 2019 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Ale rychtuje se to fakt pomalu U novějších kalibrů je to už ale prej vícemotorkový (Citizen měl v tomhle náskok). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se