Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

@mateon Ty 6117 byly zatím nejlepší... A hodily by se :D Kde jsi je pořídil, smím-li se ptát? :)

Kúpil som ich cez ebay z USA, ale ich cena je uz dost vysoká oproti tomu co som ja zaplatil, z vintage GMT od Seiko su totižto najvyhľadávanejšie. Ostatne majú dost pestré farby a design s mestami sveta ktorý je dost bijúci do očí. Tieto jednoduché su ale podla mna najlepšie

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U tých SD si aj sleduješ presnosť, keď si ju už spomínal?

mám je třetí den a jsou na nule ...... ale už jsem jednou SD měl a dělal sekundu za měsíc ...... tak jestli to takhle bude i tady tak budu spokojenej 

to astrony jsou jiná liga ...... klidně pět sekund za čtrnáct dní pokud s nima nevylezeš ven ...... naštěstí jdou do plusu

Odkaz ke komentáři

mám je třetí den a jsou na nule ...... ale už jsem jednou SD měl a dělal sekundu za měsíc ...... tak jestli to takhle bude i tady tak budu spokojenej 

to astrony jsou jiná liga ...... klidně pět sekund za čtrnáct dní pokud s nima nevylezeš ven ...... naštěstí jdou do plusu

Ty krávo, to je trochu moc, ne? Já měl za to, že u Astronu je ta přesnost více či méně absolutní, ne že to lítá víc jak mechanickej strojek.

Odkaz ke komentáři

přesně tak ..... výhoda astronů tkví v tom že můžou chrápat měsíc v šuplíku, pak je vyndáš a všechno se samo porychtuje aniž bys na to musel šáhnout ..... to mě baví ..... není s tím žádný sraní

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...