fijo Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Odesláno 30. července 2019 Dycky se k nim vratim, pak je prodám, pak se k nim zase vrátim, zase je prodám....a pak se k nim zase vrátim :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Saki Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Odesláno 31. července 2019 Zdravím všechny, jsem nováček, dá se říct, že mám své úplně první hodinky, po celkem pečlivém výběru jsem nakonec pořídil Seiko Presage Automatic SPB059J1 a jsem nadšený.
instant Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Odesláno 31. července 2019 (upraveno) za prispevok bez fotky v tomto vlakne je vraj poplatok 10 korun.. Upraveno 31. července 2019 uživatelem instant
Kupa54 Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Odesláno 31. července 2019 Jsou silně návykové Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
p3k Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Odesláno 31. července 2019 za prispevok bez fotky v tomto vlakne je vraj poplatok 10 korun..pokud by chtěl nový člen ušetřit těch 10 kč, tak prý lze za 100 kč vysvětlit, jak se vkládají fotky
matthias Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Odesláno 31. července 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Odesláno 31. července 2019 za prispevok bez fotky v tomto vlakne je vraj poplatok 10 korun..Typ napsal. Zbytek si každej může vygůglit Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk
xbraj19 Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Odesláno 31. července 2019 Dancing hands - malina Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kauly_ci5 Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Odesláno 31. července 2019 K večeru Seiko.. nově obuto! Sent from my iPhone using Tapatalk
Delapancha Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Odesláno 31. července 2019 Poslední dobou na ruce nejvíc. Beru je jako pracovní (jakože nosím do práce), otloukánky (beru je když vím, že může hrozit úraz hodinek). Sou malé, pohodlné a šlapou dobře. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
McStinger Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Odesláno 31. července 2019 Dancing hands - malinaD7EA97CC-2CC1-4BC8-B5D4-3048723859B8.jpeg Pekné, hlavne v tejto farbe fajn. Kam mám poslať 10 korún?
Joe75 Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Odesláno 31. července 2019 No ty Maliny jsou mazec. Jsem to v životě nevidel. Kterej je to ročník prosimte?Joe
ragu Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Odesláno 31. července 2019 Je to nakažlivý. Před pár týdny jsem si koupil modrý Samuraje. A včera brácha, "že kouká na nějaký Seika" a "co bych říkal na PADI želvy?" Já že jó, to ti schvaluju. "A pak ještě koukám na tyhle Tissoty...". Taky schvaluju. Samozřejmě jsem se mu smál, že začíná chronomagořit. Dneska vyrazil do místního hodinkoobchodu a takhle to nakonec dopadlo - vlevo moje, vpravo jeho Hele...já asi budu potřebovat nějaký Samuraie, jak se tak na to koukám Naštěstí se furt držím pravidla na počet kusů a objem peněz, takže dokud něco neprodám, mám smolíka.
minimus80 Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Odesláno 31. července 2019 Mladý ide tiež na Seiko vlne Odoslané z SM-A600FN pomocou Tapatalku
Radik Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Odesláno 31. července 2019 Hele...já asi budu potřebovat nějaký Samuraie, jak se tak na to koukám Naštěstí se furt držím pravidla na počet kusů a objem peněz, takže dokud něco neprodám, mám smolíka. Já už si říkám, že nemá smysl se trápit. Dražší tu trvalou spokojenost nezajistí, tak proč se občas neuklidnit levnějšíma. Možná, že to nakonec vyjde lenvěji - pořád spokojenost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xbraj19 Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Odesláno 31. července 2019 No ty Maliny jsou mazec. Jsem to v životě nevidel. Kterej je to ročník prosimte?JoeJe to 1998, ze série SUS (simple&strong).
instant Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2019 (upraveno) Pekné, hlavne v tejto farbe fajn. Kam mám poslať 10 korún?Ustanovil som sa pokladnikom takze mne. Fond bude pouzity nasledujucim sposobom 1. Kedze kuncak je v reverznom rezime, za prispevky bez fotky inkasuje peniaze z fondu.2. Zvysok normalne prechlastame Upraveno 1. srpna 2019 uživatelem instant
špelda66 Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2019 6138-8010 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se