Waya03 Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 Dneska jedny slušňácký chrona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
povolnyj Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 Vintážní pětky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 ?Baby GS? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krizko Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 iné už snáď ani nosiť neviem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 som rad ze skoncili v dobrych rukach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 Dnes dorazily Baby Ice Monster :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 du z práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mateon Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 (upraveno) Nove prírastky Seiko Superior Twin Quartz 9983-7000 z mája 1979, presnosť 5sek/rok, keď vyšli stáli 235,000?. Asi tolko co nová Toyota Corolla vtedy... veľmi limitovaná produkcia, ručne aplikované minútové a hodinové markers. Ručne robený ciferník, zaratsu leštený case, safirové sklíčko s AR coatingom. Na tu dobu najluxusnejsie hodinky Ake mali v ponuke. Luxusne aj na dnešné pomery, co poviete? Myslim ze su dost underrated ciferník bol povodne biely Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 15. října 2019 uživatelem mateon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 Ty jsou super, dlouho se už po nich dívám a ne a ne na ně narazit. Udělej pořádné fotky, na těch mázlych nejde nic moc vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mateon Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 Ty jsou super, dlouho se už po nich dívám a ne a ne na ně narazit. Udělej pořádné fotky, na těch mázlych nejde nic moc vidět.Nemam VIP a teda kvalita fotky je shit ked chceš full rozlíšenie napíš mi Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mateon Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 VIP reupload Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 Takovýhle a podobný hodinky člověku vždycky připomenou, že není nic nového pod Sluncem. Jsem hodím včerejší zamlžený Cukrák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 Tvl, "jsem hodím" - jsem to ale šikula. A koment, že takovýhle hodinky člověku připomenou... se samozřejmě týkal mateonova cifru, napsal jsem to asi dvojznačně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 VIP reupload Sent from my iPhone using TapatalkTak ty Superiory se mi moc líbí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 Test bundy a hodinek :-)) Obojí za 1* :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 Pětky Mt. Fuji na sluníčku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatraplan Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 Klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelka84 Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 Seiko 5 Actus z roku 1973. Má první Seika a hned 46 let stará, ale dle hodináře ve výborném stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 SRPD19K1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se