meetU Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2019 Dnes v Tatrach Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Ace84 Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2019 Ještě to dnes stíhám. Sice se toho v poslední době dost nahromadilo, ale blue Alpinisty se mi vryly pod kůži. Navíc cifr v pořádku, indexy tam, kde mají být a 6R15 dělá 3 sekundy denně. Měl jsem štěstí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VendoL Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2019 Ještě to dnes stíhám. Sice se toho v poslední době dost nahromadilo, ale blue Alpinisty se mi vryly pod kůži. Navíc cifr v pořádku, indexy tam, kde mají být a 6R15 dělá 3 sekundy denně. Měl jsem štěstí. . Co dodat..prostě libovka. Já měl do nich jít taky nakonec přišla časová komplikace a já hrábnul po něčem jiném. Ale do budoucna je určitě taky pořídím,modrá je prostě dobrá
davok Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2019 Kvalita fotky nevalná, je opravdu tma, ale ta lumi vždy potěší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pebe Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ravod Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2019 Před 12-lety jsem tu koupil Monstra a pořád jsou mým společníkem všude kam se pohnu. Dnes dostali nový outfit z produkce https://www.strapshop.cz/. Posuďte jaká byla volba....
ravod Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2019 Před 12-lety jsem tu koupil Monstra a pořád jsou mým společníkem všude kam se pohnu. Dnes dostali nový outfit z produkce https://www.strapshop.cz/. Posuďte jaká byla volba....Tak sorry....nejde mi nahrát fotka.... nevím v čem je problém Odesláno z mého Redmi 4X pomocí Tapatalk
Návštěvník eloga Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2019 Tyhle Gulf War Seiko jsem vytáhl na pár dní k oživení, přitom mírně zkoumám přesnost za den na ruce v noci v klidu - výkon je pozadu o15sec. To vydržím. Jsou to pětky s běžným strojkem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
krizko Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2019 dnes upravené skx007 Sent from my LG-H870 using Tapatalk
petroniuzz Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2019 ?????? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lub Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2019 jak mě přestávaj bavit mechanický hodinky, tak poslední dobou nejraději nosím tyhle minimalistický titanovky. a vlastně to ani nejsou seika, takže nevim, jestli jsem tady dobře. ale mám je moc rád. to jsem to teda po letech na fóru pěkně dopracoval... k laciným kvarckám dětské velikosti . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Panchart Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2019 Stejně jako včera Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jovani Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2019 da sa niekde kupit origo seda guma na SAMURAI?
Violoncello Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2019 Moc povedený kaučuk od Bartonu na Seiko5 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Aktobe Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2019 24/7 na ruce a stale spokojeny Odesláno z mého SM-A600FN pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se