Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 31tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ještě to dnes stíhám. Sice se toho v poslední době dost nahromadilo, ale blue Alpinisty se mi vryly pod kůži. Navíc cifr v pořádku, indexy tam, kde mají být a 6R15 dělá 3 sekundy denně. Měl jsem štěstí. :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ještě to dnes stíhám. Sice se toho v poslední době dost nahromadilo, ale blue Alpinisty se mi vryly pod kůži. Navíc cifr v pořádku, indexy tam, kde mají být a 6R15 dělá 3 sekundy denně. Měl jsem štěstí. :)

. Co dodat..prostě libovka. Já měl do nich jít taky nakonec přišla časová komplikace a já hrábnul po něčem jiném. Ale do budoucna je určitě taky pořídím,modrá je prostě dobrá
Odesláno

Před 12-lety jsem tu koupil Monstra a pořád jsou mým společníkem všude kam se pohnu. Dnes dostali nový outfit z produkce https://www.strapshop.cz/. Posuďte jaká byla volba....

Tak sorry....nejde mi nahrát fotka.... nevím v čem je problém

Odesláno z mého Redmi 4X pomocí Tapatalk

Návštěvník eloga
Odesláno

Tyhle Gulf War Seiko  jsem vytáhl na pár dní k oživení, přitom mírně zkoumám přesnost  za den na ruce v noci v klidu - výkon je pozadu o15sec. To vydržím. Jsou to pětky s běžným strojkem.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

jak mě přestávaj bavit mechanický hodinky, tak poslední dobou nejraději nosím tyhle minimalistický titanovky. a vlastně to ani nejsou seika, takže nevim, jestli jsem tady dobře. ale mám je moc rád. to jsem to teda po letech na fóru pěkně dopracoval... k laciným kvarckám dětské velikosti :D.

Odesláno

Moc povedený kaučuk od Bartonu na Seiko5

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...