MíraMíra Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2019 Tak tak, starý, dobrý Sarby.Jsem rád, že je furt máš.
Radik Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2019 Starý dobrý monstra Samozřejmě, že oranžový.
davok Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2019 tak na tie by bol zalusk :-) krasne hodinky! Tak tak, starý, dobrý Sarby.Jsem rád, že je furt máš. Díky, pánové Ty asi jen tak z domu nepůjdou
rudusko Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2019 Pred vodou .. Odoslané z WAS-LX1A pomocou Tapatalku
VojtaB Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2019 Nedávno tu byly Landmaster, Scubamastery, tak třetí do party
reborn Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2019 Včerejší....dnešní, zítřejší.
instant Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2019 tie Vojtove Flightmastre su najlepsie GMT ake Seiko vyrobilo.. teda z tych produkcnych kuskov. uz som ich asi 3x kupil, furrt im nieco bolo. kratky tah, dojebana luneta.. no, mozno raz pride ten den everydejky XXL:
VojtaB Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2019 Dík, jsou super, ale na mě v moc hezkým stavu a ve full setu s krabkou a papírama, tak je nosím jen svátečně doma, když se mi nechce nabíjet kapacitátor indukční nabíječkou. Ale souhlas, že takhle podle mě vypadají ideální GMT hodinky. Docela mě baví ten titan, mám i klasický Landmastery, který jsou taky titanový ale ty povrchy jsou na obou úplně jinej sport.
madmaxx Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2019 Tak ještě jedni lanďáci do party ;-)
instant Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2019 Dík, jsou super, ale na mě v moc hezkým stavu a ve full setu s krabkou a papírama, tak je nosím jen svátečně doma, když se mi nechce nabíjet kapacitátor indukční nabíječkou. Ale souhlas, že takhle podle mě vypadají ideální GMT hodinky. Docela mě baví ten titan, mám i klasický Landmastery, který jsou taky titanový ale ty povrchy jsou na obou úplně jinej sport. tak je, japonci vedia titan na sto sposobov.. a nosi sa to paradne, aj tie velke hrudoidné kusy ako tieto moje alebo MM600.. z pohladu hmotnosti lepsie ako bezne ocelove hodinky. co uz potom standardne velkosti v titane - to nevazi nic. plus farba a povrch toho kovu su rozhodne zaujimave. no ked ti budu na obtiaz, tak posli SZ teda: najprv mne, az potom wawrikovi Tak ještě jedni lanďáci do party ;-)5D53DAA8-63BB-4DFF-8AA7-A75254B3EAE6.jpeg spravne. kto nemá Landmastre je hnilé vajco
wawrik Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2019 (upraveno) ... pravda. A ešte mu aj odstávajú uši. no ked ti budu na obtiaz, tak posli SZ teda: najprv mne, az potom wawrikovi Ja som teraz v Nepále, takže na to tvoje verbálne otieranie sa zenovo prdím. A hlavne - aj tak chcem Madmaxxove Upraveno 30. listopadu 2019 uživatelem wawrik
instant Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2019 "Otieranie sa.." pocuj, bratm.. necitis sa v tom Nepale osamelo?
AndyAaron Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2019 Nedávno tu byly Landmaster, Scubamastery, tak třetí do party IMG-1307.jpgZkus jeste hodit lepsi fotku na dennim svetle. Tahle nocni prepalena interierovka jim extra nelichoti
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se