Maxmillian Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Dlouho sem nemel z hodinek tak velikou radost jako z techto. Tady nepreskocila jiskra, ale rovnou vyboj, jako kdyz nechate zvednutou korbu na Tatre pod dratama VVN :-).Tak tyhle jsem viděl úplně náhodou a jsou fakt dobrý! Jen to chce mít na ně pazouru a to já kancelářskej nemám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 jo, to boli casy.. asi fakt starnem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Ty bílé pětky jsou skvělé, škoda, že jsou tak prťavé. Koupím je ženě.Mě naštěstí sedí skvěle, ale jó no, na větší tlapy to není. To kup! Shodou okolností jsem dnes objednal náhradní tah a koupil do foroty ty ministěžejky, protože mi žena řekla, že je chce taky nosit. Ona prej - "úplně vidím jak je v lednu a v únoru budu nosit, takový zimní hodinky". Neudělaš nic. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venceremos1 Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Toto mi dnes predčasne doniesol ježiško :-) Prekvapila ma nešróbovacia korunka rovnako ako u Citizenov. Sú krásne :-) úprava púzdra ako aj cifer sú parádne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Jak bylo uz receno u citizenu. U 100m bezne sroubovaci korunka nebyva. ale jsou paradni. Mam zalusk na all black nebo pepsi. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzydko Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 sú parádne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Poslední dobou točím tuhle trojku a jsem smutnej z toho, že všechno, co jsem od Seika a ostatních značek vyloženě chtěl (neříkám, že něco vintage nepřekvapí ), to jsem měl... Tak nevím, jestli všechno neprodat a nebejt OWG. Ale kdybych tak věděl s čím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Poslední dobou točím tuhle trojku a jsem smutnej z toho, že všechno, co jsem od Seika a ostatních značek vyloženě chtěl (neříkám, že něco vintage nepřekvapí ), to jsem měl... Tak nevím, jestli všechno neprodat a nebejt OWG. Ale kdybych tak věděl s čím Zruš registraci na fóru a kup si nějaký Festiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 (upraveno) VojtaB - už jsem měl taky cukání. Nakonec mi z toho vyjde : "nojo, ale stejně musíš mít nejmíň jedny do lesa a druhý na ten zbytek". A pak se najde někdo, kdo dobře něco nafotí a je to úplně v háji. Upraveno 20. prosince 2019 uživatelem sodekcz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2019 snad po polroku som ich vytiahol zo suflika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2019 Dnes skx007 a zdobenie kríčka Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 Nějak je teď nosím skoro furt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 Udime Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 M0NSTRA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudusko Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 dni kedy prioritou je pokoj a rozjimanie :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 Nadhera, jsou spise bile nebo kremove?Nějak je teď nosím skoro furt.Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meetU Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 Vianocne LXka, uz ich mam par dni na ruke a coskoro k nim napisem aj nejaky pokec Zatial sa vytesujem Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se