Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

Dlouho sem nemel z hodinek tak velikou radost jako z techto. Tady nepreskocila jiskra, ale rovnou vyboj, jako kdyz nechate zvednutou korbu na Tatre pod dratama VVN :-).

Tak tyhle jsem viděl úplně náhodou a jsou fakt dobrý! Jen to chce mít na ně pazouru a to já kancelářskej nemám :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 29,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ty bílé pětky jsou skvělé, škoda, že jsou tak prťavé. Koupím je ženě.

Mě naštěstí sedí skvěle, ale jó no, na větší tlapy to není. To kup! Shodou okolností jsem dnes objednal náhradní tah a koupil do foroty ty ministěžejky, protože mi žena řekla, že je chce taky nosit. Ona prej - "úplně vidím jak je v lednu a v únoru budu nosit, takový zimní hodinky".

Neudělaš nic. :D :D :D

post-40637-0-83934400-1576772091_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Poslední dobou točím tuhle trojku a jsem smutnej z toho, že všechno, co jsem od Seika a ostatních značek vyloženě chtěl (neříkám, že něco vintage nepřekvapí :D), to jsem měl... Tak nevím, jestli všechno neprodat a nebejt OWG. Ale kdybych tak věděl s čím :)

Zruš registraci na fóru a kup si nějaký Festiny.

Odkaz ke komentáři

VojtaB - už jsem měl taky cukání. Nakonec mi z toho vyjde : "nojo, ale stejně musíš mít nejmíň jedny do lesa a druhý na ten zbytek". A pak se najde někdo, kdo dobře něco nafotí a je to úplně v háji.

Upraveno uživatelem sodekcz
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...