Frantik Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Skvely! Uz mi dvakrát utekly, ale jednou je koupim a budou to moje snový pilotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 (upraveno) Franto, ani nevíš, jak su šťastné....Tohle jsou moje Dream Pilot Watch Ještě jsem našel pár fotek. To sklo je po dvou broušeních, následovalo dalších pět kol... Upraveno 7. března 2016 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 ten stav je neskutečnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Franto, ani nevíš, jak su šťastné....Tohle jsou moje Dream Pilot WatchTvoje stesti me nezajima :-) Ještě, ze jsem nedavno sehnal tu limitku Steinhart B-Uhren Chronomag a jsem pilotkove vyklidnenej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Nadhera! Jak nemusim ty novodoby reinkarnace, tak tyhle se mi libi neskutecne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 (upraveno) Tohle není novodobá reinkarnace, ale original z roku 1929. Upraveno 7. března 2016 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 fakt dobrý, +1, ..... mě na tomhle i podobných případech fascinuje, jak technickou věc na úrovni /viz strojek/ dokážou "takylidi" dostat svým přístupem na úroveň totální sra*ky. Ale Tikal má kliku, na vintage má dobrý nos a šikovné ruce. . Fakt paráda.** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Teď, když to vidím, tak se mi zastesklo a lituju, že jsem prodal ty svoje, a to byly ještě o 10 let starší, navíc po servisu. No jo, kdybych tenkrát věděl, že... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berys Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Neskutečná proměna. Z ošklivého káčátka nádherná labuť. Super renovační výkon. Nádherný pokoukání !!!Díky za uveřejnění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 (upraveno) Tohle není novodobá reinkarnace, ale original z roku 1929. Jo ja vim, blbe sem to napsal...Proste ty moderni reinkarnace me neberou, original je super Upraveno 7. března 2016 uživatelem OndraPod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Jo a objevil jsem zajímavé značky na dílech, asi aby to zůstalo u sebe, tzn, že se asi opravovalo v místě, kde bylo těhle hodinek na servisu více, že by armáda ? DSC_0884.jpgDSC_0885.jpgDSC_0886.jpg a zajímavě přeražené číslo ve víčkuDSC_0920.jpgParáda,myslel jsem,že ciferník je přetištěný,ale vidím,že ses vyhrál.Jsou suprové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 To je fakt parada! Klobouk dolu k vykonu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Krásná práce, fakt klobouk dolů a respekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicik Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 (upraveno) Paráda,myslel jsem,že ciferník je přetištěný,ale vidím,že ses vyhrál.Jsou suprové. Kdepak poctivý porcelán v bezvadném stavu, jen malý růžek u 4 je uštíplý, ale to kryje luneta. Jinak děkuji za chválu, jsem růžový až na prdýlce Upraveno 8. března 2016 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 No Radku uctivost. Jenom by mě zajímalo, jak v těch Tvých lopatách dokážeš s timhle materiálem pracovat.O to větší klobouček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Fakt porcelán? Tak to je paráda, jsem tipoval že to je smalt :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 No tak smalt, ale jako z porcelánu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Ještě chvilku tu s nima budu prudit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Hmm, moc hezky prokoukly, ale byly krásně zachovalé, takže to bylo relativně snadné. Já oceňuju ty očištěné ručičky. Mohl by ses prosím podělit o postup na těch ručičkách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se