filo-boxer Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 Skoro to samé, jen v bílé a se safírem. Já už nic jiného než safír na hodinkách nezkousnu, škrábance na skle je asi to nejvíc, co mě na hodinkách vytáčí. Všechno ostatní může být dojebané, ale sklo ne. I proto jsem ty původní G10 střelil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Takeda_Shingen Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2020 Udělal jsem si radost ...Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2020 V 20. 8. 2020 v 21:06, filo-boxer napsal: Skoro to samé, jen v bílé a se safírem. Já už nic jiného než safír na hodinkách nezkousnu, škrábance na skle je asi to nejvíc, co mě na hodinkách vytáčí. Všechno ostatní může být dojebané, ale sklo ne. I proto jsem ty původní G10 střelil. Jsem spokojený. Ten mírně klenutý safír je super, větší korunka, WR 200 m, přesná ETA se sedmi kameny... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2020 Tak konečně zase mám nějaké baterky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2020 Martine, ty taky musíš zkusit všechno Pěkný to máš.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Tak jsem se po vice jak měsíci a půl dočkal - a konečně si na poště vyzvedl další kvarcový přírůstek. Z creationwatches mi často chodí nabídky na tuhle značku, pořád nějaké slevy... Kvarcové potápky žádné nemám a něco takového jsem vlastně hledal, takže proč to nezkusit, žejo.. Takže - potápky Ratio se základním seiko strojkem, design taková pouliční japonská směska , střídmé rozměry (pouzdro 40, luneta 39, náramek 20 a příjemná tloušťka 10mm) a hlavně safírové sklo . Ohledně zpracování jsem nečekal žádnou hitparádu, nicméně i v tomhle ohledu překvapily - v pohodě snesou srovnání se všema těma sejkama a orientama co mám - a to včetně lumi. Vteřinovka skáče - víceméně - na indexy, luneta hezky měkce cvaká (60 kliků) a lícuje přesně, což jak všichni víme, nebývá u japonců zrovna pravidlem. Náramek vyjma koncovek z plných dílků, spona má dokonce integrovanou potápěčskou extenzi. Když to tedy shrnu - za necelých devatenáct stovek je to myslím parádní nabídka a já jsem za ty prachy maximálně spokojenej. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Proč ne. Rozměry jsou akorát.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 před 21 hodinami, siwi napsal: Proč ne. Rozměry jsou akorát. Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Za ty prachy uplne super ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Koukal jsem po nich dlouho a myslim, ze je obcas ponosim, nez do nich synek doroste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 před 21 hodinami, vikinho napsal: Koukal jsem po nich dlouho a myslim, ze je obcas ponosim, nez do nich synek doroste mám tyhle hodinky rád, pro mě jsou to ideální zástupci fieldů. ..nějak se mi rozrůstá kategorie: "seiko strojky, hodinky nevídané, ale seika to nejsou, jasný pane" ..když vono...mezi seikama..si člověk nevybere zároveň zkouším nový nový foťák, pardon - telefon.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. svítěj hezky všechny. jako seika. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ratio Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. srovnání s pepsinama Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 Já si na ty Lorusky teď koupil 12x Nato z Aloše. Za těch pár korun jsem to tam nemohl nechat. Je pravda trošku těžší najít k nim nějakou slušivou kombinaci. Ten žlutozelený cifr se hůř kombinuje. Ale když už se něco najde, tak to je moc slušivé. Pak dám nějakou fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 28. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2020 ...Je pravda trošku těžší najít k nim nějakou slušivou kombinaci... Ja si hraju na Bonda a myslim, ze to nevypada zle.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 28. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2020 V 25. 9. 2020 v 19:44, lub napsal: mám tyhle hodinky rád, pro mě jsou to ideální zástupci fieldů. ..nějak se mi rozrůstá kategorie: "seiko strojky, hodinky nevídané, ale seika to nejsou, jasný pane" ..když vono...mezi seikama..si člověk nevybere ... Ty Alby mám ještě také v merku.. Ještě, že mám dost dětí a můžu si to obhajovat, že je kupuju děckám Podle mě, jsou to ideální hodinky pro děti, snad kdyby měly ještě o 2-3 mm menší průměr, ale super lumi, velká čísla hodin, vodotěsnost,... co víc chtít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 28. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2020 před 1 hodinou, vikinho napsal: Ještě, že mám dost dětí a můžu si to obhajovat, že je kupuju děckám jo, tak to jsme na tom podobně.. Alba jsou super, moje nejmenší hodinky, ale mám je moc rád. 18mm nato mám jen černé, ale loruskám sluší origo šedý textil a albám náramek. Zato 20mm hodinek i strapů mám dost.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 Tak konečně jsem se dostal k tomu vyfotit Lorusky na Nato. Z těch barev co mám mi toto sedí nejlépe. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan666 Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 V 2. 10. 2020 v 17:58, papun napsal: Tak konečně jsem se dostal k tomu vyfotit Lorusky na Nato. Z těch barev co mám mi toto sedí nejlépe. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ake maju oznacenie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Přímo nějaké číslo nevím, ale na ebay je najdeš takto: Lorus Men's Lumibrite Grey Fabric Web Strap Watch With Day And Date Display NEW Jsou to hodinky za pár korun, ale nějak mi přirostly k srdci. Jdou za měsíc tak -10s, ale to mě nějak netrápí. Lehké, vkusné a krásně svítí ve tmě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubajda Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan666 Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 V 4. 10. 2020 v 19:59, papun napsal: Přímo nějaké číslo nevím, ale na ebay je najdeš takto: Lorus Men's Lumibrite Grey Fabric Web Strap Watch With Day And Date Display NEW Jsou to hodinky za pár korun, ale nějak mi přirostly k srdci. Jdou za měsíc tak -10s, ale to mě nějak netrápí. Lehké, vkusné a krásně svítí ve tmě. A este jedna otazka,lumi ako dlho vydrzi? Dik za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Nemám moc s čím porovnat, ale když je přes den ponosim, tak potom celou noc až do rána jsem schopný odečítat čas. Když vejdeš ze slunka do tmy, tak krátkodobě svítí nadherne. Ale to je jen chvilka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se