jfk Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 (upraveno) Díky váženému členu chronomag fora ,,HondzaX,, jsem po dlouhé době pořídil hodinky, které mne opravdu praštily do očí a řekl jsem si, že ty musím prostě mít ). Nejvíce se mi líbí kombinace robusního pouzdra se zlatým lemováním ciferníku a vyzdobeného dýnka. Jedná se o AVI-8 Hawker Harrier II AV-4065-02. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. března 2020 uživatelem jfk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 A já si zase chtěl po dlouhé době vyzkoušet chrona. Jestli jít nebo nejít do dražších.Safír, keramika, Wr100, šroubovací tlačítka i korunka, Seiko strojek, šroubky v náramku, pěkně udělaný. Ale díky nim jsem zjistil, že chrona nechci. Mizerná čitelnost a fakt, že stopky vlastně nevyužiju mi umožňuje rozhlídnout se v inhousových tříručkách. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Ještě dodám, baterkáče jsem neměl třicet let a další už mít asi nebudu. Nic mi to neříká. Ale znáte to, jednou je to tak a najednou je vše jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Universal-export Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Moje novinky od místního člena,jsou super :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 U me pristaly jedny MD-310 v dost hezkem stavu. Jedina vada na krase je pootoceny armovak. Asi poznavaci znameni japonskych hodinek. Snad to bude snadna oprava. Jinak sedi super:) Spolecne s nima prisly i DRO-207, tema jsem se chlubil uz jinde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Krásný je máš. Já mám to samý v morém a tam je armovák jak má být a na MD 309 taky. Tak to bude asi nějakým neodborným zásahem, kdo ví kdo s tím co dělal. Casio tohle umí celkem dobře. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 To si taky myslim, ze to bude neodbornym zasahem. Taky tajne doufam, ze to pujde lehce spravit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Ať se ti to podaří! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Diky. Jeste koukam na ty tvoje, ty svetle jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2020 Přes to, že jsou skoro stejné, tak jsou trochu jiné. Mají jen jednu batt lithiovku a podle výrobce běží 5 let. Světlo jen na čudlík. Mě vydrží vždy déle. Modrásky mají čas a světlo odděleně co se batt týká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radep Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 A tak, když mám ten homeoffice a karanténu nenosím je, ale občas na ně mrknu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Ještě dodám, baterkáče jsem neměl třicet let a další už mít asi nebudu. Nic mi to neříká. Ale znáte to, jednou je to tak a najednou je vše jinak.Pekne si to napísal. Som zvedavý či si aj ja za 25 rokov budem môcť povedať to iste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafit Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Nové Citizen. Zatím jen pro americký trh. Měsíc čekání mi ale vůbec nevadilo. :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Nové Citizen. Zatím jen pro americký trh. Měsíc čekání mi ale vůbec nevadilo. :-)Fantastický oktagon! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan59 Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 Tento poslední kousek v KA na mne prostě čekal.Jsou to suprový hodinky a ta žlutá je na léto prostě ideální.Ještě se jim dodá tah a bude to špička.V reklamě je projížděli tankem.Raději jsem to nezkoušel,jen osobákem a nákladní tatrou a dobrý. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mattmih Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 31. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2020 (upraveno) Včera jsem vybalil Grand Seika pro chudé titan, safír, eco-drive, tah z plných dílků. Zpracování celých hodinek je špičkové, nosí se výborně. Design jasné Japonsko, inspirace je myslím docela vidět. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. května 2020 uživatelem dykmore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rimidalvlark Odesláno 31. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2020 Po dlouhé době zase na ruce.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 tyhle hodinky mi už pár dní dělají radost, tak se tady s nimi pochlubím. někdy mi ke spokojenosti stačí málo, levný a jednoduchý kousek - a s těmahle jsem se docela trefil. jsou mi hodně sympatický. lorus s lumidialem, malé polňačky se základním seikokvarcem. provlíkací řemínek odstínem dobře ladí s hodinkama a je parádně pohodlnej, na ruce nejsou ani cejtit. a ten strojek není vůbec špatnej - za těch asi 14dní co je mám jdou přesně, žádná odchylka, ani zlomek vteřiny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. vzhledem k ceně jsem nečekal, že lumi bude taková prda, ale je.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se