AndyAaron Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 Tvl vzdyt uz jsi dvoje cerne otloukanky doma mel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacilll Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 @AndyAaron Trasery (100 kusová limitka ke 100 let ČSR) nepoužívám jako otloukánka (na to je mi jich líto), do Casio teče a Citizenky jsem ještě neměl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 @AndyAaron Trasery (100 kusová limitka ke 100 let ČSR) nepoužívám jako otloukánka (na to je mi jich líto), do Casio teče a Citizenky jsem ještě neměl..Taky mi je líto otloukat ty ČSR Trasery, tak jsem si pořídil jiné tritiovky pro tento účel - akorát jsem si moc nepomohl, protože i těchto mi je líto :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 Chlapi, to je v poradku, netreba se obhajovat. Ja akorat kdyz uz bych dvoje cerne mel, tak bych vybiral treba aspon jinou barvu cifru, nebo bronzovky nebo tak neco. Ty Citizenky jsou nahodou dost paradni za ty prachy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2021 (upraveno) V 28. 6. 2021 v 18:29, bacilll napsal: Nový přírůstek (Citizen) mezi černobílé. Chtěl jsem nového otloukánka s dobrou čitelností na práci kolem domu a blbnutí u bazénu a do oka mi přišli tyto lowcost Citizenky. Zatím se hodinu seznamujem Odesláno z mého HD1913 pomocí Tapatalk "přírůstek" zjevně znamená označení kousku k ruce opravdu pevně přirostlého, který už nejde sundat. (jedině pomocí chronoobřízky ;o) Upraveno 30. června 2021 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 14. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaS Odesláno 15. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2021 Milý dárek, protože se dlouhodobě zajímám o námořní historii. Sice poskládané no-name, ale uvnitř "tiká" Ronda a v kroužku je kus mědi z HMS Victory (z poslední rekonstrukce, tak i příjemný ship-spirit). Samozřejmě to není žádná oblekovka, ale při nějakém zajímavém námořním výročí je vždy rád vytáhnu na slunce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machiavelli Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 V 10. 6. 2021 v 20:49, papun napsal: @MachiavelliV rámci soutěže, ty hodinky jsou moc pěkné a asi je potřebuju. Kolik máš prosím cca obvod ruky? Díky 17,5cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 Díky, už jsem je stihl i prodat. Bohužel světlý cifr nebyl na mě navíc v kombinaci s rucickama to nemělo moc dobrou čitelnost. Ale až se zrodí něco v černém, tak po tom hned sáhnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasprik Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 (upraveno) Něco na výlet u televize. I když nevím, proč tam dávají částečně svítící gumový řemen, když ta svítící plocha řemenu je směrem k ruce. Upraveno 17. července 2021 uživatelem Kasprik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Odesláno 6. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2021 Krasavice nabroušené" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boriscz Odesláno 7. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2021 Barbossa, moc pěkné, prostě hodinky co musíš mít. Řek bych, že jsou efektnejší než podobné s oktagonální lunetou. Ještě technickou, trefuje sekundovka na indexy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Odesláno 8. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2021 před 18 hodinami, Boriscz napsal: Barbossa, moc pěkné, prostě hodinky co musíš mít. Řek bych, že jsou efektnejší než podobné s oktagonální lunetou. Ještě technickou, trefuje sekundovka na indexy ? Ahoy , dost dobře mířená otázka .... NETREFUJE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Odesláno 8. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2021 škoda , že sem to netušil o Jap.výrobcích..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 To není Japonskem. To dělá nemálo quartzových strojků i z jiné produkce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 To není Japonskem. To dělá nemálo quartzových strojků i z jiné produkce.Ano, např. u rondy nesedí na indexy ani jeden kalibr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 Téda , tak to jsem netušil , děkuju zkušeným za osvětlení problematiky . Nu což Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 V 10. 9. 2021 v 14:08, Frostie napsal: Ano, např. u rondy nesedí na indexy ani jeden kalibr na 100% nesedí ani u Ety, asi nejlíp zatím lícují mé nové Citizeny, ale i tak je to asi na 90%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 na 100% nesedí ani u Ety, asi nejlíp zatím lícují mé nové Citizeny, ale i tak je to asi na 90%.Jj, miyoty celkové s tím mívají nejmíň problémů, i když jak píšeš, také ne 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptrksvbd Odesláno 28. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2021 Nové úplně nejsou, ale mám je rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se