x591 Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 Jsou super, tak ať dobře slouží. Pořad si říkám jestli jsem neměl zkusit světlou verzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto67 Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 Dík.Ja zase tmavú. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Hezky se nám tady ty VHPčka množí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 12. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2022 (upraveno) Díky za inspiraci jednoho z kolegů v prodejní sekci, NOS Certina Biostar. Jsou to vlastně mechanické hodinky s baterií, takže by správně měly patřit do klasických hodinek https://www.arteepee.nl/certina/certina-biostar Upraveno 12. února 2022 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 12. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2022 Ještě doplňující informace a video kalibru ESA 9154. Přiznám se, že tyto kalibry Dynatron mě míjely, jsem rád, že jsem si díky nim rozšířil obzory. https://electric-watches.co.uk/makers/certina/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 Toz jsem si udelal radost baterkaci a zatim naprosta spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2022 Super, seděj! Ta modrá je parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 Musim uznat,ze jsou fakt suprovy.Nebude Ti po nich smutno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 5. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2022 Prostě mi padly do oka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 Třetí den na ruce. Elegance, preciznost a přesně dopadající vteřinová ručička Claude Bernard 64005 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 Wempe Iron Walker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 25. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2022 Už přes pět let spolu na kolo a různý jiný sporty, u kterých mohu mít hodinky na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olan Odesláno 5. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machiavelli Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 17. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2022 (upraveno) V 17. 1. 2022 v 9:49, Dushakx napsal: Mám z nich radost Nově mám "blue" verzi a za ty peníze mi dělají neskutečnou radost - přezul jsem je na "casual leather" a úžasně sednou k džínovým hadrům... vivat retro Upraveno 17. května 2022 uživatelem Quido Morava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olan Odesláno 19. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2022 V 17. 5. 2022 v 8:35, Quido Morava napsal: Nově mám "blue" verzi a za ty peníze mi dělají neskutečnou radost - přezul jsem je na "casual leather" a úžasně sednou k džínovým hadrům... vivat retro Ty modré jsou fakt pěkné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 19. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2022 Modrá je dobrá! Moje čekají v krabičce na svůj čas v létě, zatím jsem je měl asi 4krát jen na zkoušku. Ale jsou to fotogenické hodinky, o tom žádná! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
8ballcz Odesláno 19. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2022 V 17. 5. 2022 v 8:35, Quido Morava napsal: Nově mám "blue" verzi a za ty peníze mi dělají neskutečnou radost - přezul jsem je na "casual leather" a úžasně sednou k džínovým hadrům... vivat retro Na té kůži vypadají snad ještě víc retro než na tahu. A je to super! Už vidím, jak to dopadne tak, že si je koupím znova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 19. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2022 před 5 minutami, 8ballcz napsal: Na té kůži vypadají snad ještě víc retro než na tahu. A je to super! Už vidím, jak to dopadne tak, že si je koupím znova správný chronomagor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se