People Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Odesláno 15. září 2014 (upraveno) Ako pravdupovediac hodinky su samo o sebe ok. Len to napojenie gumy mi pride zvlastne. Je tam moznost pouzit iny strap, alebo maju v baleni tah? Urob fotky z boku, pohlad na cudliky zo spodu, aby bolo vidiet ako je tvarovane puzdro nad korunkou. Upraveno 15. září 2014 uživatelem People
Honza.manta Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Odesláno 15. září 2014 Fotky až o víkendu, teď makám. Tah k tomu není, možná, že ho výrobce nabízí, musel bych se kouknout, ale je k tomu několik různých silikonů. Zpracování je luxusní, musí být, protože ve stejném tvaru pouzdra nabízejí i hodinky ve zlatě za trochu jiné peníze a ty by v nedokonalém pouzdru asi neprodali.
wizard-ov Odesláno 17. září 2014 Nahlásit Odesláno 17. září 2014 Akorát s odečtem to musí být horší ne ? Myslím to jakoby "X" na cifru - neklame to ?
Honza.manta Odesláno 17. září 2014 Nahlásit Odesláno 17. září 2014 Hodinky jsou fakt jako malé akvárium, takže ručky plují vysoko nad cifrem a přitom s dostatečnou vzdálenosti od sklíčka, takže čitelnost je v pohodě.
rejan Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Odesláno 18. září 2014 Fotky až o víkendu, teď makám. Tah k tomu není, možná, že ho výrobce nabízí, musel bych se kouknout, ale je k tomu několik různých silikonů. Zpracování je luxusní, musí být, protože ve stejném tvaru pouzdra nabízejí i hodinky ve zlatě za trochu jiné peníze a ty by v nedokonalém pouzdru asi neprodali.Kovový tah k nim není,výrobce nabízí pouze silikonové a kožené řemeny. Kožený stojí 110 Liber. http://www.wryst-timepieces.com/en/21-genuine-leather-straps-for-luxury-sports-watches
Návštěvník Ondrej75 Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 (upraveno) Mám už půl roku tyhle krasavce Omega Seamaster. Hodinky jsou staré asi jako já, takže jim je už bezmála 40let. Jsou ještě z doby, kdy quartz byl dražší než automat a taky se tím náležitě chlubí. Na svůj věk vypadají moderně a jsou výrazné a nezaměnitelné s jiným modelem. Líbil se mi hlavně tvar pouzdra. Trochu jsem si musel zvykat na drobný ciferník. A nepřekousl jsem velmi malý průměr tahu jen 18mm, tak jsem ho nakonec vyměnil za tento široký řemen a jsem naprosto spokojený. Vlastně v této chvíli mé nejoblíbenější hodinky. Mají velmi zajímavý systém nastavování času a data. Na boku vedle korunky dvě zapuštěná tlačítka. Spodním se posune datum o jeden den. Hodním čas skočí o jednu sekundu, podržením horního se čas zastaví - super systém na rychlé dorovnávání času. Upraveno 20. září 2014 uživatelem Ondrej75
Návštěvník Ondrej75 Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 Dneska jsem vytáhnul vánoční dárek, zcela levné a nenáročné retro Timexy. Překvapila mě lumi, svítí opravdu fest - zkusil jsem to zachytit na druhé fotce, ale je to z mobilu, takže nic moc extra nevypadá. Ale svítí moc pěkně. Tyhle hodinky se mi moc líbí, něco podobného jsem za rozumnou cenu sháněl. Co to je za typ? Dá se koupit? Jaký je průměr pouzdra?
USER47 Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 Omegy velká pecka, ale ten řemen k nim podle mě moc nejde...
wizard-ov Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Odesláno 20. září 2014 Ty Seamastery vypadají prefektně... Akorát by to chtělo sehnat nějaký dobový tah.
PaloZV Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 ...tak som konecne pridal G-cka...pre tento rok koniec...
Frostie Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 no, pěkně. A hned jedny z nejlepších. Solár, rádio, ABC... Gratuluji a užívej si jich
VitekB Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 (upraveno) Právě dorazily definitivní. Nejsou ani nejdražší, ani nejlepší hodinky, co jsem měl, ale bude to moje EDC a hodnota bude v zážitcích s nimi na ruce. DS-1 nesahají ani po korunku, ale má cesta prostě vede ke quartzu.EDIT: za tu upatlanou korunku se omlouvám, ale musel jsem je hned vyfotit, znáte to Upraveno 1. října 2014 uživatelem VitekB
lub Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 casio MRW-200HCtyhle hodinky mají mé sympatie.jsou to nejspíš nejlevnější značkové hodinky s otočnou lunetou a WR100 s velmi povedeným designem a skvělou přesností - za ty 3 neděle co je mám, udělaly necelou půlvteřinu do plusu - téhle přesnosti se ani zdaleka nepřiblížily ani jedny mé digitálky.původně jsem koupil jen tak z hecu a napůl ze zvědavosti, potom je tady nabídl za nákupní cenu a když je ani po slevě nikdo nechtěl, tak jsem si řekl, že jim dám šanci. mám je skoro nepřetržitě týden na ruce a jako dobrý! .přesný, pohodlný, lehoučký a skvěle čitelný i za šera nebo skoro za tmy. jedině luminiscence stojí zaprd. zasloužily by si "přeluminovat", tenhle tuning bych v budoucnu rád zkusil.osvědčily se při hrubých pracech místo digitálek a rozhodně je nešetřím - štípání dříví, sekání krumpáčem, kde jsou těžké mechaniky nepoužitelné (kdo sekal dříví s monstrama na tahu tak ví..). každopádně obrovská spokojenost a už koukám i po jiné barevné variantě - neber to za ty prachy..
Frostie Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 Gratuluji. S tou čitelností za ztížených podmínek si mne potěšil. Zauvažuji. Jen 2 dotazy, prosím: kolik mm je průměr sklíčka? Je dostatečná délka pásku?
lub Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 dík.průměr sklíčka 31mm, pouzdro 42,5, přes korunku 45. na délku celkem 25cm - stejně jako DW290. hmotnost 38gramů, kdyby to někoho zajímalo. jsou to teda jen laciný plasťáčky, ale kvalitně udělaný, jak je u casia tradicí. ..tak jsem ještě vyhmátl poslední kus ve slevě na ebay - MRW-200H-3B se zeleným akcentem - za 18 babek i s poštou .
rumsturm Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Když sem vybíral digošky za nějakou rozumnou cenu zaujaly mne podobné a to MRW S300H se solárem..
milomac Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Jelikož jsem delší dobu vybíral NĚCO s bílým cifrem, pouzdro do 40 mm, na řemenu styl spíše oblekovky, tak jsem při návštěvě Šestky (a jak tu jeden kolega psal - maj tam slevy) neodolal a udělal si malou radost. Trochu jsem váhal u římských číslic místo indexů, které mám na cifru nejraději a hodinky s římskými číslicemi jsem snad měl kdysi pouze jedny, jsem si tyhle nakonec vzal. Už mám jedny Atlantic s černým cifrem na kovovém tahu a při zkoušce dát je na řemen jsem zjistil, že to zkrátka nejde - dlouhé nožky směrem dolů - vypadalo to blbě a tak jsem zvolil tuhle variantu. Vteřinovka putuje vesměs přesně po minutových indexech, sklíčko safír, uvnitř Ronda R715 a mají docela zajímavě provedený ciferník.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se