Frostie Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 Moje první pořádné quartzky. V okruhu lidí co znám na fóru jsem nenašel pochopení (všichni ortodoxní tikalové), tak snad tady :-)Vzhledem k tomu, ze mam k tikajicim strojum averzi a zatim jsem k nim nedospel, tak ti je muzu jen pochvalit. Nadherne ana-digi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Moje quartzové sváteční ráno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šar Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Moje quartzové sváteční ránoCo je prosim to lezici uprostred? Jinak moc pekna sbirka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Christopher Ward C60 Trident 300 ve velikosti 42mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 nová akvizice na léto, jinak řečeno, chvilková zaplata na absťák :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napoleon Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 (upraveno) Moje první pořádné quartzky. V okruhu lidí co znám na fóru jsem nenašel pochopení (všichni ortodoxní tikalové), tak snad tady :-) Ma je jack gyllenhaal v filmu zdrojový kod. Pořád s nima stopuje :-) to jsou parádní vojenské hodinky viktorinox. Jeden čas jsem je moc chtěl. Upraveno 29. května 2015 uživatelem Napoleon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Staronovy prirustek... Pamatka po dedeckovi po navsteve atelieru K&M Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2015 Ačkoliv docela levné na zdejší poměry, moje oblíbení quartzy :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpap Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Seiko SGG715P1, zatím jen vybaleno + zkrácen tah, ocelové pouzdro a tah, safírové sklo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2015 Seiko SGG715P1, zatím jen vybaleno + zkrácen tah, ocelové pouzdro a tah, safírové skloHezký, střízlivý a myslím, že i do budoucna spolehlivý kousek. Tak ať ti dobře slouží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 Nový přírůstek snad udělají hodně parády než přijdou na řadu nějake mechaniky. Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2015 Měl jsem je v mechanice, jenže se už nedají sehnat. Tak na léto aspoň v quartzu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Tak jsem je včera viděl naživo a jsou brutální, ale pěkný. Co mě zarazilo je to, že i přes masivnost nevypadaj ani na menší ručce než má Kamil vůbec zle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Můžu potvrdit, obvod 16,5-17cm. Jsou opravdu překvapivě pohodlné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rahhan Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Pracovní Linky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 pořídil jsem na fóru řemínky a hodinky, tímto děkuji uživatelům brnakp a Ruiz.aw, a zkompletováno: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Tak tohle jsou nádhery! Kdyby Tě omrzely... :-D Zdárek všem, dovolím si sem taky přidat můj přírůstek, pro většinu tady asi spotřebka/low-end, ale pro mě akorát. Chtěl jsem hodinky v první řadě praktický, spolehlivý, na každodenní nošení a aby se mi líbily. Jsou to moje první "drahý" hodinky a volba padla na Seiko SNDD95P2. Co rozhodlo:- rozhodně Quartz, nejsem nadšenec, nýbrž praktik, co se nechce starat o seřizování a přesto mít pořád relativně přesnej čas - podobná barevná kombinace s mýma předchozíma hodinkama - syntetickej řemínek (měl jsem jednou hodinky s kovovým tahem, ale prostě ten pocit, že se mi pořád hýbou na zápěstí nebyl můj šálek kávy, potřebuju mít pevně na ruce a kůži nechci) - 12h chronograf (kalibr 7T92 - konečně nemusím lovit pořád mobil z kapsy nebo skříně v práci) - otočná luneta (osobně by se mi víc hodila "odpočítavací", myšleno indexy v obráceném směru, ale to je detail, účel plní stejnej. Na počítání piv jsem ji zatím netestoval ) - dle popisů různě na netu dobrá lumi (moje první "svítivky") a teď už i podle vlastní zkušenosti fakt super - ve značkách se vyznám asi jako běžnej člověk nepoznamenanej tímhle fórem, takže výběr byl spíš i ze sympatie k Japonským technologiím a navíc Seiko se mi zdá i v nížších třídách/spotřebkách jako dobrá volba, ikdyž by mi nejspíš stačili i nějaký lepší Casio Co bych chtěl:- perpetual calendar, ovšem v mojí cenový hranici nesmysl - jak už jsem psal výše, odpočítávací lunetu, ale to je spíš jen o pohodlnosti, takhle při nastavování alespoň na něco zapojím na chvíli mozek Zatím naprostá spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 (upraveno) Takovej momentální nápad že abych si přes léto neošoupal kolečkáče... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. července 2015 uživatelem šíma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Takovej momentální nápad že abych si přes léto neošoupal kolečkáče...Parádní GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Moja obľúbená značka Casio, za málo peňazí slušná kvalita. Nerezové Edifice EFR-100 Odoslané z HUAWEI G750-U10 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se