utrejch Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2013 (upraveno) Ja jsem ted posledni dobou na komiks. Nejlepsi, teda krom posledniho 10. dila sandmana, ktery uzavrel celou serii, byl cpt. amerika. Je tu vydany jako omnibus, tj, jako tri knizky, kde je defacto vsechno dulezite z cpt. ameriky v te dane serii. Ti, co videli film a mysli si, ze kapitan amerika je takovej divnej nijakej srac, tak jsou na velkem omylu. Je to nejvetsi bad *** (borec)! Takze doporucuju, pribeh je zajimavej, napinavej a samozrejme plnej zvratu ;-) Dalsi serie je hitman, ktera je krvava a vesela a srandovni. Je to cca osum knizek a je tam take videt urcity vyvoj hlavnich hrdinu. Je to odpocinkovejsi a je to takovej spis oldschool. Pak jsem zkousel transmetropolitan, no to me nechytlo. Jestli jste trochu hispteri a trochu tak divne do leva, mozna se vam to bude libit. Hellblazer: Ted se v cechach vydava verze od Azzarello a to me moc nebere, garth ennis byl vyrazne lepsi, to je ten co napsal vyse zmineneho hitmana ... ... a ted vydaji od nej punishera! Punisher neni moc legracni, ale o to krvavejsi, toho tedy take silne doporucuji ... a ze je ennis plodny, napsal i kultovniho Preachera, kteryho teda moc nemusim, ale urcite to je kvalita ;-) No a posledni dilko co jsem cetl je dark knight returns od millera a to je skvely. Je to vyrazne zajimavejsi nez vsechny filmy od nolana ... a vubec ... Upraveno 6. ledna 2013 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2013 Ja jsem ted posledni dobou na komiks. Nejlepsi, teda krom posledniho 10. dila sandmana, ktery uzavrel celou serii, byl cpt. amerika. Je tu vydany jako omnibus, tj, jako tri knizky, kde je defacto vsechno dulezite z cpt. ameriky v te dane serii. Ti, co videli film a mysli si, ze kapitan amerika je takovej divnej nijakej srac, tak jsou na velkem omylu. Je to nejvetsi bad *** (borec)! Takze doporucuju, pribeh je zajimavej, napinavej a samozrejme plnej zvratu ;-) Dalsi serie je hitman, ktera je krvava a vesela a srandovni. Je to cca osum knizek a je tam take videt urcity vyvoj hlavnich hrdinu. Je to odpocinkovejsi a je to takovej spis oldschool. Pak jsem zkousel transmetropolitan, no to me nechytlo. Jestli jste trochu hispteri a trochu tak divne do leva, mozna se vam to bude libit. Hellblazer: Ted se v cechach vydava verze od Azzarello a to me moc nebere, garth ennis byl vyrazne lepsi, to je ten co napsal vyse zmineneho hitmana ... ... a ted vydaji od nej punishera! Punisher neni moc legracni, ale o to krvavejsi, toho tedy take silne doporucuji ... a ze je ennis plodny, napsal i kultovniho Preachera, kteryho teda moc nemusim, ale urcite to je kvalita ;-) No a posledni dilko co jsem cetl je dark knight returns od millera a to je skvely. Je to vyrazne zajimavejsi nez vsechny filmy od nolana ... a vubec ... Kde kupuješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2013 Kde kupuješ?Driv normalne papirove, treba v obchode co je v palladiu. Ale co mam ipad, tak v aplikacich od marvelu a na itunes, tam hlavne od DC, protoze DC maji stupidni aplikaci, ktera prodava jen sesity a ne sebrane booky ... Sice to neni papir, ale zase je to vyrazne levnejsi. Navic anglicky. A taky se mi doma nehromadi hromady knizek, ktery si lide radi pucuji, ale casto neradi vraceji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2013 Haruki Murakami,mám od toho autora přečteno povícero,teď zrovna čtu 1Q84. Jak se Ti zatím kukly, Aomame atd. pozdávají? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2013 (upraveno) Nemohu nežli doporučit povídky od Howarda Phillipse Lovecrafta, jedná se o fantasy horor, obzvláště Volání Cthulhu je legendární, na internetu jsou povídky v angličtině zdarma a český překlad není špatný. Upraveno 8. ledna 2013 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bison Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2013 Bolf Josef, Štindl Ondřej - Mondschein Pokud máte rádi postkatastrofické lehké sci-fi můžu jedině doporučit. Po delší době skvělá česká knížka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2013 Tak jsem si dneska konečně našel chvíli a Neviditelnýho přelouskal.No, prvním třem dílům Mládí v hajzlu se to nevyrovná. Ale i tak mi to přijde jak postarší Nick Twisp, stále na cestě, přestrojení, skrývání, píglování, akorát s pupkem a je neviditelnej. Je to takový jednoduchý, odpčinkový čtivo. Párkrát jsem se u toho zasmál, ale už to není ono.Každopádně z toho dárku mám stále velkou radost. Diky za dojmy Horhe. Ja uz od nej v podstate prekonani Mladi necekam, ale treba i Americke krasky nebo Holubi mambo me bavili. Tak zkusim i toho Neviditelnyho. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2013 Bolf Josef, Štindl Ondřej - Mondschein Pokud máte rádi postkatastrofické lehké sci-fi můžu jedině doporučit. Po delší době skvělá česká knížka.slyšel jsem, bohužel zatím nečetlTeď čtu taky ski-fi Trilogie Sprawlu - Neuromancer, Hrabě Nula, Zběsilá jízda, fajne to je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2013 Dechberoucí Reinhold Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2013 vcera jsem predal tatikovi k narozkam knizku: Pavel Horvath, muj pribeh nekonci. Co jsem stacil precist a zkouknout, tak je to moc hezky a vtipne a pro fandu i emotivne napsanej pribeh jednoho z lidru Viktorie Plzen. Uz aby ji precetl a mohl jsem se na ni vrhnout ja :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2013 (upraveno) Jak se Ti zatím kukly, Aomame atd. pozdávají?Včera dočteno.Druhá kniha(část) na jeden zátah. Líbilo.Momentálně změna žánru - Hypnotizér - Lars Kepler. Upraveno 10. ledna 2013 uživatelem heboš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bison Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2013 slyšel jsem, bohužel zatím nečetlTeď čtu taky ski-fi Trilogie Sprawlu - Neuromancer, Hrabě Nula, Zběsilá jízda, fajne to je... tak to by mohl zaujmout i František Kotleta a Bratrstvo krve (Hustej nářez a druhý díl Fakt hustej nářez) a nebo Štepán Kopřiva a jeho Asfalt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 Včera dočteno.Druhá kniha(část) na jeden zátah. Líbilo.Momentálně změna žánru - Hypnotizér - Lars Kepler. Kdybys měl náladu, tak z podobného soudku doporučuji Kazuo Ishiguro - Neopouštěj mne a Rjú Murakami - V polévce Miso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 slyšel jsem, bohužel zatím nečetlTeď čtu taky ski-fi Trilogie Sprawlu - Neuromancer, Hrabě Nula, Zběsilá jízda, fajne to je... V jaké verzi to čteš? Já kupuji řadu od Laser books, kde mne štve ta nekoncepčnost. I když vydali Neuromancera, tak nedokončili Sprawl ale vydali Bridge a novější věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 Zrovna jsem dočetl Hypnotizéra a Paganiniho smlouvu od Larse Keplera. Kdo četl Millenium, doporučuji. Nejde od toho odejít. potvrzuju. už vyšel keplerům i třetí díl svědkyně ohně nebo tak nějak a je to stejná laťka. fakt dobrý. stejně tak číňan od Mankell Henning který se mi líbil snad ještě víc než kepleři a když už teda tak ještě lepší detektivka asi jedna z nej na úrovni milenia je žena v kleci od Adler-Olsen Jussi to je fakt brutálně dobrej příběh. teď čtu od něho zabijáky a chodím spát ve dvě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 Kdybys měl náladu, tak z podobného soudku doporučuji Kazuo Ishiguro - Neopouštěj mne a Rjú Murakami - V polévce MisoDíky za tip. A páč mají u Dobrovského v knize přes víkend 20% slevu tak toho hned využiju. Jinak Kepler opět nezklamali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 Můj život s rybami od Jakuba Vágnera.Ač nejsem rybář a Vágner píše trošku jak třináctiletej školák, tak mě ta knížka fakt baví - ty fotky ryb jsou úžasný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 pavel horváth : můj přiběh nekončí... vtipná knížka. horváth je kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 momentalne ctu Zrozeni Evropy od britskeho historika Christophera Dawsona (? 1970) a je to poutave, ctive a vyzivne. doporucuju vsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pertino Odesláno 12. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2013 potvrzuju. už vyšel keplerům i třetí díl svědkyně ohně nebo tak nějak a je to stejná laťka. fakt dobrý. stejně tak číňan od Mankell Henning který se mi líbil snad ještě víc než kepleři a když už teda tak ještě lepší detektivka asi jedna z nej na úrovni milenia je žena v kleci od Adler-Olsen Jussi to je fakt brutálně dobrej příběh. teď čtu od něho zabijáky a chodím spát ve dvě :-)Já když sem přečetl všechno od Nesba tak sem koupil od Olsena Vzkaz v lahvi, byla to zrovna novinka, během chvíle sem přečetl 100 stran a tak mě to chytlo, že jsem ještě odpoledne šel znova do knihy a koupil zabijáky i ženu v kleci. Všechny super. Teď se chystám na keplery a už se těším na konec února, vyjde další Nesbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se