Přejít na obsah

Jake knihy prave ctete nebo co dobreho jste cetli?

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Po dlouhé době čtu rozsáhlejší text ve slovenštině. Projekt Zenta, autor Martin Jurík. Je to alternativní scifi ze světa kde Gavrilo Princip netrefil. Sice jsem tam hned při čekání na autorův podpis objevil nějaké faktické chybičky ale hezky jsme si o tom popovídali a hlavně se mi to moc příjemně čte. Slovenština mi nikdy nedělala problémy ale přece jen už se s ní setkávám méně, takže mě to moc potěšilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Tak jsem se po x letech vrátil k Waltarimu a dal jsem Krvavou lázeň a Šťastnou hvězdu. Obě jsou naprosto perfektní a čtou se opravdu samy. Detailně popsaná středověká Evropa během turbuletní doby rozkolu katolické církve v Krvavé lázni a nový způsob života hlavního hrdiny po přijetí Islámu v arabském světě. Kdo četl Sihuneta, ví co čekat...prostě krása.

Naopak Murakami, který byl stromkem, zklamal. Asi ještě nemám dost komplikovaný život na to, abych ho chápal....

Odkaz ke komentáři

Dočetl jsem "Kletba" od Chrise Ryana - žoldáci v Africe /zapomenutý ruský atomovky :-)/ a "Švéd" od Roberta Karjela. To snad byla jediná severská, kterou jsem dočetl /snad proto, že se odehrává jinde/. Těm módním "severským" detektivkám nerozumím, jiná mentalita, hrdiný detektiv chlastá .... snad jsem příliš deformován :-)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
Návštěvník maxigabrielg

na dovolenke som mal pri sebe Snidane sampionu, uz som to sto krat cital, vzdy sa nasmejem.... je to magor!

( pozor na film s Brucem Wilisem, tazko stravitelne bez knihy)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...