Přejít na obsah

Jake knihy prave ctete nebo co dobreho jste cetli?

Doporučené příspěvky

Konecne jsem sehnal do kindla knizku Rudy Kapitan,od Dominika Dana.Detektivka z komousske doby,kdy se lamal rezim,cte se to perfektne.Doporucuji.

Taky to začínám číst. Je to mnohem vtipnější než film.

P.S. Odehrává se to v roce 1992, kdy už komoušská doba byla minulostí. Aktuální byl rozpad Československa :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...

O vikendu jsem se vratil ke klasice, kterou jsem cetl jako teenager (a pote jeste dvakrat) - Henryk Sienkiewicz a trilogie Ohnem a mecem, Potopa a (ma nejmene oblibena cast) Pan Wolodyjowski 

Jestli nekdo rad historicke romany nebo se trochu zajima o historii, nemel by tohle preskocit...

Upraveno uživatelem Trojan
Odkaz ke komentáři

Nečetl někdo knihu "Všichni muži Kremlu" Michaila Zygara? Je to novinka, recenze žádné, ale láká mě to...

Knizka bola super, bol som po nu hned, ako sa dostala do predaja... Kratky suhrn (nech vies, co cakat) si mozes precitat napriklad tu: https://dennikn.sk/576895/ako-uhadnut-co-si-zela-putin-manual-na-pochopenie-ruskeho-prezidenta/

Ak ta zaujima co / ako / preco robi Rusko (a ofc ak si z Slnieckar z Bratislavskej/Prazskej kaviarne) tak sa ti bude urcite pacit :)

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem napsal Ježíškovi, tak uvidíme jak Afri moc zlobil.... Letos mě ty feraty hodně bavili, tak se do toho ve 2017 pěkně opřeme :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Na sosnové větvi táhne za sebou mrtvou,
Černě oděnou ženu, blátem a listím.
Ústa se šíleně usmívají do mlhy,
Pokorně se vlní zkarbované tělo
Po kruté cestě. Vztekle, s pláčem na kraji, On,
Zvíře po výprasku přes bolestivou tvář,
Táhne za sebou hvězdu, jež nikdy nebyla
Jeho hvězdou, ale jíž On...
Purpuroví
Ptáci vyletují z jeho zježených očí
A usedají na holé stromy; zlatí
Satané jimi třesou, ale purpuráčci
Se drží pevně.
Píšťaly
mlhy
A bubny bláta, táhne dál, zapomenuté
Slunečnice vzlykají do rozpukaných zdí.

Odkaz ke komentáři

Dnes to konečně dorazilo ! :D 

Dovolím si malý výtah:

LEZBY VZPOMÍNAJÍ

Uplně nejrači mam, když se rano zbudim po dvaceti škopkach s palicou naruby a vidim že na fejsbuku zase nějaka sebestředna mindža sdílí svoje stary vzpomínky, výročí a tyhlety hovna typu že už je to pět let co byly s kamoškama žvejkat italsky klobasy v Bibione, horši než toto je snad jen když se tvuj jinak docela soudnej kamik začne veřejně dojimat že ma s nějakym jinym teploušem vyroči 3 roky přátelství a sdili takovy to video s gramofonkem a fotkama jak se s tim druhym plešatym čurakem objimaji nekde na stadioně nebo si vzajemně nadšeně lajkujou že už je to dva járy co si spolu supr vyjeli na Prigl horalech, tohle by šlo pochopit leda kdyby se takhle veřejně dojímali kořeni co spolu prožili fakt něco silnyho, třeba jak promrdali za večer čtvrt mile v Boby na živagu, nebo jak se vzajemne utesovali v čekarně na kožnim po tym co po cestě na Balaton u dálnice společně třeli curakama v jedné nemyte mordě místního přičmoudlyho kurviska, to sou opravdovy osobni vzpominky u kterejch se dojme aji sebevic cynickej samec, ale ne že je zas nějaká sebestředná matka celá naruby z toho jak ten čas vali, pač ten jejich tlustej šropl dneska sfoukne pět svíček na dortíku, dyť všichni kolem vi že je to zároveň pátý vyroči toho cos sfoukla bez gumy tři kořeně na plese, takže pokud na to chceš mermomocí vzpomínat, tak až zas bude mit ta vaša princeznička ve školce maškarni, může jít místo Arabely třeba za kukačku.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...