Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 383
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

No já nevím, nedokážu si představit že bych je na noc nesundával. Už jen proto, že se pod tahem ruka potí a je třeba ji občas umýt... A pak to ranní nasazovaní hodinek je pro mně takový rituál - teprve až po zapnutí tahu si připadám jako 100% člověk co může vyrazit mezi lidi 8-)

Hodinky nenosím ani když jsem doma, není mi to pohodlné, stejně tak odkládám i prsten. 

Upraveno uživatelem vintage
Odesláno

Hodinky nosím celý den od rána až do večera, kdy je těsně před spaním sundám. Bývaly doby, kdy jsem v nich i spal, ale pohodlněji se mi spí bez nich.

Odesláno
  V 21. 10. 2013 v 17:03, villain83 napsal:

Driv sem s nima chrapal furt,ale naposled,co sem ze spani manzelce(prej) nacudil crvrtkilovejma hodinkama na bradu,uz je radsi vodkladam...

urcite si vymysli! :-)

Odesláno

Hodinky sundavám jen za účelem výměny za jiné a od té doby, co má tritiovky, tak jsou noci ještě konfortnější. Na hrubou a špinavou práci mám k tomu určené hodinky - bez nich jsem prostě nekompletní a mám to tak od svých prvních hodinek v první třídě.

Odesláno
  V 21. 10. 2013 v 15:45, Hasňa napsal:

Hodinky sundavam hned, jak prijdu domu.

dobre delas, nejvetsi urazy jsem hodinkam udelal doma, treba o skleneny stul, kdyz satral po ovladani tv :D

Odesláno

Na noc hodinky sundavám, protože ze spaní dost rozhazuju rukama a je riziko poškození hodinek o dřevěné čelo postele a čelo manželčino ....je dost tvrdohlavá. ;)

Odesláno (upraveno)

Doma nechodím ani oblečenej, na spaní si taky neberu pruhovaný overal s dlouhým rukávem. Mít potom hodinky je jak nahej chlap v ponožkách :lol2:

EDIT: věřím že po této informaci všichni toužili

Upraveno uživatelem azeppelin
Odesláno (upraveno)

Hodinky mám na ruce nonstop, jsou jen dvě výjímky kdy je sundám- sprcha a práce (ještě že tam zas tak moc dlouho nejsem  :D  )

Upraveno uživatelem sashator
Odesláno
  V 21. 10. 2013 v 14:58, Arthur N. napsal:

na třetí příspěvek chceš docela intimnosti:(

Pokud je to pro tebe intimnost, tak samozřejmě nemusíš reagovat.

Jinak děkuji za sloučení, ať jsem hledal jak hledal, tak jsem podobný příspěvek nenašel, proto jsem založil nový.

Když opomenu svoje pohodlí, popř. bezpečnost manželky, jak to je z hodinářského hlediska - co je pro hodinky lepší? Nechat je oddychnout v určité poloze nebo je mít neustále v pohybu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...