bandicoot Odesláno 27. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2009 P_P: léčit se to nedá, spíš se na to řádně připravit - utěrku mám doma v hodinkový krabici, pak další vedle hodinkovnice, jednu mam v tašce a jednu v práci a pár záložních v bedýnce s ostatním hodinkovým "bordelem" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza49 Odesláno 27. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2009 Hodinky nesundávám skoro nikdy. Koupu se s nima, spím s nima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gryll16 Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 (upraveno) Keďže spávam s rukou krížom cez tvár, tak si ich vždy dávam dole, pretože kto nezažil v nádhernom sne z ničoho nič dostať vlastnými Aviatormi po papuli, ten nevie, čo je bolesť a šok... Edit: gramatika... Upraveno 15. října 2009 uživatelem Gryll16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaryn Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 Když jsem sám, tak s nima i spím. Když s přítulkyní, tak je sundám, abych jí při ..... nepřerazil třeba čelist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 Všechno dolů kromě Ball, ty jediný svítí opravdu celou noc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
idaho.cz Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2009 (upraveno) Protoze v noci spim s rukama pod hlavou a trochu slintam, tak je vzdycky sundavam! :-) Upraveno 17. října 2009 uživatelem idaho.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Neckar Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2009 tak odhlasovano. Sundavam na noc, odkladam vzdy na stejne misto. Na zapesti mi vadi, navic v noci nikde vcas byt nemusim, tak nejsou nutne. Malokdy si narizuju budik - vstavam, az se vzbudim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2009 Protoze v noci spim s rukama pod hlavou a trochu slintam, tak je vzdycky sundavam! :-) To potápkám vůbec nevadí (doporučuji aspoň vodotěsné do 50m) :whistle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arnie2000 Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2009 Nikdy nedavam dole,mam kludny spanok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2009 Pokud neusínám v botách, tak hodinky dycky sundavám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira1.1 Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2009 Já na noc automaty odkládám, aby nepřišly k úrazu. Ale beru si quartzky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2009 (upraveno) Ja mam vrtic v loznici, a rano by jsem zenu budil kdyby jsem si vybiral hodinky (proto nemam na noc a na den), rad vidim kolik je hodin i v noci, i kdyz mame svitici budik koukam radsi na hodinky. Mido pro absenci sviticich indexu casto matou tak se musim kouknout na ten budik ale i tak je nesundavam. Nekdy mne boli vecer cele telo a tak si sundam hodinky i snubak, ale to je par dni v roce. Na sex mi hodinky nevadi a manzelku jsem hodinkama zatim netrefil rukou uz jo. edit - samozrejmne neumyslne takhle to vypadalo ze ji mlatim uplne normalne Upraveno 18. října 2009 uživatelem tyfo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabi4 Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 když spím doma - sundavám ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendy Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2009 No to já taky.Ovšem pokud se pohybuji mimo domov tak hodinky sundávám jenom při mytí rukou.Doma je pokládám vždy stejně,i když na stolku mám budík s luminiscencí,kterou před spaním nasvěcuji,aby pěkně svítil.Pravda ovšem je že co jsem nedávno u kubsona koupil Trasery tak to nasvicování vynechávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jumpmans Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 (upraveno) Na noc sundávám, nikdy s hodinkama nespím a ani nedělám nic jinýho. Občas jsem hodinky sundával dokonce i dřív. Například v hospodě nebo na báru (abych notně zesláblej utáhnul půlitr levou rukou, protože pravou jsem se držel panáka abych neupad)... a následně jsem je tam nechal. Naštěstí s nákupem dražších kousků tento zlozvyk přestal a já poctivě donesu hodinky až domů. Nicméně ráno je občas hledám. Asi nejkurióznější místo, kde jsem je po takové vydařené spářce našel, byla hruška máslovka - čtvrtá větev cca 4 metry nad zemí. Důsledek hádky s kamarádem, kterej tvrdil, že jeho "škaredky" jsou chutnější... Ovšem hodinky byly pečlivě připnutý na větvi tloušťky mé paže, starostlivě podložené tričkem. Možná taky proto jsem se ráno probudil podřenej jako prase a do pasu nahatej... Upraveno 11. července 2011 uživatelem jumpmans Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Normálně si hodinky nikdy nesundavám ( poue ve vyjímečných případech - sekání dřeva ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Hodinky jdou u mě z ruky pouze při sprchování a mytí nádobí (to naštestí není zas tak často ), na noc vždy zůstávají na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2011 napřed jsem sem ani nechtěl psát, ale včera jsem usnul u televize a probudila mě strašná rána do hlavy, když jsem si připlácnul ruku s hodinkama na čelo. takže sundávám a budu sundávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2011 (upraveno) Na spaní hodinky sundavám ..., ale při sexu používám chronograph .... dávám jim vždycky tak maximálně 45 min až hoďku víc ne ... to prostě musí stačit :-) Upraveno 12. července 2011 uživatelem VasekN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2011 mam nocni hodinky, traser na silikonu. a neverim, ze majitele hodinek s dobrou lumi bez nich spi ... ja v noci kontroluju cas opakovane, aniz by me vysledek vubec zajimal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se