Honza.manta Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Tak vona hlavně webová prezentace není dobrej skutek, žejo. Nebo cos tím myslel?
Karlos Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Problém u toho webu je v tom, že si ho takto koupili, tedy i se všemi chybami a nedokonalostmi. Někdo ho takto vyrobil, schválil, podepsal, zaplatil... Neumím si představit změnu mírovou cestou
panedge Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Nejsou to hezky stranky.Jedna divna fotka,absence cen,strohej popis.Asi by to chtelo pustit chlup za poradnej web.
long Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Je to stejný problém jak s limitkama,každý chce do toho kecat a tak se raději některé limitky dělají neveřejně.Byl bych rád,aby Prim na webu zapracoval a tak trochu nespal na vavřínech,zkrátka oddělil zrno od plev.Věřím,že pokud vezme v potaz "názor lidu" a trochu se bude snažit,výsledek se dostaví.Hele Bohuš oni se kluci z Prim teamu určitě snažit budou, ale vážně si myslíš,že za tohle by měla dostat ta Firma co vyrobila ten anti web zaplaceno ?A jakých vavřínech to mluvíš ? Teď to myslím vážně !
Karlos Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 (upraveno) Long: Ale takto to někdo schválil a odsouhlasil. Pro výrobce webu je to jen takový stroj na další peníze.Už se to tu probíralo - výstupní kontrola Upraveno 3. února 2015 uživatelem Karlos
Návštěvník dlubix Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 A jakých vavřínech to mluvíš ? Teď to myslím vážně ! Na to jsem se taky chtěl zeptat. Přirovnání k trní bych ještě pochopil....
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Ciwe hoši v tom je právě ten vtip, že si Eltón myslí, že to jsou vavříny. A von přitom jen bobkovej list.
bohus76 Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 (upraveno) Hele Bohuš oni se kluci z Prim teamu určitě snažit budou, ale vážně si myslíš,že za tohle by měla dostat ta Firma co vyrobila ten anti web zaplaceno ?A jakých vavřínech to mluvíš ? Teď to myslím vážně !Možná si myslí,že opravdu dělají exklusivní hodinky za přiměřenou cenu, to je pro mě to spaní na vavřínech.Kvalita versus cena také. Upraveno 3. února 2015 uživatelem bohus76
kudrnac Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Jako bonus se mi na macu ještě rozjíždí diakritika :-) Ono by to asi nevypadalo tak amatérsky, kdyby všechny objekty na tom webu nebyly tak hovadsky veliký. Nechápu, proč tam musí být banner přes skoro celou obrazovku a ta horní lišta s menu mohla být minimálně o polovinu užší. I ten text na standard je jako pro důchodce, kdo špatně vidí, může si font zvětšit v nastavení prohlížece. Takto pak musí čtenář neustále někam rolovat az se úplně ztrati...
Návštěvník eloga Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 (upraveno) Ciwe hoši v tom je právě ten vtip, že si Eltón myslí, že to jsou vavříny. A von přitom jen bobkovej list.Dobrý for, jen jestli to není Nomen omen Zmizíku. Laurus nobilis si dávali na hlavu imperátoři římskými počínaje, naposled u nás Franta Pepa jednička, pak už to byl jen bobkový list Ale že to je stejná a totožná rostlina asi ani v Primu nikdo netuší.... Nebo někdo jo, alespoň jeden, který si založil antikprim..... ** K tomu webu s koncovkou JP - no a co, jednooký mezi slepými králem a stokrát opakovaná lež se stává pravdou, mediálně to tak může fungovat, jen vážně nevím, co v Japonsku budou stavět na roveň Seiku, Citizenu, Orientu, Casiu, Myiotě,Albě, QQ, a dalším. Že by ten bobkový list - Bob a Bobek, když Krtka už vyvezli zemani do Číny....** Upraveno 3. února 2015 uživatelem eloga
Držák Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Návrh pro ELTON, popř. Prim team k nabídce pro vedení ELTONU. Pánové, každá větší firma vyrábějící hodinky a která se chce zviditelnit i za hranicemi státu, by dle mne měla mít prezentační katalog svých výrobků - asi si to nechat vyrobit bude drahé, samozřejmě v tištěné verzi ( pro zájemce o katalog dodávat třeba i za peníze, i když od některých zahraničních výrobců to mám zadarmo) . No a pak taky samozřejmě a to hlavně v PDF verzi na webu výrobce, na individuální stažení pro zájemce. Zatím jsem to u ELTONU nikde neviděl. Možná , že se mýlím, jsem na fóru krátce a třeba neumím hledat. Když tak mě někdo vyveďte z omylu.
docent Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 (upraveno) Mně se chce něco říííct. Ale protože nejsem odborník ani přes webové stránky, gramatiku, stylistiku, shodu podmětu s přísudkem, grafiku, fonty, prodejní strategii, prezentaci, ambasadory, vavříny a bobkovému listu už vůbec nerozumím, tak budu raději mlčet. Určitě je na těch stránkách co vylepšovat. Ale věřím, že spousta podnětů odsud, se tak zcela jistě objeví. Ani v kritice by hysterie neměla hrát hlavní roli. I v politice je tzv. doba hájení. Upraveno 3. února 2015 uživatelem docent
gougy Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 I v politice je tzv. doba hájení.ano a proto existují testovací beta verze pro doladění, jak jsem psal výše, skoro to působilo jako "teaser" po kterém měla přijít skutečně NOVÁ a především AKTUÁLNÍ (po stránce trendů, nebo alespoň standardů v dané oblasti) prezentace. Web úrovně bandy amatérů, což potvrzuje i přítomnost gramatických chyb (šmarjá tak alespoň něco mohli ti, co apelují na Česko, mít v pořádku) ze všeho nejlépe okomentoval Frantík.Prostě tudy cesta nevede, tohle bylo jen potvrzení toho všeho špatného, co se o Eltonu píše a ani špetka toho dobrého, co tam u nich ještě je. Strašná škoda.
JR_2010 Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Je to stejný problém jak s limitkama,každý chce do toho kecat a tak se raději některé limitky dělají neveřejně.Byl bych rád,aby Prim na webu zapracoval a tak trochu nespal na vavřínech,zkrátka oddělil zrno od plev.Věřím,že pokud vezme v potaz "názor lidu" a trochu se bude snažit,výsledek se dostaví.Taky jedno z řešení, a celkem průkopnický...
odjinud Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Hlavní otázka je, jestli jet web na tomhle prefabrikovaném enginu (šabloně), což je počítám tak za +/- 30kkč, nebo dát podstatně více a nechat si web napsat na míru. Sám jsem spravoval web co do obsahu právě na vzhledově skoro stejné šabloně, ale od jiné firmy, takže vidím, že to nabízí jako prefabrikát řada firem a pak se z tuctovosti těžko utíká. Druhá věc je omezená možnost customizace, kdy vám pak dodavatel sdělí, že smlůla - máte šablonu a platíte si jen za "maintanance" a nebo to bude stát poměrně dost. Takže pokud Elton nějaký volný peníze má, nebylo by od věci oslovit nějaký studio, který nejen věc umí naprogramovat, ale taky má cit pro věc a ví, co je vhodné a co ne (logika webu, sdružování / rozdělení obsahu atd.) Samozřejmě, ta cena bude třeba x10, no ale to jestli díky tomu Elton prodá jedny full goldy navíc, má to zpátky :-) Jinak je mi to blbý, ale starý web působil lépe.
Frantik Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Hele nasel sem podobny web - alespon na prvni pohled http://www.nomos-glashuette.com/taky to neni uplna bomba, ale je docela vyladeny a kompaktni. Tam by se mohl Elton inspirovat.
Bert Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Hele nasel sem podobny web - alespon na prvni pohled http://www.nomos-glashuette.com/taky to neni uplna bomba, ale je docela vyladeny a kompaktni. Tam by se mohl Elton inspirovat. Hele, v té dědince jsem našel ještě aspoň 2 továrny, kde by se mohl Elton inspirovat ...
cali Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Asi som staromodny ale dolezitejsi nez forma je u mna obsah. Pokial tam budu poriadne hodinky za rozumne ceny tak mi bude uplne jedno ak to pobezi na Drupale "default theme".
Frantik Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Hele, v té dědince jsem našel ještě aspoň 2 továrny, kde by se mohl Elton inspirovat ...Tak to je jasný, ale nebudme hamizni. Staci nejdriv web
Lamiczka Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Byť souhlasím, že kritika je v tomto případě na místě, tak zároveň bych podpořil snahu věci měnit, spíš než bral motivaci tím, že vše je na houby....Chyb je tam jak máku, od návrhu, přes design až po texty, ale v současném stavu Eltonu bych se nedivil, kdyby to bylo tak jediné co si můžou dovolit a čím minulý hacknutý web v yrychlosti nahradit... Za mě osobně je jedna z perel toto:http://www.prim.cz/co-je-turbilon-a-k-cemu-je-dobry.htm Pokud odhlídnu od toho, že podle mě je turbillon s dvěma L, tak nechápu co to na stránkách dělá. Proč popisují jen jednu z komplikací, kterou navíc v žádném modelu nemají a jediný primky s turbem dělá MPM...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se