Tomak Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Cesta to byla dlouha a vahava, jestli Automaty nebo SQ, nakonec vyhralo SQ - jsem asi pohodlnej. Takze moje prvni Becka... :-) Nakonec se mi povedlo sehnat i tah a ten je prekvapive pohodlny, rekl bych ze vic jak kaucuk. Povedený první Béčka, taky jsem je měl a chvílemi mám cukání je znova pořídit, jen už je jich v dobrém stavu čím dál tím méně. Ať dlouho slouží !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2017 (upraveno) Jestli to byla otázka na mě, tak cca 1986-89 od pak už mají jinou lunetu.teba teba som myslel no.. Som sa už bál, že som tu jediný so starším kúskom... 1987 a mimochodom včera mi skončila meračka s výsledkom -3s Upraveno 7. března 2017 uživatelem petik16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 T. A. H. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Tak po třech letech se Seawolfama už mě přestalo bavit tahat tu čtvrtkilovou bambuli, tak jsem je postoupil tátovi a přešel na něco kapku lehčího a elegantnějšího Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 máš to perfektní, supr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Baví mě pořád :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 OWG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Akam: Tohle je moc pěkná fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 ja som zase chcel povedať, že z jeho všetkých fotiek tá najmenej, ehm "zaujímavá".. neber to v zlom ale, veď vieš ako to chodí. sto ľudí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 (upraveno) Akam: Tohle je moc pěkná fotka ja som zase chcel povedať, že z jeho všetkých fotiek tá najmenej, ehm "zaujímavá".. neber to v zlom ale, veď vieš ako to chodí. sto ľudí... kluci díky za reakce, to je tak když to fotíš mobilem v kanclu pod zářivkou Upraveno 9. března 2017 uživatelem Akam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Akam: Právě, že jsi se elegantně vypořádal s nevyhovujícím zářivkovým světlem. Převést fotku na černobílou a nechat jen červené doplňky. Příjemná barevná kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Vojto díky za podporu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Dneska s coltíkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Třetí den s novými GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Krása. Já neplánuju změnu ani na víkend. Něco se se mnou asi děje :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 Jo jo, ty tahy dělají třetinu hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 Takže jako nosím jenom 2/3 béček? Díky jarku za pěkný sobotní ráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 Ty 2/3 béčka, abych jen nekecal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 Jsou tady i jiný béčka než colt a superoceany? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 Jsou tady i jiný béčka než colt a superoceany? Ale tak něco by se našlo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se