Ondazz Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 tak kdyz barvicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 Máte to hezký, pánové ... tyhle anadigi nademnou mám hrozně rád, často na ně vzpomínám. Kluci, ty barevné 22 řemeny berete z té kolekce Endurance? Já zkoušel na Avengery bílou gumu a jako přišlo mi to ... no prostě ne. Nemůžu dohledat fotku, ale nebylo to ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 dalsi barvicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 před 1 hodinou, Ondazz napsal: dalsi barvicky Tyhle by chtěly žlutou gumu, to by byla pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 @Radiknejni, uz sem to hledal, 20mm nee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 Konečně doma po lázních v ONYXu - kolotočářská sezóna může začít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 @Radek124 takovy malinky hodinecky a prej kolotoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 To není daný velikostí ale množstvím čísílek a indexů, který na cifru jsou. Tak jak jsem nad tím ze začátku kroutil hlavou, tak se mi to ale u klasickejch navitimerů poslední dobou líbí čím dál víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 Ráže 44mm je díky krátkým nožkám ještě decentní - u Rudy mají mimochodem vystavený i původní 48mm Navitimer Cosmonaute a to už je fakt “Big Case” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 Jedna podvečerní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Tak nakonec si ke mě cestu našly:) Titan je fantastická věc. Sedí jak ulitý. Tak ještě vyřešit řemen a spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 No prosim, to sou pekny hodinky! A kdyz uz sem tady.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Nevím , do které sekce s tímto prispet. Jestli do "co máte dnes na ruce" nebo do "pochlubit se novými přírůstky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 @Tenglis obrovska gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 před 1 hodinou, Tenglis napsal: Nevím , do které sekce s tímto prispet. Jestli do "co máte dnes na ruce" nebo do "pochlubit se novými přírůstky" Gratuluju! Rychle kup nejake hodinky, at ma stejne stare. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Díky, chlapci. Nějaké hodinky by to chtělo. V tuhle chvíli je počet dětí a hodinek už skoro jedna ku jedné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 před 5 hodinami, Tenglis napsal: Nevím , do které sekce s tímto prispet. Jestli do "co máte dnes na ruce" nebo do "pochlubit se novými přírůstky" No teda, gratulace! A připojuji se k tomu pořídit nějaký nový kousek (ocelový:)). Mi doma zatím prochází otřepaná fráze - však to mladej jednou zdědí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 před 7 hodinami, Tenglis napsal: Nevím , do které sekce s tímto prispet. Jestli do "co máte dnes na ruce" nebo do "pochlubit se novými přírůstky" Moc gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se