moco Odesláno 19. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2021 před 21 hodinami, Ondazz napsal: punč přecejenom Zajimavé kombo (myslím s tou gumou ne s punčem:), pak můžeš nafotit víc, to mě zajímá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHRONOGRAF1 Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 Po delší době opět na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 Po návratu ze servisu opět na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 ... nově B pozitivní Zatím jenom rychlocvak a šup s nimi do krabice pod stomek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 Gratulace, taky jsem si pod halouzku naježil, ale už je nosím, protože to nejde vydržet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 před 5 hodinami, Vorel napsal: Po návratu ze servisu opět na ruce Krásná fotka. Tady je vidět ta čitelnost a přehlednost. před 5 hodinami, mydlinkaTM napsal: ... nově B pozitivní Zatím jenom rychlocvak a šup s nimi do krabice pod stomek Ty 44 jsou prostě nejhezčí superoceany, héliák už to má, ale zároveň se to dá ještě nosit. Krásný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 Před hodinou, Radius napsal: Krásná fotka. Tady je vidět ta čitelnost a přehlednost. Dík V jednoduchosti je zkrátka síla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 (upraveno) ty bílý se mi taky moc líbily, ale zvítězila černá varianta a i velikost, nemám velkou ruku, ale 42 vypadali malý Upraveno 21. prosince 2021 uživatelem mydlinkaTM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 Zas ta ubohá komprese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cluzoe Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 to su krasne brajtle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreemanTKOZ Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 před 23 hodinami, JoyStick napsal: Zas ta ubohá komprese Nádherné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 před 51 minutami, shewcza napsal: Mě se tyhlety Brajtle kvůli těm tvejm fotkám snad nakonec začnou i líbit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romeshrncir Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 před 3 hodinami, Vorel napsal: Mě se tyhlety Brajtle kvůli těm tvejm fotkám snad nakonec začnou i líbit jj přesně to si poslední dny říkám taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 Stary dobry Steelfish. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 před 5 hodinami, Maxel napsal: Tyvogo, tyhle chronomaty ve mě vážně rezonují teď jsem ale naštěstí úplně nejvíc happy se staronovymi colt GMT. Pak mám v plánu ještě nejaky pěkný superquartz (evolution evo?) a pak to tady definitivně uzavřu tema chronomatama. To bude akorát v dobe, kdy tebe přestanou bavit a budeš se jich zbavovat. Takže plán dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 Sounds like a plan Dvojkový Colty jsou stejně nej. Sice mam raději index-dialy, ale s GMT to takhle dává smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se