siwi Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 No, hezky sis je vyzvedl A překvapuje mě, jak je na této fotce dobře vidět na ty Rada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 No, hezky sis je vyzvedl A překvapuje mě, jak je na této fotce dobře vidět na ty Rada.Rada mají čísla docela velký což hodně pomáhá čitelnosti. Jejich display není nejhorší a hodně záleží na podmínkách. Hlavně ale tady pomohl kámoš blesk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 DW 6600 . Krásný stav, třeba ty moje k němu taky někdy dotáhnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Od pátku je nemůžu sundat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Od pátku je nemůžu sundat IMG_9037.JPGa na co bys je tak asi měl sundavat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Třeba abych taky ponosil Seiko 5, které jsem koupil o týden dřív Ale nějak mě prostě tyhle levné digitálky berou víc. Asi proto, že jsem s podobnýma prožil ta krásná léta, kdy člověk celé dny jenom četl ábíčko, jezdil na BMX nebo lítal kolem baráku a hrál si na vojáky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Třeba abych taky ponosil Seiko 5, které jsem koupil o týden dřív Ale nějak mě prostě tyhle levné digitálky berou víc. Asi proto, že jsem s podobnýma prožil ta krásná léta, kdy člověk celé dny jenom četl ábíčko, jezdil na BMX nebo lítal kolem baráku a hrál si na vojáky...Úplně ti rozumím, mám také ta dilemata, ale skončí to u AW48 a fertig Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blues Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Jsem zcela zásadní automatář. V diskurzi s touto mou životní zásadou ale tvrdím: ProTrek for ever. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Čekání ne teplý Golfský proud. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Včera dorazily z Německa.Digi-Tech - ana-digi-calculator. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Včera dorazily z Německa.Digi-Tech - ana-digi-calculator. Parádní. Ať ti hezky slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Tohle uspořádání vidím poprvé. Zajímavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Tohle uspořádání vidím poprvé. Zajímavé.Mazej do Štajnharťáckýho vlákna a sypej tam fotky, už se nemůžu dočkat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Mazej do Štajnharťáckýho vlákna a sypej tam fotky, už se nemůžu dočkat ...Všechno bude, Dejve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Tyhle Junghansy už jsem tu dlouho neviděl. Moc povedené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Ukaž předek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se