Levit Odesláno 27. července 2013 Nahlásit Odesláno 27. července 2013 To Levit: ...mám Hellfly fotochromatické a jsou super.. Na výlety, Na střelnici i do auta.. Ale nedávno jsem ještě pořídil Randolph Avator. Přeci jen mají civilnější vzhled než Hellfly.díky moc
Skopky-Sonny Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Odesláno 6. září 2013 (upraveno) Má někdo zkušenosti s Cazal? http://www.vintage-sunglasses-shop.com/gender_Men_filter_1.html Upraveno 6. září 2013 uživatelem Skopky-Sonny
nettopejr Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Odesláno 6. září 2013 Chci se zeptat, vždy kupují "nějaké" brýle na kolo/auto/příroda ve sportu a vždy je někde škrábnu. A protože to před očima nesnesou, tak každou chvíli kupuji nové. Jakou máte zkušenost s odolností brýlí? Když koupím např.Hellfly, budou odolnější než Uvex, BBB apod.. Nebo se musím smířit s tím, ze jsem kopyto a raději mám obmenovat častěji a levnějc. odesláno skrzeva Ťapaťuk
vojt Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Odesláno 6. září 2013 Má někdo zkušenosti s Cazal? http://www.vintage-sunglasses-shop.com/gender_Men_filter_1.htmlCazal naprostá špička. Mám z tohodle shopu dvoje Ray Bany, původní, americký, Bausch & Lomb, žádná Luxotica. Takže jó.
Gustaf Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Odesláno 7. září 2013 Chci se zeptat, vždy kupují "nějaké" brýle na kolo/auto/příroda ve sportu a vždy je někde škrábnu. A protože to před očima nesnesou, tak každou chvíli kupuji nové. Jakou máte zkušenost s odolností brýlí? Když koupím např.Hellfly, budou odolnější než Uvex, BBB apod.. Nebo se musím smířit s tím, ze jsem kopyto a raději mám obmenovat častěji a levnějc. odesláno skrzeva Ťapaťukco to řešit brylema, kde jdou vyměnit skla?
nettopejr Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Odesláno 8. září 2013 Z tvé odpovědi usuzují, že dle tebe je materiál jakýchkoli brýlí obdobně "neodolný" a jedině tedy obměňovat brýle/zorníky. Škoda... odesláno skrzeva Ťapaťuk
Gustaf Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Odesláno 8. září 2013 tak já mám Oakley Gascan a už se mi taky povedlo škrábnout malinko jedno sklo, zrovna v oblasti oka...a dost mi to vadí. Tak naštěstí v těchto brýlích jdou vyměnit...;-)
Exiztence Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Jde někde v Praze vyzkoušet Persoly? Na netu jsem nic kamenýho nenašel...
patriknapr Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Jde někde v Praze vyzkoušet Persoly? Na netu jsem nic kamenýho nenašel... U nas moc ne, pár modelu maji tušim v eiffelu.
Irma Bunt Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 Jde někde v Praze vyzkoušet Persoly? Na netu jsem nic kamenýho nenašel... Pro Persoly je lepší vyjet do zahraničí. Už i kvůli ceně.
Carllos Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 (upraveno) Má tu někdo brýle od RANDOLPH? Pokud ano, tak prosím SZ.Pokud by jsi chtěl velmi slušnou alternativu za přijatelnější cenu a netrval na pozlacených obroučkách , doporučím ti nahlédnout zde http://www.aoeyewear.com/ . Mám od nich Original Pilot Sunglasses , letos chci ještě jedny dokoupit s polarizačními skly do auta. Upraveno 8. února 2014 uživatelem Carllos
Exiztence Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Odesláno 10. února 2014 Pro Persoly je lepší vyjet do zahraničí. Už i kvůli ceně.Kupovat za české ceny by mě ani nenapadlo, spíš to bylo opravdu pouze kvůli vyzkoušení.
enGiN Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Odesláno 13. února 2014 Persoly mají mít v Brýle-online (jindřišská), ale když jsem tam přišel, měli jen "neikonické" modely, takže jedině zahraničí. Za super cenu a obrovský výběr měli v Krakově
blackhead Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Novy ulovek na novou sezonu, skvele sedi
Návštěvník JakubWatches Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 Ondro a hosi pro Persoly cekat na discount sitech v Evrope, cocosa uz nejede tak treba gilt nebo secret sales, fashion friends atp. tam se obcas Persoly obejvej, kazdopadne za tu znacku vsechny palce nahoru naprostej vrchol mezi stinovkama.
Pelikan73 Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Odesláno 20. března 2014 Ja mám Julbo spectron 3 jsou perfektni:rolleyes:krásně zbarvená sklá červený antireflex:rolleyes:Akorat jsem si Ja blb v klášteře na Meteoře dal brýle na čelo a škrábnul trošičku ten antireflex o nízký strop:(málem mně jeblo:angry: Odesláno z mého GT-I8530 pomocí Tapatalk 2
Pirx Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Odesláno 22. března 2014 Nechavate si nekdo delat dioptricke slunecni bryle? Vzhledem k tomu, ze je nosim v podstate 24/7, chtel bych nejaky supr skla... tam, kde mi delaji bryle, maji jen jedny jediny skla, ktery splnujou co potrebuju tj. polarizacni, dioptricky a navic hodne zahnuty, aby sly do mych oblibenych obroucek... nejsou spatny, ale RB skla mi prisly lepsi (barva a propustnost).... tak jestli nekde treba nemaj vetsi vyber...
Marfael Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 V slunečních brýlích se vůbec neorientuju, tak se zeptám jako úplný laik. Dá se koupit něco solidního do 1000 kč? Tím myslím něco, co má opravdu nějaký UV filtr a nějaké už solidnější skla. JInak chci nějaké wayfarery, tak kdyby bylo nějaké doporučení, byl bych vděčen. Díky:-)
kilosunky Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Ja ficim na polaroidoch - cena je fajn a kvalita tiez.. Mam jedny ala wayfarer-y a cena bola pred dvoma rokmi cca 33e..
nickolas Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Zena mela Polaroidy pred peti lety. Tehdy byly kolem litru a byly naprosto supr! Byla hodne spokojena. Bylo poznat, ze tam ty filtry jsou...jak se clovek podival na tekouci vodu - potok nebo tak - hazelo to krasny jiskricky. Pak je ztratila, nekdy pred dvema lety...a kdyz chtela nove, byly uz nad dvojku. Dneska jsou myslim zase niz, ale jestli zustaly tim cim byly, to nevim.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se