Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To Levit:

...mám Hellfly fotochromatické a jsou super.. Na výlety, Na střelnici i do auta.. Ale nedávno jsem ještě pořídil Randolph Avator. Přeci jen mají civilnější vzhled než Hellfly.

díky moc

• po měsíci...
Odesláno

Chci se zeptat, vždy kupují "nějaké" brýle na kolo/auto/příroda ve sportu a vždy je někde škrábnu. A protože to před očima nesnesou, tak každou chvíli kupuji nové. Jakou máte zkušenost s odolností brýlí? Když koupím např.Hellfly, budou odolnější než Uvex, BBB apod.. Nebo se musím smířit s tím, ze jsem kopyto a raději mám obmenovat častěji a levnějc.

odesláno skrzeva Ťapaťuk

Odesláno

Chci se zeptat, vždy kupují "nějaké" brýle na kolo/auto/příroda ve sportu a vždy je někde škrábnu. A protože to před očima nesnesou, tak každou chvíli kupuji nové. Jakou máte zkušenost s odolností brýlí? Když koupím např.Hellfly, budou odolnější než Uvex, BBB apod.. Nebo se musím smířit s tím, ze jsem kopyto a raději mám obmenovat častěji a levnějc.

odesláno skrzeva Ťapaťuk

co to řešit brylema, kde jdou vyměnit skla?
Odesláno

Z tvé odpovědi usuzují, že dle tebe je materiál jakýchkoli brýlí obdobně "neodolný" a jedině tedy obměňovat brýle/zorníky. Škoda...

odesláno skrzeva Ťapaťuk

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Má tu někdo brýle od RANDOLPH? Pokud ano, tak prosím SZ.

Pokud by jsi chtěl velmi slušnou alternativu za přijatelnější cenu a netrval na pozlacených obroučkách , doporučím ti nahlédnout zde http://www.aoeyewear.com/ . Mám od nich Original Pilot Sunglasses , letos chci ještě jedny dokoupit s polarizačními skly do auta.

Upraveno uživatelem Carllos
Odesláno

Persoly mají mít v Brýle-online (jindřišská), ale když jsem tam přišel, měli jen "neikonické" modely, takže jedině zahraničí. Za super cenu a obrovský výběr měli v Krakově ;)

• po 2 týdnech...
Návštěvník JakubWatches
Odesláno

Ondro a hosi pro Persoly cekat na discount sitech v Evrope, cocosa uz nejede tak treba gilt nebo secret sales, fashion friends atp. tam se obcas Persoly obejvej, kazdopadne za tu znacku vsechny palce nahoru naprostej vrchol mezi stinovkama.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Ja mám Julbo spectron 3 jsou perfektni:rolleyes:krásně zbarvená sklá červený antireflex:rolleyes:Akorat jsem si Ja blb v klášteře na Meteoře dal brýle na čelo a škrábnul trošičku ten antireflex o nízký strop:(málem mně jeblo:angry:

Odesláno z mého GT-I8530 pomocí Tapatalk 2

post-22164-1395342549,08.jpg

post-22164-1395342564,45.jpg

Odesláno

Nechavate si nekdo delat dioptricke slunecni bryle? Vzhledem k tomu, ze je nosim v podstate 24/7, chtel bych nejaky supr skla... tam, kde mi delaji bryle, maji jen jedny jediny skla, ktery splnujou co potrebuju tj. polarizacni, dioptricky a navic hodne zahnuty, aby sly do mych oblibenych obroucek... nejsou spatny, ale RB skla mi prisly lepsi (barva a propustnost).... tak jestli nekde treba nemaj vetsi vyber...

• po měsících...
Odesláno

V slunečních brýlích se vůbec neorientuju, tak se zeptám jako úplný laik. Dá se koupit něco solidního do 1000 kč? Tím myslím něco, co má opravdu nějaký UV filtr a nějaké už solidnější skla. JInak chci nějaké wayfarery, tak kdyby bylo nějaké doporučení, byl bych vděčen. Díky:-)

Odesláno

Zena mela Polaroidy pred peti lety. Tehdy byly kolem litru a byly naprosto supr! Byla hodne spokojena. Bylo poznat, ze tam ty filtry jsou...jak se clovek podival na tekouci vodu - potok nebo tak - hazelo to krasny jiskricky. Pak je ztratila, nekdy pred dvema lety...a kdyz chtela nove, byly uz nad dvojku. Dneska jsou myslim zase niz, ale jestli zustaly tim cim byly, to nevim.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...