Přejít na obsah

Sluneční brýle

Drummer

Doporučené příspěvky

Ahoj pánové, poprosil bych o radu  Moje staré Ray Bany dosloužily a tak koukám po něčem novém. Prohlížel jsem nabídky na netu a docela se mi zamlouvá Persol, resp. pár jejich modelů. Mohl bych něco objednat, ale rád bych si je vyzkoušel. nevíte náhodou o nějaké prodejně? Kromě Lentiamo  

Alensa má prodejnu v Praze na Lazarsky, bral jsem je tam. Dá se platit edenred kartou.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...
před 23 minutami, Spongebob napsal:

Trošku to tu oživím :) před chvilkou vybaleno... probíhá nadšení :D

ještě že jsem vzal ty Polarizáky, krásně se přes ně kouká a dnes je na to kor super den.

Zde pár foto:

A na displeje se ti kouká dobře, přes tu polarizaci?

Já kvůli polarizaci prodal Oakley, displeje jim dělaly problém. 

Odkaz ke komentáři

před 11 minutami, moco napsal:

A na displeje se ti kouká dobře, přes tu polarizaci?

Já kvůli polarizaci prodal Oakley, displeje jim dělaly problém. 

přesně vím o čem mluvíš, řešil jsem to na minulých "no name" polarizačních brýlích...už přesně nevím kde byl problém jestli jen u telefonu... ale já si zrcadlím google maps přes AndroidAuto do panelu v autě a není problém. Ani u budíků...

Ty starý jsem už stratil :D takže už to zpětně nezjistím.  Nicméně teď RB vše ok.

Odkaz ke komentáři

V 21. 8. 2023 v 12:34, Vorel napsal:

Ahoj pánové, poprosil bych o radu 🙂 Moje staré Ray Bany dosloužily a tak koukám po něčem novém. Prohlížel jsem nabídky na netu a docela se mi zamlouvá Persol, resp. pár jejich modelů. Mohl bych něco objednat, ale rád bych si je vyzkoušel. nevíte náhodou o nějaké prodejně? Kromě Lentiamo 🙂 

Proč ne Lentiamo?? 

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Vorel napsal:

Chtěl jsem vědět, kde ještě kromě Lentiama je prodávají 🙂 Nemyslel jsem to tak, ze na Lentiamo kupovat nechci.

Ok ok uf...já tam právě teď svý první RB koupil a obával jsem se lomentáře "hlavně ne Lentiamo, podvodnící a fejkaři!" :D to by mě trefilo... 

Sem si právě i zjišťoval kdo je autorizovanej prodejce RB a kdo ne.. 

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, Spongebob napsal:

Ok ok uf...já tam právě teď svý první RB koupil a obával jsem se lomentáře "hlavně ne Lentiamo, podvodnící a fejkaři!" :D to by mě trefilo... 

Sem si právě i zjišťoval kdo je autorizovanej prodejce RB a kdo ne.. 

😄 Já nakonec budu muset Persoly objednat na eshopu. Byl jsem v Lentiamu i v Alense a skladem měli jen pár kousků. A zrovna ne ty, které jsem chtěl zkusit.

Odkaz ke komentáři

před 36 minutami, Vorel napsal:

😄 Já nakonec budu muset Persoly objednat na eshopu. Byl jsem v Lentiamu i v Alense a skladem měli jen pár kousků. A zrovna ne ty, které jsem chtěl zkusit.

Já si je ozkoušel v Grand Optical a objednal z netu 🤫

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...
  • po měsících...

Cena lákavá, brejle pěkný. Jsou tady nějaký zkušenosti s nákupem přes drop.com? Co jsem pohledal recenze jinde, tak je to takový nepřesvědčivý.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...