ragu Odesláno 21. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2023 Ahoj pánové, poprosil bych o radu Moje staré Ray Bany dosloužily a tak koukám po něčem novém. Prohlížel jsem nabídky na netu a docela se mi zamlouvá Persol, resp. pár jejich modelů. Mohl bych něco objednat, ale rád bych si je vyzkoušel. nevíte náhodou o nějaké prodejně? Kromě Lentiamo Alensa má prodejnu v Praze na Lazarsky, bral jsem je tam. Dá se platit edenred kartou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 21. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2023 před 2 minutami, ragu napsal: Alensa má prodejnu v Praze na Lazarsky, bral jsem je tam. Dá se platit edenred kartou. Super, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 Trošku to tu oživím před chvilkou vybaleno... probíhá nadšení ještě že jsem vzal ty Polarizáky, krásně se přes ně kouká a dnes je na to kor super den. Zde pár foto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 před 23 minutami, Spongebob napsal: Trošku to tu oživím před chvilkou vybaleno... probíhá nadšení ještě že jsem vzal ty Polarizáky, krásně se přes ně kouká a dnes je na to kor super den. Zde pár foto: A na displeje se ti kouká dobře, přes tu polarizaci? Já kvůli polarizaci prodal Oakley, displeje jim dělaly problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 před 11 minutami, moco napsal: A na displeje se ti kouká dobře, přes tu polarizaci? Já kvůli polarizaci prodal Oakley, displeje jim dělaly problém. přesně vím o čem mluvíš, řešil jsem to na minulých "no name" polarizačních brýlích...už přesně nevím kde byl problém jestli jen u telefonu... ale já si zrcadlím google maps přes AndroidAuto do panelu v autě a není problém. Ani u budíků... Ty starý jsem už stratil takže už to zpětně nezjistím. Nicméně teď RB vše ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2023 V 21. 8. 2023 v 12:34, Vorel napsal: Ahoj pánové, poprosil bych o radu Moje staré Ray Bany dosloužily a tak koukám po něčem novém. Prohlížel jsem nabídky na netu a docela se mi zamlouvá Persol, resp. pár jejich modelů. Mohl bych něco objednat, ale rád bych si je vyzkoušel. nevíte náhodou o nějaké prodejně? Kromě Lentiamo Proč ne Lentiamo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 V 19. 10. 2023 v 6:41, Spongebob napsal: Proč ne Lentiamo?? Chtěl jsem vědět, kde ještě kromě Lentiama je prodávají Nemyslel jsem to tak, ze na Lentiamo kupovat nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 před 2 hodinami, Vorel napsal: Chtěl jsem vědět, kde ještě kromě Lentiama je prodávají Nemyslel jsem to tak, ze na Lentiamo kupovat nechci. Ok ok uf...já tam právě teď svý první RB koupil a obával jsem se lomentáře "hlavně ne Lentiamo, podvodnící a fejkaři!" to by mě trefilo... Sem si právě i zjišťoval kdo je autorizovanej prodejce RB a kdo ne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 před 10 hodinami, Spongebob napsal: Ok ok uf...já tam právě teď svý první RB koupil a obával jsem se lomentáře "hlavně ne Lentiamo, podvodnící a fejkaři!" to by mě trefilo... Sem si právě i zjišťoval kdo je autorizovanej prodejce RB a kdo ne.. Já nakonec budu muset Persoly objednat na eshopu. Byl jsem v Lentiamu i v Alense a skladem měli jen pár kousků. A zrovna ne ty, které jsem chtěl zkusit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 před 36 minutami, Vorel napsal: Já nakonec budu muset Persoly objednat na eshopu. Byl jsem v Lentiamu i v Alense a skladem měli jen pár kousků. A zrovna ne ty, které jsem chtěl zkusit. Já si je ozkoušel v Grand Optical a objednal z netu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 před 19 hodinami, Spongebob napsal: Já si je ozkoušel v Grand Optical a objednal z netu Jo, taky se snažím to tak dělat. O víkendu jsem obešel optiky, ale bohužel v žádné neměli ty, co chci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2023 Zdar borci, kde kupujete RB za nějakej super peníz? Zena si vyhlédla tyto: Ray-Ban RB4374 603948 Polarized Tady stojí nesmysl. Nejlevnější jsem našel v italském e-shopu Oro Fashion. Snad by měly být cajk. Díky za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2023 Poslední tady a na pohodu. https://www.cockyshop.cz/#utm_source=cockyshop&utm_medium=email&utm_content=podpis-info&utm_campaign=email_odpovedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2023 ja v pohode tu https://www.visual-click.com/en alebo tu https://www.brille24.de/sonnenbrillen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2023 (upraveno) Díky za tip ....u Afriho odkazu je nemají, tady jo.... Upraveno 5. listopadu 2023 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 Tak jsem nakonec koupil tady https://www.quivedo.com/en/ Ješte 10% dolů v rámci BF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crusty Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna Nevypadá to, ale jaro a léto se blíží. Takže klasika klasik od RB. Moje první, tak snad to bude OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna https://drop.com/buy/american-optical-pilot-sunglasses Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna Cena lákavá, brejle pěkný. Jsou tady nějaký zkušenosti s nákupem přes drop.com? Co jsem pohledal recenze jinde, tak je to takový nepřesvědčivý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se