montemar Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 (upraveno) ten lorinser musel bejt nadhernej.. nemas vic fotek? .. jinak podle me 3 top upravci - lorinser, brabus, carlsson... Upraveno 9. července 2015 uživatelem montemar
Jeremy Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 No nevím, ty dvoubarevný kousky, ještě s tou hnusnou vínovou.. nejsem Němec, takže se mi to nelíbí. AMG je úplně akorát..
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 fotky som uz sem par krat nahodil.... nechcem to stale upchavat starymi fotkami. ale jo, nieco pozriem,v iPade asi bude zopar, tak nahodim.
montemar Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 amg paket je sice hezka vec, ale koniky neprida. .. ale ja jsem jen teoretik, zadne auto od zminenych upravcu jsem jeste neridil.. maximalne golfa gti od abt...
blackhead Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Hlavne at jsou s tatarkou! fotky som uz sem par krat nahodil.... nechcem to stale upchavat starymi fotkami. ale jo, nieco pozriem,v iPade asi bude zopar, tak nahodim.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 mas pravdu, tie pakety su len o desingu, a vlastne nam to trochu aj brani identifikacii auta:-)kedysi bolo jasne, ze co je M3 alebo AMGteraz to moze byt udychany dieselale je to pekne a tiez to pouzivam, oba CLS som mal v AMG pakete
kuko Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 bude zase jago? Kdo vůbec má ještě kočkovitou šelmu ve znaku nebo názvu? Pak už mě napadá jen Panther, ale to nebude na běžný ježdění ono Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lamiczka Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Vidíš, jsem hovádko, jak já ty peugeoty moc nemusím, tak jsem na ně zapomněl, ale to nevím, jestli by si gabo tuhle kočku vybral...
KFL Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Ja ted stravil tyden ve spoelcnosti C63 AMG a musim rict - byl to zazitek! Neco o tom blognu.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Ja ted stravil tyden ve spoelcnosti C63 AMG a musim rict - byl to zazitek! Neco o tom blognu.podaj referat!!!
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Vidíš, jsem hovádko, jak já ty peugeoty moc nemusím, tak jsem na ně zapomněl, ale to nevím, jestli by si gabo tuhle kočku vybral...bol som sa raz previest v tej najsilnejsej verzii a bolo to velmi slusne vozenie za tie peniaze!myslim, ze vela ludi bolo prevapenych - a aj ja.cca 270 konikov v R verzii na tomto aute dava uz celkom zabavnu jazdu a to z 1.6 objemu.v testoch ho vcelku chvalia a nazivo je to celkom atrakcia.myslim, ze v tejto predokolkovej kategorii su francuzke auta celkom fajn, napriklad Megan ci aj Clio vie urobit velky usmev.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Přesně tak, celá německá trojka Audi, BMW a MB si mohou podat ruce a někdy vyrobí i opravdový zmetek (myšleno výrobní řadu).Pepa, dakujem za dnesny prijemny pokec nie len o autach a hodinkach....cas nam uletel a aj napriek slabej americkej kave vyborne posedenie.zopakujeme!
Josef01 Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Jojo bylo to super, konečně jsem se mrknul pořádně na toho draka Phaeton a naplánujeme další
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 to ano, a nesmieme tolko kecat a bude cas aj na skusobnu jazdu a aj tvoje S-klasse!
kloubik Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 (upraveno) Fotka děsná, naživo fantazie. V dokonalém stavu, téměř jak nový. Chodil jsem kolem něj snad čtvrt hodiny. Třešnička na dortu byla pak paní co si k tomu majitel přivedl. Představte si něco jako mladou penelope cruz v podobném outfitu. Něco dělám špatně :-) EDIT: o kus dál přijel manželský pár s La Ferrari a McLaren P1. Paní řídila Ferrari a měla SPZ "Race wife" :-) bohužel fotku nemám. Upraveno 10. července 2015 uživatelem kloubik
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 (upraveno) krasne zazitky!super auta a rychle zeny! Upraveno 10. července 2015 uživatelem maxigabrielg
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JAJA Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Fotka děsná, naživo fantazie.EDIT: o kus dál přijel manželský pár s La Ferrari a McLaren P1. Paní řídila Ferrari a měla SPZ "Race wife" :-) bohužel fotku nemám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gas Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Dnes drobné skadleni test new semislick pneu a upraveného samosvoru s agresivnější geometrii s negativním odklonem, na odjezdu ze zatáčky to posunulo auto neskutečným způsobem, Vonka je frajer Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kloubik Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Tak to se povedlo. U toho stolku za tím autem jsem jen pár minut předtím seděl.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se