Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

Hoši a slečny, ta výstava aut nemá vlastní web, všechno dáváme na facebook: https://www.facebook.com/events/152675222149357/

Dáváme tam průběžně fotky aut, u kterých máme příslib, že přijedou, takže už je tam pár kousků i odtud. Prosím, sledujte to, já budu průběžně informovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Snow & Drift Experience Lungau 2018. Bylo to skvely, pristi rok pojedu urcite zas. Krome 4kolek i nekolik zadokolek - M4, Giulia QV, BRZ apod., uzili si to vsichni. Doporucuju ;)

Btw. na akci Mountain Race 2018 14-18. cervna je jeste par volnych mist. Na FB najdete fotky z lonska, nejde o zavod, je to spis o fajn vyletu s normalnima lidma. Tak kdyby nekdo uvazoval, misto jeste je.

To zni dobre :) to jsou nejake organizovane akce lidi ve vlastnich autech, predem je jasna trasa, ubytovani apod nebo jak to presne funguje?
Odkaz ke komentáři

Lungau je 14.2. je posledni volny termin, 1 den, co jsem zahledl. V cene je jen to jezdeni (pronajem trate, uprava v poledne, instruktor, obed, obcerstveni), ubytovani kazdy sam, auto vlastni, normalni zimni pneu.

Mountain race je naopak vcetne ubytovani a poplatku za prusmyky. Auto je mozne pujcit, ale jinak jede kazdy svym. Je to organizovana akce, predem jasna trasa i mista ubytovani. 

To zni dobre :) to jsou nejake organizovane akce lidi ve vlastnich autech, predem je jasna trasa, ubytovani apod nebo jak to presne funguje?

Odkaz ke komentáři

Chlapi pls malej dotaz - jak se dostanu do auta (Hyundai i40), když se vybila baterka? 14 dní nejezdim, mám zabudovanou GPS a teď nevím jak vdnu...

Předpokládám, že to bude stejné jako jinde, ne? Vytáhnu z klíče planžetu a odemču manuálně...

Odkaz ke komentáři

Záslepka je to vpravo, tam kde bývá zámek u non-keyless aut. Na klíči určitě bude nějaká forma pojistky, kterou zamáčkneš a planžetu vytáhneš. Většinou se vytahuje ten kus, kde je dírka na kroužek...

Nikdy jsem klíč od Hyundaie neviděl, ale jestli je to tento, tak tipuju, že se zmáčkne to malé stříbrné tlačítko a vytáhneš ten nerez kus...

Hyundai-i40-Tourer-key.jpg

Upraveno uživatelem m.n.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...