Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím Petrolheady, na výstavu v Žákavé bych rád sehnal následující auta: BMW 635CSi (E24), M3 E30, porsche 911 993 jakoukoli, Ferrari F355 (případně i 360), jakýkoli Aston Martin, datsun 240Z, hondu integra Type R a pokud by zas bylo NSX, tak by to bylo super. Jestli máte někdo něco z toho v garáži, nebo pokud jste v kontaktu s majiteli těchto krasavců, dali byste mi vědět, prosím?

Odesláno
  V 19. 1. 2019 v 13:16, Pavelpu27 napsal:

Zdravím Petrolheady, na výstavu v Žákavé bych rád sehnal následující auta: BMW 635CSi (E24), M3 E30, porsche 911 993 jakoukoli, Ferrari F355 (případně i 360), jakýkoli Aston Martin, datsun 240Z, hondu integra Type R a pokud by zas bylo NSX, tak by to bylo super. Jestli máte někdo něco z toho v garáži, nebo pokud jste v kontaktu s majiteli těchto krasavců, dali byste mi vědět, prosím?

Postnes neco vic o akci? Mam jen obyc 645i, ale rad vezmu kluka na vylet..

Odesláno

O akci zatím stránky připravujeme, ale jedná se o jednodenní výstavu sportovních a historických aut v Žákavé nedaleko Plzně. Vloni jsme měli první ročník, kam se podařilo dostat cca 150 aut od VW Brouka přes Lotus Esprit SE, 5x Ferrari, nejakých 15 Porsche, Maserati Merak, DeTomaso Pantera, Hondu NSX, Jaguar E-type, několik M-kových BMW, Nissan GTR.... po Lamborghini Diablo. Uděláme to 25.5. na tréninkové ploše za fotbalovým hřištěm. Mrkni pár postů zpátky jsou odkazy na nějaké fotky z loňska. Letos jsme si říkali, že bychom se chtěli víc zaměřit na auta do r. 1993.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Nema tu niekto vlastne skusenosti s Hyundai i30N ???

Na interenete som toho precital tony... Vsetko je pozitivne, chcel by som ale este pocut nejake vlastne dojmy a nazory. Dik!

Odesláno

Michal: Co chceš slyšet? Je to dobré auto, víkendovka, na blbnutí, na okruh. Na každej den ne, je to tvrdý jak prkno a dělá to moc bordelu.

Odesláno
  V 8. 2. 2019 v 21:44, dawe009 napsal:

Michal: Co chceš slyšet? Je to dobré auto, víkendovka, na blbnutí, na okruh. Na každej den ne, je to tvrdý jak prkno a dělá to moc bordelu.

Ty to máš?
Odesláno

MichalSVK: Mel jsem pujcene i30N i i30N Fastback, oboji v te silnejsi variante. Mne to auto prijde super. Hezky se to ridi, hlavne razeni mi opravdu sedlo. Libi se mi, ze si tam clovek muze nastavit ruzne tvrdosti podvozku. Zvenku je to hlasitejsi nez moje seriove STi 08, ale neprijde mi to extra urvane a ten zvuk se mi libi dost.

Jestli to chces jako auto pro radost, tak to podle meho neni vubec spatna volba.

Odesláno

Golf GTI je mnohem příjemnější jako daily car. Ten H je zase víc na zábavu a blbnutí. Jet s tím 1000 km, to by mě drblo. V GTI to není problem. Záleží, co je pro tebe důležitější.

Odesláno
  V 9. 2. 2019 v 17:17, AndyAaron napsal:

A kdyz bych hledal univerzalni daily car, ktery ale poskytne aspon trosku zabavy, tak obstoji to? Treba alternativa Golfu GTI?

Zalezi, jaky mas naroky a co ses ochotnej obetovat. Neexistuje na to idealni rada, protoze je to strasne individualni...

Odesláno

Dawe, myslím, že to hrotíš. Ten H i30N je úplně v pohodě i jako daily. Hodíš to na comfort, vypneš střílení do výfuku a je to úplně v klidu. GTI je komfortnější, ale mezi ostrýma hot hatchema je to civilizovaný auto.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...