Mechac Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2017 Skoda v zime bude kazdyho zabavnyho auta stejne. Akorat MX-5 je zadokolka :-) Chapu ten pristup k novejsim autum a strach ze servisu, nicmene ta veta "ze jsou ceny neumerne stari", musis to brat tak, ze dnes uz se auta tak nedelaji. Dnes je IN vykon, jistota auta i pro nezkuseny. Proto je vse s turbem, s celou radou podpurnych prvku. A technika sla tak dopredu, ze s takovymi auty dnes musis letet ve strasnym speedu, "aby se neco delo", jinak se ta auta vsechna do jednoho chovaji zcela predvidatelne, kraji zatacky s neuveritelnou jistotou, zvlast pokud to auto spravne obujes - ted mluvim o Cuprach, Golf R, A45 AMG, RS3 apod. Abys mi rozumel - ta auta jsou skvela (jedno z nich mam pro kazdodenni jezdeni), ale nejsou tak syrova, prestoze budou vzdycky rychlejsi. Starsi Clio RS, i ta Integra, nebo MX-5 jsou skutecna levna auta pro zabavu. S nima se musis naucit jezdit, zjistit jak funguji, kdy muzes ubrat plyn a kdy ne. Prvni dve jsou syrovy, ostry auta, mx-5 ma zase nahon na zadek. Pro zabavu bych chtel prave jedno z nich. Soucasna produkce HH je taky moc fajn, ale... :-)
Killi Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2017 Co třeba Polo GTI https://www.autoscout24.de/angebote/volkswagen-polo-gti-1-hand-benzin-weiss-5df9de8c-dafd-4724-8ba5-7e85616d0a1a?cldtidx=9nebo Fiesta ST https://www.autoscout24.de/angebote/ford-fiesta-st-benzin-weiss-bd59ba1d-b554-4b55-bbb5-d1bc2adc4386?cldtidx=16. Jen nevím jestli se Polo v této generaci dá sehnat s manuálemFiesta se mi nelibi, a to poli ma pokud se nemylim slavnou 1.4tsi turbo-kompresor v kombinaci s DSG.To jsou pro me 3 duvody proc se tomu vyhnout.O prakticnost auta mi nejde, v budoucnu to kdyztak bude druhe auto az casem bude prcek. Da se pekna Moc nejeta mx 5 s hardtopem za 300k sehnat? Bude jsou okolo 350k, nebo maji vetsi najezd a 10+ let.
KFL Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2017 Z tech tri jednoznacne 2010 Clio RS. Zabavnejsi HH na okresky jsem neridil uz leta.http://plk.kfl.cz/post/test-24-hodin-s-renault-clio-rs/
Mechac Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2017 (upraveno) Moc me lakala v lednu na sportovnich vozech docela jedinecna bila MX-5 2,0 NC v hardtopu (byla jedna z prvnich u nas jako predvadecka, ve fullu, navic nejaky specialni origo sportovni laufy atd), mela 30k najeto a stara ted nevim 3-4 roky. Libovej kousek za 390k Kc. Zmizela driv, nez mi stacila manzelka rict, jestli uz jsem se vazne neposral ) Tim jsem chtel rict, ze se obcas neco objevi, ale vsechno zajimavy je dnes hrozne rychle pryc, nebo to stoji nesmysl :-) Da se pekna Moc nejeta mx 5 s hardtopem za 300k sehnat? Bude jsou okolo 350k, nebo maji vetsi najezd a 10+ let. Upraveno 23. dubna 2017 uživatelem Mechac
Killi Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2017 Moc me lakala v lednu na sportovnich vozech docela jedinecna bila MX-5 2,0 NC v hardtopu (byla jedna z prvnich u nas jako predvadecka, ve fullu, navic nejaky specialni origo sportovni laufy atd), mela 30k najeto a stara ted nevim 3-4 roky. Libovej kousek za 390k Kc. Zmizela driv, nez mi stacila manzelka rict, jestli uz jsem se vazne neposral ) Tim jsem chtel rict, ze se obcas neco objevi, ale vsechno zajimavy je dnes hrozne rychle pryc, nebo to stoji nesmysl :-)300k je pro v tuto chvili na auto opeavdu strop, precijen jeste musime splacet hypo. Je to teda podle tebe realne, nebo mam koukat po necem jinem? KFL: Diky, prectu.
dieegoo Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2017 Fiesta se mi nelibi, a to poli ma pokud se nemylim slavnou 1.4tsi turbo-kompresor v kombinaci s DSG.To jsou pro me 3 duvody proc se tomu vyhnout.O prakticnost auta mi nejde, v budoucnu to kdyztak bude druhe auto az casem bude prcek. Da se pekna Moc nejeta mx 5 s hardtopem za 300k sehnat? Bude jsou okolo 350k, nebo maji vetsi najezd a 10+ let. Mně se na fotkách taky nelíbila A jízdně proti tomu Swift Sportu úplně jinde.
Mechac Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2017 (upraveno) Co ti na to mam rict, jasne ze lidi pousti i pekny auta, obvykle kdyz presedaji do neceho lepsiho...To byl stejny pripad i tamte MX-5. Spis se zkus hloubeji povenovat tomu vyberu, co by te vlastne zajimalo, jak a kde to budes pouzivat. Jinak to Clio RS, me treba prislo az moc tvrdy, ale nejsem si jisty, jestli jsem nejel zrovna s tou Trophy verzi tenkrat. Doporucuju ti se s tema autama svezt, at mas trochu konkretnejsi predstavu. Upraveno 23. dubna 2017 uživatelem Mechac
KFL Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2017 Hele, a Fiesta ST uz tu probehla? To je taky slusny svezeni .
TLD Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2017 Mechac,s tou zimou nesouhlasim. Myslim, ze treba evo nebo gt/wrx/sti bude prave v zime nejzabavnejsi:).
Mechac Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2017 tak tyhle zrovna na zimu urcite jo ) Mechac,s tou zimou nesouhlasim. Myslim, ze treba evo nebo gt/wrx/sti bude prave v zime nejzabavnejsi:).
VasekN Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2017 300k je pro v tuto chvili na auto opeavdu strop, precijen jeste musime splacet hypo. Je to teda podle tebe realne, nebo mam koukat po necem jinem? KFL: Diky, prectu.MX5tka je především cabrio. Určitě je to zábavný i hezký auto, ale je to řekl bych něco jiného než HH. Pokud by to měla být kategorie jako je MX5 tak sem spadá ještě Z4 a Honda S2000. Řekl bych ale, že ve všech těchto autech se v zimě bude jezdit hodně blbě. Už jen proto, že jsou relativně dost nízký a když vezmu v úvahu co se dělo na silnicích tuhle zimu....
honzyk Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2017 Co třeba Polo GTI https://www.autoscout24.de/angebote/volkswagen-polo-gti-1-hand-benzin-weiss-5df9de8c-dafd-4724-8ba5-7e85616d0a1a?cldtidx=9nebo Fiesta ST https://www.autoscout24.de/angebote/ford-fiesta-st-benzin-weiss-bd59ba1d-b554-4b55-bbb5-d1bc2adc4386?cldtidx=16 Jen nevím jestli se Polo v této generaci dá sehnat s manuálem Fiesta se mi nelibi, a to poli ma pokud se nemylim slavnou 1.4tsi turbo-kompresor v kombinaci s DSG.To jsou pro me 3 duvody proc se tomu vyhnout.O prakticnost auta mi nejde, v budoucnu to kdyztak bude druhe auto az casem bude prcek. Da se pekna Moc nejeta mx 5 s hardtopem za 300k sehnat? Bude jsou okolo 350k, nebo maji vetsi najezd a 10+ let. Mně se na fotkách taky nelíbila A jízdně proti tomu Swift Sportu úplně jinde. Hele, a Fiesta ST uz tu probehla? To je taky slusny svezeni . Proběhla, myslím že Killi má nad čím dumat :-)
Killi Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 Dekuji vsem za rady a navrhy. Poslednich par dnu jsem stravil hodne casu ctenim for, recenzi a podobnych vlaken vsude mozne. Jelikoz budu mit maly najezd - cca 10k rocne, tak bych rad i neco co hned neztrati na cene (napr. Fiesta ci jine mensi turbo), proto jsem se spise priklanel k tomu Cliu - precijen aut s 2l atmo motorem v tak malem aute moc neni.MX-5 je fajn, ale1. chci s tim jezdit celorocne a s hardtopem s 2.0 se do 300.000 nevejdu2. manzelka nechce 2-mistne auto Rad bych uvazoval treba i o 130i, popr. 330i, ale bud jsou to auta s velkym najezdem nebo zacinaji od 400k vys, nebo jsou to 120i, ktera asi moc nepojede.Jak jsem ale psal, nemam moc se servisovanim auta zkusenosti a nemam uplne predstavu co se tyce nakladu (proto jsem na zacatku psal, ze bych radeji neco s mensim najezdem). Jezdil vzdy sluzebnim a o nic se nestaral.Ma vyznam se s rozpoctem 300k vubec divat po 130i?
honzyk Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 Myslím že asi ne, třeba na tipcarsu 130i do 300 k není ani jedna,
Liqid Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 Třeba tahle je pěkná a ještě ti zbude něco málo na servis http://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v%C5%AFz/BMW-130i-vFL/vhc:car,srt:price,sro:asc,ms1:3500_5_,frn:1999/pg:vipcar/241401696.html
AndyAaron Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 Vim, ze Killi psal, ze MX5 ne, ale kdyby to zaujalo nekoho jineho, tak si dovolim prihodit link na jednoho prodejce: www.autoliva.czDoufam, ze to nebude brano jako reklama, s borcem nemam nic spolecneho, ale probehlo u nej nekolik nakupu v mem okoli k maximalni spokojenosti (pokud je to zakazane, tak se omlouvam, prosim moderatora o smazani linku a dodam ho zajemcum v SZ). Jako priklad - kamarad u nej koupil mazdu 6, a kdyz ji dovezl do servisu Mazdy v Praze, tak i technici si od nej na chlapika brali kontakty, protoze byli nadseni v jakem stavu to auto bylo.- Dovazi auta z Nemecka, obcas se u nej objevi MX5 v peknem stavu, za rozumne ceny. Ted tam ma jednu 1.8, ale miva i 2.0- Borec to nema jako hlavni obzivu, takze nema zajem o nejake vraky, ktere mu tam budou stat mesice. Obratka je tam fakt velka (vyjimkou je Porsche a Focus RS).- Da se s nim i domluvit a pokud by mel clovek o neco konkretniho zajem, tak je schopny to privezt. Pokud bych zvazoval ojety vuz, tak tohle jsou stranky, kam se divam nejdriv. Rozhodne necekejte olitane octavky v dieslu. Preferuje spis mazdy a fordy a benzinova auta v dobrem stavu.
dieegoo Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 Třeba tahle je pěkná a ještě ti zbude něco málo na servis http://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v%C5%AFz/BMW-130i-vFL/vhc:car,srt:price,sro:asc,ms1:3500_5_,frn:1999/pg:vipcar/241401696.html Jasně, je to 130i, ikona... na druhou stranu čtvrt míče za 11 let starý auto,velikosti fábie s možná 160k km na krku a vypadajícím jako naprosto tuctový jedničkový bmw bez m-paketu. To by mně osobně radost asi moc nedělalo.
Liqid Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2017 Tak nový to stále víc jak mega (tipuju), je jich málo. Na ceně to zas tak moc klesat nebude. Ty auta tolik prostě stojej. A velikost fábky je u týhle motokáry jen plus. A tuctový vzhled taky může být pro někoho výhoda.
franus Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2017 A co Honda S2000? Ta by se mohla vejit do tve cenove relace ne?Jinak jeste tady napadly Mini Cooper S, Megane RS, Toyobaru, Focus ST ... a spousta dalsich. Otazka jestli ti bude stacit nejaka 106gti za 50tis., nebo chces i neco reprezentativnejiho a dospelejsiho? Chces to na okruhy a trackday honit vterinky? Nebo jen na vylety kde se budes kochat a obcas tomu slapnes?
Bells Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 Jestli někdo sežene Hondu S2000 do 300k v super stavu, tak ať mi dá vědět, taky bych jí vzal a rovnou třeba dvě Ovšem tip jako takový je to dobrý, auto je to skvělé, jen nějakou sehnat bude sakra velký oříšek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se