AKUC Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 dobrá reklama : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Vyzkousel bych to moc rad pro srovnani. A jinak je mi jasny ze zrovna na snehu haldex proti poradne ctyrkolce bude hrozne zaostavat - vsak jsem to i psal, ze to dokonale neni. Ale na odpoledni vyblbnuti se, a v ramci toho, ze je to auto na bezne jezdeni, jsem spokojeny moc :-) Odporucam vyskusat 4x4 v Eve a jeho vektorovy prenos na snehu.. Kamos ma 911 turbo a vravi ze je to take hrackarske 4x4 proti Evu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 dobrá reklama : Všimněte si také těch pomocných lan na schodech :-) Doufám jen, že nesloužily jako výtah pro toto ultimátní vozidlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Vyzkousel bych to moc rad pro srovnani. A jinak je mi jasny ze zrovna na snehu haldex proti poradne ctyrkolce bude hrozne zaostavat - vsak jsem to i psal, ze to dokonale neni. Ale na odpoledni vyblbnuti se, a v ramci toho, ze je to auto na bezne jezdeni, jsem spokojeny moc :-) Jasne je to vzdy o zabave, aj tak ten potencial Eva ja nevyuzijem na 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Tuším že do 25. 2. je v brněnské Olympii na co se koukat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Po téměř 4 měsících jsem si připomněl, jak neskutečný tohle auto je. Po dlouhý odstávce chvíli cvakal hydroštel, ale po chvíli už se zpod kapoty linul jen V8 šum, radost! Teď už jen jarní servis a zase pár maličkostí, a sezona může začít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Parada, Karle, je to fakt nadherny auto + pece, co mu davas. Vzdycky me nejakej youngtimer nadchne, ale pak si reknu, ze bych tomu asi nedaval to, co by bylo zapotrebi. Je to boj, v nasem veku, kdy uz si chceme a muzeme dovolit udelat radost. Srdicko chce, rozum zatim trochu vzdoruje :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 A ještě nějaký to video z dneška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Jednoruký řidič a falešný meziplyn? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Jednoruký řidič a falešný meziplyn?Presne. Jeden pravej tam ale je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom19 Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 A funguje aj falošný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Na ????? jedna ruka staci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 (upraveno) A ještě nějaký to video z dneška To je paradne pojazdenicko, at dlouho sluzi !! Dufam ze nevadi ak pridem jedno trochu ?akcnejsie? video Upraveno 24. února 2018 uživatelem tedwine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hufnor Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 A ještě nějaký to video z dneška Člověče, měl by ses toho co nejdřív zbavit. Očividně měli ti felčaři varující už kdysi dávno před negativními účinky vysoké rychlosti a zrychlení na lidský organizmus recht.Je to vidět tak cca od 0:45. Za 2, šláp, za 3, šláp, za 4, šláp ... otřít frňák. A pak ještě několikrát. Není divu, že sis vzal příklad z Deadpoola a pořídil si rukavice s červenými prvky, aby na nich nebyla vidět ta krev, kterou si očividně musíš kvůli té drtivé akceleraci furt otírat z nosu. Tak ještě ty "brown pants" na to, když se v tomhle počasí vyskytne v zatáčce nějaká ta zapomenutá kaluž a je to.Jinak paráda! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Při testování jsem se nevešel pořádně do sedačky. Takže mám 5 týdnů na to, abych shodil aspoň pět kilo, nebo mně to bude stát 800 éček za novou karbonovou svini. Ach jo ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Ber to tak, ze je to dobra motivace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Jasně. A navíc budu krásnej :-) k večeři byla mrkev ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Kluci, nejak me jebe a resim nahradu za prodanou MX-5. Mam v pacu bude f11 530i nebo e90 330xi od kamose s manualem. Co Vám dava vetsi smysl? Aktualne jezdim s novou Insignii, ale potrebujeme dve auta. Ta 330xi me laka vic, protože je to mensi auticko, petka bude asi podobna Insi svym pojetim. Ale u te 330xi se boji, ze ta ctyrkolka muze zabit charakter auta. Co jsem cetl, tak xdrive u bawa moc nechvalej. A ještě ma ta 330xi oddelanej katak, coz je teda oprava snad ke sto litrum. Nicmene ma novou STK a krom sem tam blikajici se kontrolky jede auto dobre... Proste potrebuju "nutne" sestival, dokud jsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Classic Remise Berlin. Doporucuju vsem... Naprosto bozi misto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Ta bílá targa to je krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se