Pandera Odesláno 23. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2023 před 2 hodinami, moco napsal: No, ty díry z fabriky jsou ale ošetřené, resp. co jsem viděl spz natvrdo našroubované do zadního víka kufru, tak to "kvetlo", pravda je, že pod spz jsem se nedíval, takže připouštím, že se mohu mýlit, každopádně šrouby do spz je podle mě nevkusné řešení. Tak ty šrouby musí být barevně v souladu s RZ. Já mám řešeno plastovými krytkami. Je zde i pěkně vidět, jak těsně tam ta kamera je, přesto tam u Loudy narvali rámeček. Zadní do víka 5. dveří bych samozřejmě nešrouboval, tam to páska udrží a asi to při parkování není jak štrejchnout aby upadla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 23. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2023 Před hodinou, Vladar91 napsal: ...dozadu to nalepim tou 3m paskou. Pochopitelně před lepením pořádně očistit podklad, já oblibuju perchloretylen. Kvůli vosku, keramice atd. Dále je dobré si RZ mírně tvarově přizpůsobit, málokdy je tvar umístění dokonale plochý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 23. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2023 RZ mam na dvou malych, cca 3x3 cm, paskach 3M Dual Lock. Je to takovy suchy zip, ale to driv urvete naraznik nez to povoli. Odriznout se to musi strunou... pouzivam jen tohle, je to rychle, bez ramecku a drzi naveky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 23. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2023 (upraveno) Počkej, vždyť je to sucháč, to má bejt opakovaně odepínací? Pro tohle bych měl využití pro tankvak na mašině, ale pokud ten spoj nejde utrhnout, je mi na nic. Leda bych Tě špatně pochopil a odtrhnout nejdou jednotlivé strany od podkladu, což je samo žádoucí. Na RZ Ti tam nevadí velká škvíra? Upraveno 23. května 2023 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 23. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2023 (upraveno) Rozdelat to jde, jsou to takovy hribecky, zacvakne se to do sebe hlavickama a drzi neuveritelne. Kdyz mas moznost chytit za roh nebo zboku spoje, tak to od sebe oddelas. Ale na znacce jsem to mel par cm od kraju znacky a nemohl jsem se tam dostat. A kdyz jsem chytil kraje znacky a zabral, tak jsem ji ohnul Drzi to fakt paradne a kdyz to mas sikovne nalepeny, tak to bude fungovat jak potrebujes. Mezera mi nevadila, znacka ani pri vyssi rychlosti nedrncela nebo vydavala nejaky zvuky. Upraveno 23. května 2023 uživatelem antitomas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 Trochu se zpožděním, ale pár fotek z Jim Clark revival na Hockenheimu. Neuvěřitelná záležitost, kde se na rozdíl od současné F1 dá všechno osahat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 12. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2023 Sledovali jste Le Mans? Jak byste to zhodnotili? Tajně jsem doufal v bitvu Ferrari vs Porsche, ale Porsche tentokrát neuspělo, dokonce i Cadillac byl rychlejší, i když přiznám, že jsem letošní sezónu a jednotlivé stáje téměř neměl možnost průběžně sledovat. Původně jsem měl do LM jet (byl jsem tam už 2x), ale nevyšlo mi to, jeli tam naštěstí aspoň přátelé a znalci na slovo vzatí, tak se těším na jejich hodnocení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 14. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2023 @varjag Nádherné stroje . @Ivan Lelák Tak několikrát jsem se v průběhu závodu podíval, přál jsem to Ferrari po tolika letech a jen jsem si myslel, že líp se umístí Peugeoty. Zase tak moc pečlivě to dnes už nesleduji, a proto mě překvapil Cadillac, jak jim to jelo a zklamání z Porsche. Sledoval jsem to jako kluk tak od r. 1972, kdy mělo Ferrari auto 312PB, dnešní vozy jsou opravdu monstra : Já tyhle vozy viděl na živo pouze když se jezdila Intersérie v Mostě, někdy v r. 1983 - 5, líbily se mně Porsche 952 new man týmu Joest: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 14. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 Tak pokud nesednul, tak by mu neměla přijít pokuta za rychlou jízdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 Včerejší veterán jízda se vydařila, počasí přálo, vše klapalo jak mělo, jen vždy když v autě jedu, tak si vzpomenu, že bych měl doplnit klimu , Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 před 11 minutami, Vítek75 napsal: Včerejší veterán jízda se vydařila, počasí přálo, vše klapalo jak mělo, jen vždy když v autě jedu, tak si vzpomenu, že bych měl doplnit klimu , Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 před 12 hodinami, Vítek75 napsal: Včerejší veterán jízda se vydařila, počasí přálo, vše klapalo jak mělo, jen vždy když v autě jedu, tak si vzpomenu, že bych měl doplnit klimu , Alfička parádní. Já najezdil o víkendu skoro 500 km. A měl jsem měl stejné dilema s prázdnou klimou a vy.... jsem se na ni nakonec. pěkně okno dolů a loket ven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Sandman Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 páteční Sosnová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 Ten Jaguar je fakt jedinečný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 Ten Jaguar je krásný, měl jsem jednu dobu XJ 5,3 V12 sedan, bylo to nádherné auto, ale ten automat, ten automat. 6 - válec se v manuálu dělal, ale u 5,3 V12 si nejsem jistý...Pokud by šel XJS V12 sehnat v manuálu byla by to pecka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 V 24. 5. 2023 v 8:09, varjag napsal: Trochu se zpožděním, ale pár fotek z Jim Clark revival na Hockenheimu. Neuvěřitelná záležitost, kde se na rozdíl od současné F1 dá všechno osahat Nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 V 19. 6. 2023 v 21:14, Mr. Sandman napsal: páteční Sosnová Co to mas za stroj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Sandman Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 2 hours ago, uff said: Co to mas za stroj? My tam byli Miatou tohle je nějaká RX7 v karbonu s velkým turbem a na JPN značkách. Masakr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 16. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2023 zaujimavy motor, 500cc, 35kg, 120hp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se