childe Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 Když jsme u těch nadčasových aut nemělo by se zapomínat na... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 Jsem to otevrel a uplne se leknul, ze myslite tu hnusnou blitku od BMWAle no tak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 Pardoooon…a jeste sproste cornuli nazev modelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 V 7. 12. 2023 v 20:00, (Miloš) napsal: Nejsi bílá vrána, jseš zvrhlík vidím v tom služební káru dealera Invicty Ale na druhou stranu tyhle libůstky chápu, jedno z mejch nejoblíbenějších aut bylo XMko a jedno Scorpio druhý generace mám doteď, přestože se mi z něj úplně zvedal kufr, když vyjelo jako nový, stačilo u něj párkrát posedět po návratu z hospody a koukat do těch jeho divnejch očí Vysmátá Volha se tomu říkalo, měl jsem ho 2.3 AT kombika i XMko v 3.0, to bylo svezení nedávno o Škorpikovi byl někde článek a připomělo se mi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 (upraveno) 9 hours ago, McMarty said: XMko v benuínu 3,0 l byl můj dětský "vlhký" sen. tak to teda. o tom som snival, ale nakoniec som kupil R25.. moje prve auto za prve zarobene penezi. Dodnes nanho spominam, startrek. Ale XM je XM, ten dizajn robil Bertone a myslim ze to bolo vemi nefrancuzske a napriek tej silenej dobe aj skutocne nadcasove, to suhlasim Upraveno 8. prosince 2023 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 azteky, lamba a splasene elektrochladnicky.. prostaticky mangawagen snad nikomu neublizi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 před 7 hodinami, instant napsal: tak to teda. o tom som snival, ale nakoniec som kupil R25.. moje prve auto za prve zarobene penezi. Dodnes nanho spominam, startrek. Ale XM je XM, ten dizajn robil Bertone a myslim ze to bolo vemi nefrancuzske a napriek tej silenej dobe aj skutocne nadcasove, to suhlasim Jj, 5a2áca měla boží přístrojovku a ta moje někdy mluvila ne teda jako ta MOJE, ta mluví furt . Mangawagen je nadhernej přízrak, kamarad si pro něj teď byl, tak snad mi dá povozit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Instant,ode me mas pochvalu. Krasa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 (upraveno) @DavidLC jj moja 25ka mala kecafon, "die Fronthaube ist nicht geschlossen" to sa neda zabudnut a k tej mluvici zene.. nie nadarmo sa tomu hovori sedadlo smrti. ja to svojej musim pravidelne pripominat. ale stichne tak na max tri minuty. inac by jej vraj vystrelilo dekel @TLD dakujem Upraveno 9. prosince 2023 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 9 hours ago, instant said: azteky, lamba a splasene elektrochladnicky.. prostaticky mangawagen snad nikomu neublizi mmm, V8 atmosfera? chutovecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 V 9. 12. 2023 v 0:36, instant napsal: azteky, lamba a splasene elektrochladnicky.. prostaticky mangawagen snad nikomu neublizi Zdravím kolegu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 pekne auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 před 2 minutami, instant napsal: pekne auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 Prawdziwe cacko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 před 5 hodinami, xjr1 napsal: Zdravím kolegu Chlapi, dobře vy tak jak moc Lexus nežeru(rozuměj neutrální vztah), tak tohle je bomba. Design, V8 atmo, tak je to spravne. A instant jeste s tim nadhernym svetlym interierem… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerrou Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 Nove Bentley...navzdory všetkým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 Ještě že to neviděl táta. Měl jsem mu chuť dát aspon svůj VIF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 ONO je snad nejvíc kontrolovaná čerpačka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 Odbočím :-). ONO Popovice - Rajhrad u Brna, když jedu kolem, tak si vždy říkám, jestli to těm řidičům stojí za to, ....... čekat možná i půl hodiny na volný stojan, fronta 20ti až 30ti aut je úplně běžná. Když už by mi šlo čistě o ekonomickou stránku věci, tak raději budu v práci o půl hodiny déle a natankuji za 7 minut kde chci. Ale jak se říká: proti gustu žádný dišputát. Pokud je v palivu méně biosložky nebo je lépe aditivovaný, tak by to dávalo smysl. Na internetu jsem tyto informace nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se