Guest Alda Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Jarett: jo treba se svym archaickym kluznym loziskem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liqid Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 na živo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Alda Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Vyborne, hezci nez Ingy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steel Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 https://bulangandsons.com/bs-baselword-preview-tudor-north-flag/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
railmaster Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Skvelé, teraz už len počkať, kým in house dostane to správne puzdro, vhodné na vintage remene, niečo ako klasika na obrázku, hoci aj súčasný Ranger sa dá. Len rozumne s dátumovkou...aby nekričala, plné dno, min.100 m WR a je to! Expedičný model ako vyšitý. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exiztence Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
railmaster Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Na tom videu vyzerajú presvedčivejšie, ako na foto. Naživo by mohli prekvapiť. Neviete, aký základ má nový kaliber? Či je postavený na báze ETY, alebo na nejakom Rolex kalibre, prípadne je úplne novo navrhnutý, čo by bolo prekvapenie. Vyzerá účelne riešený s dôrazom na jednoduchý servis, čo by vyzeralo na nejaký koncernový počin od Rolexu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sashator Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Nejdřív mě moc nezaujaly, čím víc na ně koukám, tak se mi začínají líbit. Cifr je s tou žlutou takovej živej a tudíž zajímavej, inhouse super (i když bych ho klidně měl schovanej za plným dýnkem), integrovanej tah taky dobrej. Jen mám problém s tou lunetou- bude pekělně náchylná, radši bych měl keramiku nahoře (má krom designu nějaký smysl mít keramickou vložku pod ocelovou?)- ale chápu, že by pak hodinky trochu ztrácely na "toolovosti"....jinak osobně tam až takovou podobnost s Ingama nevidím, ale je pravda že náznaky tam jsou (tah, font čísel). Každopádně klasický Ingy s inhousem jsou v mých očích jinde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zmizík Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Já v tom furt vidím Eternity Diver a ty se mně vokoukaly za hodinu, co sem na ně viděl v hospodě. Přirovnávání k Omegám nebo IWC nechápu, navíc sem teď koutkem voka zahlíd RANGER a jdu zvracet. Tudory nenávidím snad ještě víc než damaška. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
sibirnaya Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 bud to bude nazivo propadak, nebo pecka. fotkam uz stoprocentne neverim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sibirnaya Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Já v tom furt vidím Eternity Diver a ty se mně vokoukaly za hodinu, co sem na ně viděl v hospodě. Přirovnávání k Omegám nebo IWC nechápu, navíc sem teď koutkem voka zahlíd RANGER a jdu zvracet. Tudory nenávidím snad ještě víc než damaška. :D to mas pravdu, kde je asi tem nasim konec? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zmizík Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Čert ví. Ale zrovna tydle Eterny vypadaly na obrázku 20x líp než ve skutečnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kloubik Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 na živo Strojek super, na ilustracnich fotkach se mi dost libily, ale z tehle zive fotky mi prijde to pouzdro trochu divny, nedotazeny, nejak to nefunguje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarett Posted March 18, 2015 Author Report Share Posted March 18, 2015 Závěr bych dělal, až je uvidíme ? Mě přijdou jako fajn hodinky "do práce" ke stroji i lopatě Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandicoot Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 (edited) KonTiki Diver jsem k tomu řadil hned ráno. A teď, vzhledem k lunetě, v tom vidím Seiko tuším Landmastery, takový ty s čudlem na dvanáctce, co měl Viktor... Edited March 18, 2015 by bandicoot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest YPO Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 scela výmečně souhlasím s plešounem .... sou hnusný .... jediný co na nich oceňuju je indikátor rezervy chodu .... to by mňelo bejt na každejch hodinkách povině Link to comment Share on other sites More sharing options...
railmaster Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Strojek super, na ilustracnich fotkach se mi dost libily, ale z tehle zive fotky mi prijde to pouzdro trochu divny, nedotazeny, nejak to nefunguje. Z tohto pohľadu to puzdro dosť odstáva od ruky a tá základňa vyzerá hrubo a trochu lacno. Čo fotka, to iný dojem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid_A Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Strojek super, na ilustracnich fotkach se mi dost libily, ale z tehle zive fotky mi prijde to pouzdro trochu divny, nedotazeny, nejak to nefunguje. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peta-Biker Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Lepsi foto http://www.watchonista.com/2914/watchonista-blog/news/tudor-baselworld-2015-novelties-one-house-caliber Link to comment Share on other sites More sharing options...
OndraPod Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 To "zalomeni" nozek je mozna zbytecne moc ostry, ale docela to ladi se zbytkem hodinek. Prijdou mi takovy kompaktni, jednoduchy, proste paradni tool hodinky, jeste mohly byly piskovany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts