Jump to content

Tudor North Flag

Jarett

Recommended Posts

No ak to pojmu rozumne, tak ponuknu kov, kozu a gumu + pripadne nejake farebne kombinacie a to by 90% chronomagorov malo v pohode uspokojit. Predsa len moc paneraistov 40mm asi nezaujme :D

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tvl, miliony do vývoje a strojek bez dekorace  :death:

+1

Připadají mi super, za tu cenu těžko hledat konkurenci to že je to "skoro" Rolex s inhousem pak muže byt jak klad tak zápor.

tudor pokracuje v jasnym "vymezovani" se. zajimavy

Tak prej 3500 USD, to je pro me prekvapko. Na Instagramu uz jsou fotky. Ale nejak mi z mobilu nejde s tim nic udelat. Tak az rano. Nebo nekdo jinej. :)

Ten strojek je mimochodem docela hnusnej. :D

Tudor North Flag ... mě se to líbí moc. Strojek MT5621upravený pískováním vypadá technicky chladně a to mi k těmto hodinkám sedí. Křemíkový vlásek je bonus a 70h rezerva potěší. Prostě klasické ToolWatch :)

Tvl, miliony do vývoje a strojek bez dekorace  :death:

a co by's ocekaval za dekoraci na 'tool' hodinkach? ;) myslim, ze jsou zamerne bez dekorace... inspirace OQ je zjevna a mozna prave proto se mi moc libi... v evrope maji byt za 3,500 euro, coz je dobra cena.

@alda: a maji kremik! ;)

vsimnete si te 'mini' stezejky u tahu...

http://www.fratellowatches.com/tudor-north-flag-introduced-during-bloggers-evening/

Tudor?s caliber MT5621 has been designed, developed and produced in-house, including the production of the most important and essential parts. The movement has been optically finished using laser techniques, the rotor is made of tungsten and has a nice Tudor engraving. Although we love the in-house movement, the appearance of the movement would have also allowed a closed case back in my humble opinion. However, if someone ticked ?in-house movement? on his requirements list when buying a watch, he is probably eager to visually enjoy it as well. The Tudor North Flag caliber MT5621 movement has a power reserve of 70 hours, which is a huge plus above competitive ETA movements from Swatch Group or similar Sellita movements. The movement also has an anti-magnetic hair spring, made of silicon.

150317_DSC_5075.jpg

150317_DSC_5085.jpg

150317_DSC_5132.jpg

Edited by IzTaPa