Jump to content

Tudor North Flag

Jarett

Recommended Posts

Ale vždyť minimálně u Pelagosu bylo na Baselu oficiálně řečeno, že se cena oproti současné zvedne jen o 200 USD/EUR/CHF (ono je to dnes jedno). Objevilo se na to většině tehdejších preview.

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ale vždyť minimálně u Pelagosu bylo na Baselu oficiálně řečeno, že se cena oproti současné zvedne jen o 200 USD/EUR/CHF (ono je to dnes jedno). Objevilo se na to většině tehdejších preview.

Pelagosy byly pred růstem CHF za 90 po zdražení jestli to šlo nahoru o 20% tak by byly 108 a navrh 200e což by +- odpovídalo.

Pelagos u Bechyneho 1,5 mesice zpatky za 100 a par korun navic.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...

Nevime celkove rozmery North Flag? Nikde jsem nenasel vysku, v CR budou asi kdy, ze bych se zasel juknout nazivo.

• 3 months later...

Volala mi dnes slečna z Hodinářství Bechyně. Zítra jim dorazí první North Flag. Cena na tahu je 97 000 CZK. Pokud jsem správně pochopil, tak dorazí pouze jedny (mýlka možná)

To je docela slušná cena, tuším že i odpovídá tomu, co se odhadovalo na jaře. Jdeš do nich? :-)

To je docela slušná cena, tuším že i odpovídá tomu, co se odhadovalo na jaře. Jdeš do nich? :-)

waranne,to je sice dobra otazka,ale spravna otazka zni: A nechas si pak u valise dodekorovat strojek,aby nevypadal jako ze seiko5?:-D :-D

waranne,to je sice dobra otazka,ale spravna otazka zni: A nechas si pak u valise dodekorovat strojek,aby nevypadal jako ze seiko5?:-D :-D

To naštěstí řešit nemusím :-). Tak či onak se těším až je uvidím naživo, ale do koupě se rozhodně nehrnu ;-)

Včera jsem byl u Bechyněho a letmo je omrk. Přišly mi teda dost velký a rangery ještě větší..

I na tvou ruku velky? Tak to asi vyrazim taky,to by mohl byt zajimavej kousek. Na cumendu urco.