Mitak Posted May 2, 2015 Report Share Posted May 2, 2015 Ale vždyť minimálně u Pelagosu bylo na Baselu oficiálně řečeno, že se cena oproti současné zvedne jen o 200 USD/EUR/CHF (ono je to dnes jedno). Objevilo se na to většině tehdejších preview. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exiztence Posted May 2, 2015 Report Share Posted May 2, 2015 Ale vždyť minimálně u Pelagosu bylo na Baselu oficiálně řečeno, že se cena oproti současné zvedne jen o 200 USD/EUR/CHF (ono je to dnes jedno). Objevilo se na to většině tehdejších preview.Pelagosy byly pred růstem CHF za 90 po zdražení jestli to šlo nahoru o 20% tak by byly 108 a navrh 200e což by +- odpovídalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tano Posted May 2, 2015 Report Share Posted May 2, 2015 Pelagos u Bechyneho 1,5 mesice zpatky za 100 a par korun navic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liqid Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 Slušný. Už dlouho jsem nebyl takhle zvědavej, až nějaký hodinky vyzkouším naživo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tano Posted June 23, 2015 Report Share Posted June 23, 2015 Nevime celkove rozmery North Flag? Nikde jsem nenasel vysku, v CR budou asi kdy, ze bych se zasel juknout nazivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted September 29, 2015 Report Share Posted September 29, 2015 Volala mi dnes slečna z Hodinářství Bechyně. Zítra jim dorazí první North Flag. Cena na tahu je 97 000 CZK. Pokud jsem správně pochopil, tak dorazí pouze jedny (mýlka možná) Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted October 1, 2015 Report Share Posted October 1, 2015 Volala mi dnes slečna z Hodinářství Bechyně. Zítra jim dorazí první North Flag. Cena na tahu je 97 000 CZK. Pokud jsem správně pochopil, tak dorazí pouze jedny (mýlka možná)To je docela slušná cena, tuším že i odpovídá tomu, co se odhadovalo na jaře. Jdeš do nich? :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid_A Posted October 1, 2015 Report Share Posted October 1, 2015 To je docela slušná cena, tuším že i odpovídá tomu, co se odhadovalo na jaře. Jdeš do nich? :-) waranne,to je sice dobra otazka,ale spravna otazka zni: A nechas si pak u valise dodekorovat strojek,aby nevypadal jako ze seiko5?:-D :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted October 1, 2015 Report Share Posted October 1, 2015 waranne,to je sice dobra otazka,ale spravna otazka zni: A nechas si pak u valise dodekorovat strojek,aby nevypadal jako ze seiko5?:-D :-DTo naštěstí řešit nemusím :-). Tak či onak se těším až je uvidím naživo, ale do koupě se rozhodně nehrnu ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted October 2, 2015 Report Share Posted October 2, 2015 To je docela slušná cena, tuším že i odpovídá tomu, co se odhadovalo na jaře. Jdeš do nich? :-) Dnes se na ně zajdu podívat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CEGY Posted October 2, 2015 Report Share Posted October 2, 2015 Včera jsem byl u Bechyněho a letmo je omrk. Přišly mi teda dost velký a rangery ještě větší.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HondzaX Posted October 2, 2015 Report Share Posted October 2, 2015 Pokud uvažujete nad koupí a pokud skutečně k Bechyňemu přišly jen jedny, tak s nákupem vyčkejte do soboty - chtěl bych se na ně ještě také zajít podívat :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
efreeti Posted October 2, 2015 Report Share Posted October 2, 2015 A nebo u Bechyňů rozrazí dveře nějaká čínská výprava a máte po srandě všichni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josef01 Posted October 2, 2015 Report Share Posted October 2, 2015 Ta žlutá mě nebere obecně u hodinek ani u North Flag, ten průhled na nehezkej strojek si taky mohli odpustit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted October 2, 2015 Report Share Posted October 2, 2015 za chvíli tam vyrážím :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted October 2, 2015 Report Share Posted October 2, 2015 Tak nezapoměň na report včetně fotek :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted October 2, 2015 Report Share Posted October 2, 2015 Včera jsem byl u Bechyněho a letmo je omrk. Přišly mi teda dost velký a rangery ještě větší..I na tvou ruku velky? Tak to asi vyrazim taky,to by mohl byt zajimavej kousek. Na cumendu urco. Link to comment Share on other sites More sharing options...
People Posted October 2, 2015 Report Share Posted October 2, 2015 (edited) Bechyne by Vas tam mohol zvazat autobusmi.. pridat studene parky a teple pivo a hned by si prilepsil na zimu. Edited October 2, 2015 by People Link to comment Share on other sites More sharing options...
CEGY Posted October 2, 2015 Report Share Posted October 2, 2015 I na tvou ruku velky? Tak to asi vyrazim taky,to by mohl byt zajimavej kousek. Na cumendu urco.To asi né, na ruku by byly asi ok. Spíš mě to nějak překvapilo proporčně.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts