petr_cha Posted May 1, 2016 Report Share Posted May 1, 2016 (edited) Minuly vikend jsem je mel u Bechyneho na ruce.... Hluboky dojem to zanechalo :-) .. Jsou super, ta modra byla lepší nez na fotkach.. Kdyz BB, tak stary s etou.... kdyz Pelagosy, tak modry s novym inhousem... Tak bych to videl... To by byla dvojka... :-) Edited May 1, 2016 by petr_cha Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombed Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 Kurnik Tombede, ty modráky (a jak jsem byl zpočátku proti nim) se mi začínají líbit víc a víc....Že jo Wizzane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daemonultimate Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 Jsou opravdu parádní, o tom žádná. Navíc, když vidíš modráky, končí počítání řádků a in-house to jistí Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombed Posted May 5, 2016 Report Share Posted May 5, 2016 Hluboká modř, pokaždé jiné, černá je out! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolas Posted May 5, 2016 Report Share Posted May 5, 2016 Tos fajne su... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted May 5, 2016 Report Share Posted May 5, 2016 Ta modra vypada fakt dobre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Porsche_911 Posted May 5, 2016 Report Share Posted May 5, 2016 Krásné!Jak funguje ten patentovaný pružný tah při běžném nošení? Je to pohodlné? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombed Posted May 5, 2016 Report Share Posted May 5, 2016 Jaxviňa... Pružina ti to natahuje přesně podle natékání ruky... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Porsche_911 Posted May 5, 2016 Report Share Posted May 5, 2016 To je chytré Jak na tu modrou reaguje okolí? A jinak, jak se ti líbí ty drobné designové změny oproti verzi s ETA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombed Posted May 5, 2016 Report Share Posted May 5, 2016 Na modrou reagují dobře, osobně jsem měl modré hodinky vždycky rád (Doxa 5000 Carribean, které Sibiř, jemuž jsem je prodal dodnes nepustil, asi jeho rekordmanky), baví mě ta měnící se barva podle intenzity světla, což se u černých hodinek nekoná, 3 řádky navíc mi nevadí, jediná změna je chybějící lumi na 3 vedle datumky, způsobená větším rozměrem inhousu oproti ETĚ, což mi nevadí (měl jsem i černou verzi) jsou vyšší o cca 1mm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggrand Posted May 5, 2016 Report Share Posted May 5, 2016 Krásné!Jak funguje ten patentovaný pružný tah při běžném nošení? Je to pohodlné?Tak hlavně, pokud si neubereš dílky na tahu, tak pružinový mód na holé ruce neunosíš, protože je dostupný jen jako nejdelší varianta předcházená 3 pevnýma polohama. Zkrátka to je vychytávka do vody na neopren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombed Posted May 5, 2016 Report Share Posted May 5, 2016 Tak hlavně, pokud si neubereš dílky na tahu, tak pružinový mód na holé ruce neunosíš, protože je dostupný jen jako nejdelší varianta předcházená 3 pevnýma polohama. Zkrátka to je vychytávka do vody na neopren.No tak samozřejmě tři polohy a potom pružina, ale je to o tom jak si kdo nastaví tah, neznamená to, že to unosíš jen na neoprenu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Porsche_911 Posted May 5, 2016 Report Share Posted May 5, 2016 Na modrou reagují dobře, osobně jsem měl modré hodinky vždycky rád (Doxa 5000 Carribean, které Sibiř, jemuž jsem je prodal dodnes nepustil, asi jeho rekordmanky), baví mě ta měnící se barva podle intenzity světla, což se u černých hodinek nekoná, 3 řádky navíc mi nevadí, jediná změna je chybějící lumi na 3 vedle datumky, způsobená větším rozměrem inhousu oproti ETĚ, což mi nevadí (měl jsem i černou verzi) jsou vyšší o cca 1mm.Aha, půjdu se na ně podívat naživo. Mám teď Black Bay Blue, které se mi moc líbí a tam je ta modrá hodně konzervativní a musím si na ten kontrast mezi nimi zvyknout. Netušil jsem, že jsou o 1mm vyšší.Ty řádky extra jsou dle mého zbytečné, navíc to nejsou moc zajímavé informace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Porsche_911 Posted May 5, 2016 Report Share Posted May 5, 2016 Tak hlavně, pokud si neubereš dílky na tahu, tak pružinový mód na holé ruce neunosíš, protože je dostupný jen jako nejdelší varianta předcházená 3 pevnýma polohama. Zkrátka to je vychytávka do vody na neopren.Aha, to vypadalo jako, že ty 3 pevné polohy jsou mikroregulace a natahuje se to nezávisle na nich. Nevadí, kdyžtak uberu dílky. Neoprenu si zase tak moc neužiju. Když potápění tak bez přístrojů, a když už moře tak teplejší. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggrand Posted May 5, 2016 Report Share Posted May 5, 2016 No tak samozřejmě tři polohy a potom pružina, ale je to o tom jak si kdo nastaví tah, neznamená to, že to unosíš jen na neoprenu...No, co si pamatuju ze srazu, tak ta pružina není zas tak pružná na to, aby se to dalo použít jako staré pružné tahy, nezbyde než to zkusit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Porsche_911 Posted May 6, 2016 Report Share Posted May 6, 2016 Pro zajímavost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Porsche_911 Posted May 6, 2016 Report Share Posted May 6, 2016 Na modrou reagují dobře, osobně jsem měl modré hodinky vždycky rád (Doxa 5000 Carribean, které Sibiř, jemuž jsem je prodal dodnes nepustil, asi jeho rekordmanky), baví mě ta měnící se barva podle intenzity světla, což se u černých hodinek nekoná, 3 řádky navíc mi nevadí, jediná změna je chybějící lumi na 3 vedle datumky, způsobená větším rozměrem inhousu oproti ETĚ, což mi nevadí (měl jsem i černou verzi) jsou vyšší o cca 1mm.Našel jsem, že jsou vyšší o 0.5mm. Akorát není jasné, jestli do výšky nebo do hloubky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Porsche_911 Posted May 6, 2016 Report Share Posted May 6, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jenik77 Posted May 6, 2016 Report Share Posted May 6, 2016 to je puvodni eta. tady je inhouse kalibr, ktery v nich opravdu je: mt5621 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombed Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Nějak nám ta modrá usla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts