Jump to content

Tudor Pelagos Blue

Baker

Recommended Posts

Minuly vikend jsem je mel u Bechyneho na ruce.... Hluboky dojem to zanechalo :-) .. Jsou super, ta modra byla lepší nez na fotkach..

Kdyz BB, tak stary s etou.... kdyz Pelagosy, tak modry s novym inhousem... Tak bych to videl... To by byla dvojka... :-)

Edited by petr_cha

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Na modrou reagují dobře, osobně jsem měl modré hodinky vždycky rád (Doxa 5000 Carribean, které Sibiř, jemuž jsem je prodal dodnes nepustil, asi jeho rekordmanky), baví mě ta měnící se barva podle intenzity světla, což se u černých hodinek nekoná, 3 řádky navíc mi nevadí, jediná změna je chybějící lumi na 3 vedle datumky, způsobená větším rozměrem inhousu oproti ETĚ, což mi nevadí (měl jsem i černou verzi) jsou vyšší o cca 1mm.

Krásné!

Jak funguje ten patentovaný pružný tah při běžném nošení? Je to pohodlné?

Tak hlavně, pokud si neubereš dílky na tahu, tak pružinový mód na holé ruce neunosíš, protože je dostupný jen jako nejdelší varianta předcházená 3 pevnýma polohama. Zkrátka to je vychytávka do vody na neopren.

Tak hlavně, pokud si neubereš dílky na tahu, tak pružinový mód na holé ruce neunosíš, protože je dostupný jen jako nejdelší varianta předcházená 3 pevnýma polohama. Zkrátka to je vychytávka do vody na neopren.

No tak samozřejmě tři polohy a potom pružina, ale je to o tom jak si kdo nastaví tah, neznamená to, že to unosíš jen na neoprenu...

Na modrou reagují dobře, osobně jsem měl modré hodinky vždycky rád (Doxa 5000 Carribean, které Sibiř, jemuž jsem je prodal dodnes nepustil, asi jeho rekordmanky), baví mě ta měnící se barva podle intenzity světla, což se u černých hodinek nekoná, 3 řádky navíc mi nevadí, jediná změna je chybějící lumi na 3 vedle datumky, způsobená větším rozměrem inhousu oproti ETĚ, což mi nevadí (měl jsem i černou verzi) jsou vyšší o cca 1mm.

Aha, půjdu se na ně podívat naživo. Mám teď Black Bay Blue, které se mi moc líbí a tam je ta modrá hodně konzervativní a musím si na ten kontrast mezi nimi zvyknout. 

Netušil jsem, že jsou o 1mm vyšší.

Ty řádky extra jsou dle mého zbytečné, navíc to nejsou moc zajímavé informace :D 

2u43spz.jpg

Aha, to vypadalo jako, že ty 3 pevné polohy jsou mikroregulace a natahuje se to nezávisle na nich. Nevadí, kdyžtak uberu dílky. Neoprenu si zase tak moc neužiju. Když potápění tak bez přístrojů, a když už moře tak teplejší.

No tak samozřejmě tři polohy a potom pružina, ale je to o tom jak si kdo nastaví tah, neznamená to, že to unosíš jen na neoprenu...

No, co si pamatuju ze srazu, tak ta pružina není zas tak pružná na to, aby se to dalo použít jako staré pružné tahy, nezbyde než to zkusit.

Našel jsem, že jsou vyšší o 0.5mm. Akorát není jasné, jestli do výšky nebo do hloubky.

• 4 weeks later...