Exiztence Posted November 26, 2015 Report Share Posted November 26, 2015 Na tu hodinovou ručičku (palcát alá Žižka), se těžko kouká :-)Snowflake je pecka :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted November 26, 2015 Report Share Posted November 26, 2015 (edited) -> trochu připomínají nové Omegy SM Spectre :-) Kde tam máš nějakou podobnost? Edited November 26, 2015 by Moty Link to comment Share on other sites More sharing options...
semi001 Posted November 26, 2015 Report Share Posted November 26, 2015 Kde tam máš nějakou podobnost? No skoro totožné Jinak milí moťáku, gratulace, jsou velmi povedené Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted November 26, 2015 Report Share Posted November 26, 2015 Maj lunetu a korunku, v podstatě fejk:) Jinak na fotkách mi tydle modrý moc nejednou, ale naživo je to jiný kafe. Paráda a gratulace.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted November 26, 2015 Report Share Posted November 26, 2015 díky kluci, modrá je fakt dobrá;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exiztence Posted November 26, 2015 Report Share Posted November 26, 2015 Maj lunetu a korunku, v podstatě fejk:) Jinak na fotkách mi tydle modrý moc nejednou, ale naživo je to jiný kafe. Paráda a gratulace..Ještě taky ukazují čas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyfox Posted November 28, 2015 Report Share Posted November 28, 2015 tak panove, od vcerejska jsem taky majitelem novych inhouse Pelagos... jsou to skvele hodinky, moderni, robustni, muzni.. navic jsem sehral proti sobe 2 dealerov a tak jsem vyjednal slevu 7% a rok navic zaruku Link to comment Share on other sites More sharing options...
xcmaniax Posted November 28, 2015 Report Share Posted November 28, 2015 Vypadají parádně, gratulace! blbý dotaz, kolik vlastně stojí?:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyfox Posted November 28, 2015 Report Share Posted November 28, 2015 u Bechyne 117000Kcretail tady v UK je 3020gbp, navic -- ted je asi nejlepsi cas na porizeni inhouse Pelagose -- momentalne jich cena je temer stejna, jak staryho, takze excellen value proposition. Jak jsem pozoroval, Tudor taky zvysuje ceny (napr.BBay u bechyne stali v 2014 76t, ted 91t!) a cena soucasnych inhouse Pelagos je spis dumpingova (titan, inhouse, helium escape, bracelet ,atd)... ockeavam, ze do roka -dvou budou 20-30%vys., takze kdyz si je nekdo ted koupi a pak za 2-3r proda, tak v podstate nosil hodinky zadarmo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhead Posted November 28, 2015 Report Share Posted November 28, 2015 20-30 % nahoru asi tezko, to by si radsi kazdy koupil suby, ale jinak dobra volba, gratuluju.. ockeavam, ze do roka -dvou budou 20-30%vys., takze kdyz si je nekdo ted koupi a pak za 2-3r proda, tak v podstate nosil hodinky zadarmo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frantik Posted November 28, 2015 Report Share Posted November 28, 2015 Teorie je to hezká, ale nesmyslná :-) Ale hodinky pekny :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyfox Posted November 28, 2015 Report Share Posted November 28, 2015 Teorie je to hezká, ale nesmyslná :-) Ale hodinky pekny :-)kdyz zvysili black baye za rok o temer 20% (s ETA), nevidim duvod proc by nezvysovali podobnim zpusobem pelagosy, navic v 2-3r horizontu; navic oproti BB rustovy potencial opravdu maji... soucasna cena inhouse je opravdu poddimenzovana (v porovnani s titan/inhousama) nicmenej,stejne jsem je nekupoval kvuli tomuto, to by byla pouze tresnicka na dorte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tano Posted November 28, 2015 Report Share Posted November 28, 2015 Pelagos jsou bozi, gratuluji!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VitekB Posted November 28, 2015 Report Share Posted November 28, 2015 Ve srovnání s ne-inhouse modelem vypadá cifr bez lumibodu na trojce prostě strašně. Rámeček kolem datumovky by vzhledu nesmírně pomohl, tohle je jak fake sebe sama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McStinger Posted November 28, 2015 Report Share Posted November 28, 2015 Dík. Som rozmýšľal, že čo mi na nich pripadá divné. Presne toto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted November 29, 2015 Report Share Posted November 29, 2015 Pelagos... jsou to skvele hodinky, Kolego gratuluju k dalším inhouse Pelagos na foru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted November 29, 2015 Report Share Posted November 29, 2015 Ve srovnání s ne-inhouse modelem vypadá cifr bez lumibodu na trojce prostě strašně. Rámeček kolem datumovky by vzhledu nesmírně pomohl, tohle je jak fake sebe sama. Dík. Som rozmýšľal, že čo mi na nich pripadá divné. Presne toto.Prijde mi to jako zbytečná histerie, ale proti gustu;-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
McStinger Posted November 29, 2015 Report Share Posted November 29, 2015 Prijde mi to jako zbytečná histerie, ale proti gustu;-)) To nie je hipstéria. Skrátka mi na nich čosi pripadalo iné a prisudzoval som to iba románu na ciferníku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted November 29, 2015 Report Share Posted November 29, 2015 Vždyť jo, me se treba Tvoje Citizen s 20 barvami a 15 rucickama strašně libej a myslim to fakt upřímně;-)) každému se libi neco a to je dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizard-ov Posted November 29, 2015 Report Share Posted November 29, 2015 Moty, nenech si to znechutit, oni je chtějí od Tebe koupit, tak srážejí cenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts