solidus Odesláno 19. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2022 New member of Tudor family Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cancri Odesláno 19. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2022 @solidus Gratulace, ta modra je hodne specificka a zaroven fantasticka. Enjoy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 19. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2022 Taky je po čase větrám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 21. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2022 Bojuju s tahem - hodinky mi byly nepříjemně volné (spona stažená na poslední pozici), nechal jsem si tedy zkrátit u Bechyněho tah o jeden článek, ale nyní mě hodinky trochu tlačí i když má sponu v té čtvrté pozici, která umožňuje "propružení" spony, snad si rozumíme. Tak jsem z toho takový rozhozený a nic mezi prakticky není. Jinak zpracování parádní, modrá přesně aby nebyla jedovatá a zas aby nebyla nevýrazná. Příjemná změna po všech těch "lesklých" potápkách s AR, keramikou, leštěnými plochami, atd. Nicméně absence AR z nich dělá takové trochu Seiko 5 Zvykám si na váhu, nevím, jestli je nižší váha pro mě plus nebo mínus Famózní záležitost. Nechal jsem si ukázat Black Bay Bronze a z těch teda nespím PS: vtipná historka na závěr, v Teplicích u Provazníka značku Tudor neznají ... ale tak neva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba22 Odesláno 21. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2022 Za mě tah sedí na100%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba22 Odesláno 21. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2022 Je ale pravda, že na první dobrou to taky nevypadalo. Podle mě jde jen o zvyk, články jsou na rozdíl od jiných flexibilní po obouch stranách a to zřejmě vyvolávají pocit volnosti.! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 Dobré ráno, asi jsem se nevyjádřil pochopitelně. Než jsem nechal tah zkrátit o jeden článek, byly mi opravdu nepříjemně volné, částečně se protáčely, cestovaly, nemám to jednoduše rád. Po zkrácení to je po hodině nošení s otiskem článků kolem zápěstí a to mám sponu povolenou na mikroregulaci, co to jde. Myslel jsem, že rozpětí mikroregulace odpovídá cca právě jednomu článku, takže by neměl být problém. Jsem prostě někde mezi. Lépe už to asi nedokážu vysvětlit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 Já tě chápu, ale tím, že regulace cca odpovídá článku nedokážu pochopit, že ti to nejde nastavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 Presne, to museli zkratit o dva, pac jinak to nedava smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mironfs Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 mozno by som skusil toto? https://unclestraps.com/collections/pelagos-42mm/products/half-link-for-stock-bracelet-tudor-pelagos-titanium Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 (upraveno) V 22. 11. 2022 v 14:03, Moty napsal: Já tě chápu, ale tím, že regulace cca odpovídá článku nedokážu pochopit, že ti to nejde nastavit Přesně tuhle myšlenku jsem se snažil vyjádřit před 20 hodinami, nickolas napsal: Presne, to museli zkratit o dva, pac jinak to nedava smysl. Zpátky v pytlíčku jsem dostal 1 článek a i pohledově mi to tak přijde ... před 5 minutami, mironfs napsal: mozno by som skusil toto? https://unclestraps.com/collections/pelagos-42mm/products/half-link-for-stock-bracelet-tudor-pelagos-titanium Hodně dobrý, tohle velmi zvážím a asi do toho půjdu. Pokud tam nekecají If you can't get the perfect fit on your Tudor Pelagos Titanium, you're not alone. Many Tudor owners experience this exact frustration tak nejsem sám Upraveno 23. listopadu 2022 uživatelem solidus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mironfs Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 skoda ze si to neriesil skor, minuly stvrtok mali aj free shipping Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 @solidus Kdybys někdy ze S. Čech jel po D8 na jih tak se ozvi, můžem to porovnat, jak to, že mě to sedí skvěle a Tobě blbě;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 @solidus, @Moty Já jsem to zažil taky. Mám rád, když na mikroregulaci můžu povolit (u jakejchkoliv), tj. nejlíp ať je mikroregulace co nejvíc zavřená. Ale Pelagosy, to byl trochu boj. Nejdřív se mi zdály volný i při zavřeným mikro, tak jsem ubral článek (dělal jsem si to sám, takže vím, že jsem ubral jeden ) a ejhle, už jsem musel povolit mikro a byly mi těsný. I když uznávám promakanost spony a pružnou polohu, musím mít hodinky spíš volnější, takže jsem obratem ten článek opět přidal. Jako jo, jsou volnější, taky bych užil půldílek (jestli existuje, nevím...), ale jinak ok. Mám štěstí, že snesu celkem dost volný hodinky a nevadí mi to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 Hodil jsem oko na strejdu gugla a musím říct, že tenhle problém řeší velké množství lidí ... jakože velké. Řešením je půldílek a nebo tenhle hack ... nevím, jestli se mám smát, nebo brečet https://www.youtube.com/watch?v=CJnr-6wstGg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 já se směju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 … happy Tudoring Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba22 Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 Podle mého názoru je vše v patentované konctrukci tahu. Jak uchycení k pouzdru tak celý mechanismus spony. Vše je pouze o zvyku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 Drsný, fakt happy tudoring Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba22 Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 Jó, asi máš pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se