ohrenstein Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2016 Tak se mi podařilo narvat NATO na Outdoor Protect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 https://blog.chronoshop.cz/?p=2528 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 Tak se mi podařilo narvat NATO na Outdoor ProtectPěkné. Jak se ti jeví ten Protect u Archimede? Funguje, nebo se dá normálně poškrábat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 https://blog.chronoshop.cz/?p=2528 Všechno jsou to překrásný fotky. A řemeny hodinkám slušej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 Pěkné. Jak se ti jeví ten Protect u Archimede? Funguje, nebo se dá normálně poškrábat? Tak zatím nejsou poškrábané, do kontaktu už přišli, takže to asi funguje.což mi připomíná jedno video shrnutí videa po roce užívání je pouzdro bez poškrábání kromě dýnka, které není tvrzené. Jen na tahu u spony měl lehkou lišku, ale nechtělo se mu to posílat do Německa, kde by mu to bez řečí vyměnili(někomu to rezne a někomu ne takhle mi to říkali v Chronoshopu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 Zajímavé. Dík za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 Všechno jsou to překrásný fotky. A řemeny hodinkám slušej. Díky! A máš pravdu, s řemeny se na těhle pilotkách dá pěkně vyhrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 http://www.archimede-uhren.de/uhren/automatik-outdoor/protect.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 Ty modré jsou úžasné, už jsem naivně myslel, že mám další kousek téměř vybraný, ale tito odolní šmoulíci řádně zamíchali karty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Musím se pochlubit, včera jsem po krátké úvaze koupil Archimede Pilot 42 A na černém řemenu. Původně jsem si šel pro Laco, ale prostě mi nesedly na ruku, zatímco Archimede padnou parádně. Přemýšlel jsem i nad Stowa, ale neměli pro mě ideální rozměr 42mm a neměl jsem je kde vyzkoušet. Archimede jsou za ty peníze naprosto super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Přesně tak. Gratuluje ke skvělé volbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Ještě fotka na ruce. Musím říct, že mě překvapilo, jak mi 42mm padly. Obecně nemám přehnaně velké zápěstí, nosím standardně 40mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 (upraveno) Laco jsou "klasika", ale málo komu sedí tak dobře jak Archimede. Gratuluju k volbě Upraveno 20. prosince 2016 uživatelem (z)denny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 42 je takový univerzální rozměr. Padne skoro každému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Laco jsou "klasika", ale málo komu sedí tak dobře jak Archimede. Gratuluju k volbě Přesně tak, nevím jestli to bylo tvarem pouzdra, tvarem těch nožiček nebo čím, zkusil jsme několik modelů a z ničeho jsem prostě neměl dobrý pocit. Možná ještě vyzkouším ty Stowa až zas budu v Německu a uvidím, každopádně se musím trochu kacířsky přiznat, že nemám moc rád to modré lemovaní ručiček (i když chápu že to k tomu patří) u klasických b-uhr, což zrovna Stowa mají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 (upraveno) http://www.archimede-watches.com/outdoor-ol-sh-523.html http://www.archimede-watches.com/outdoor-black-pvd-case-and-band-black-dial.html The OutDoor Protect is equipped with a hardened ICKLER steel case. The special hardining process has the following properties: - Hardness ca. 1200 HV - Thickness of the hardened layer: ca. 30?m - No on top coating but a diffusion of carbon. No spalling.After the surface treatment the case main part and the bezel are hardened. Due to the enormous increase of the hardness up to ca. 1200HV the OutDoor Protect gets an excellent shield against scratches and other damages of the surface and is therefore even better equipped for all kind of excursions and outdoor-adventures. Upraveno 10. ledna 2017 uživatelem maxipesfik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Jo, ty černý Outdoory se mi líbí moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PJK Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Letos je krásná zima! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferdinandtreti Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 (upraveno) Zdravím, viete niekto potvrdiť alebo vyvrátiť (najlepšie s nejakým dôveryhodným zdrojom), či resp. čo za hodinky spoločnosť Ickler vyrábala v období WW2? Konkrétne ma zaujíma, či sa podieľali na výrobe B-Uhr. Tento článok tvrdí, že áno, no napr. oficiálna stránka Ickler sa o ničom konkrétnom z minulosti nezmienuje. Nie, že by to bolo rozhodujúce pri výbere hodiniek, ale chcel by som to vedieť čisto zo zaujímavosti Upraveno 19. ledna 2017 uživatelem ferdinandtreti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2017 Zdravím, viete niekto potvrdiť alebo vyvrátiť (najlepšie s nejakým dôveryhodným zdrojom), či resp. čo za hodinky spoločnosť Ickler vyrábala v období WW2? Konkrétne ma zaujíma, či sa podieľali na výrobe B-Uhr. Tento článok tvrdí, že áno, no napr. oficiálna stránka Ickler sa o ničom konkrétnom z minulosti nezmienuje. Nie, že by to bolo rozhodujúce pri výbere hodiniek, ale chcel by som to vedieť čisto zo zaujímavosti Kdybysis ten článek přečet pořádně, tak by ses dočet že Ykler vyráběl jenom pouzdra pro hodinky (WWII)...... hodinky jako komplet aneb celý (tak jak to vidíš v krámě) dělá jenom asi posledních 15let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se